ФЕВРУАРИ наближава вече,още толкова остава,за да гушнем малкото човече!

• 12 157
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Добре дошла moremerbouquet Хубаво е , че си решила да се пресъединиш към нас!! Hug
Radostche не се страхувай да говориш с мъжа си, само ако му обясниш защо си решила така ще те разбере!! Поне аз така мисля!!
А за бъбреците- и аз през ноща имам болки точно в тази област,но са тъпи! И утре мисля да отида до доки! До колкото знам точно в този период се появяват гадните проблеми с бъбреците! Само дано не стигаме до антибиотици!! Praynig

# 211
  • София
Privet na vsichki v tozi sait! Dnes se registrirah tuk i se nadiavam da naucha mnogo polezni nesha svarzani s poyavata na badeshoto mi bebche - jivot i zdrave she se rodi kam 15 fevruari  Grinning.Az sam ot Varna i v momenta jiveia tam,no poneje tatkoto jivee v Sofia reshihme da rodia v Sofia.She vi bada blagodarna , ako mi preporachate kade bih mogla da si rodia bebcheto v Sofia.Zasega nai-dobri otzivi chuvam za Sveta Sofia,no oshe mnenia niama da sa mi izlishni.Predvaritelno vi blagodaria.

Добре дошла при нас moremer. Успешна бременност. Разгледай въвъ фору,а има доста теми за ражданията в различните болници, има черен и бял списък - дано ти помогне да се ориентираш по някакъв начин.

# 212
  • Варна
Милена* аз съм за срещичка.. Нека се организираме..
Ами хайде, ама дали тука му е мястото, не знам, да не ни смъмрят Rolling Eyes

# 213
  • София
Привет от мен момичета,

Тази седмица ми е някакъв ад в работата и бебето сякаш разбира - големи бунтове вдига нощно време...
Чакам с нетърпение утрешния ден - на фетална съм и се надявам бебето да не е срамежливичко  Simple Smile.
За утре се оказах с друг проблем - имам важна среща в МТСП със зам.министърката, а нямам никакви официални дрехи дето да ми стават, т.е. имам ама не вървят в комбинация - та довечера ще пада една чуденка пред гардероба  Simple Smile
Хубав ден на всички

# 214
moremer добре дошла  welcome
Току що се прибирам от консултация и съм много щастлива, че всичко е наред, бебо през целия преглед мърдаше, протягаше се, мляскаше с уста, чухме му и сърцето 147 удара Grinning
В понеделник съм на фетална при доц.Томова,някой ходил ли е при нея? Дали има опция за филмче или само снимки?
Доколкото за имената, все пак ние ще сме родителите и най-вайното е на нас да ни харесват. Ние твърдо бяхме решили, ако е момиче да я кръстим Ива(нямаме роднини с И), но понеже док днес отново потвърди наличието на мъжки атрибут, със сигурност трябва да мислим мъжко име. В такъв случай нямам нищо против и  да е на свекитата стига името да е хубаво.
Наскоро четох някъде, че каквото и име да изберем - то ще ни звучи по съвсем различен начин след като детето ни се появи - ще ни звучи перфектно Laughing
Е хайде девойки пожелавам ви чудесен ден Simple Smile

# 215
Здравейте и от мен. Simple Smile Аз съм на доктор в събота. Днес бебо е много игрив.Последно време Валери твърди,че и той имал бебе в коремчето и то рита Mr. Green Обяснявам ,че бебето е в моето коремче , но човека твърди ,че били две  Mr. Green

# 216
  • София
moremer добре дошла  welcome
Току що се прибирам от консултация и съм много щастлива, че всичко е наред, бебо през целия преглед мърдаше, протягаше се, мляскаше с уста, чухме му и сърцето 147 удара Grinning
В понеделник съм на фетална при доц.Томова,някой ходил ли е при нея? Дали има опция за филмче или само снимки?
Доколкото за имената, все пак ние ще сме родителите и най-вайното е на нас да ни харесват. Ние твърдо бяхме решили, ако е момиче да я кръстим Ива(нямаме роднини с И), но понеже док днес отново потвърди наличието на мъжки атрибут, със сигурност трябва да мислим мъжко име. В такъв случай нямам нищо против и  да е на свекитата стига името да е хубаво.
Наскоро четох някъде, че каквото и име да изберем - то ще ни звучи по съвсем различен начин след като детето ни се появи - ще ни звучи перфектно Laughing
Е хайде девойки пожелавам ви чудесен ден Simple Smile
Аз ходих при доц.Томова - много е готина и всичко обяснява. А за филмче или снимки, зависи къде ще те преглежда. Мен ме преглежда в Св.Лазар и исках снимки.

# 217
Здравейте и от мен.
Отдавна не съм писала,но днес намерих малко време.
По темата за имената: Избрала съм си Карина за момиче със сигурност,за мъжко се двоумя.Но понякога бебето си идва с името така да се каже.
В петък съм на консултация и се надявам да се види пола на бебчо.От няколко дни имам нещо като бяло течение ,слабичко е ,но ме притеснява .
Незнам защо но не го осещам много, леко ме гъделичка, а като слушам някои от вас ги рита в този период.
Започнах да имам проблем със спането, май бебо седи от дясно, не ми дава да лежа на дясно.
Е оплаках се .
Приятен ден на всички.

# 218
Добре дошли на новите бъдещи мами Simple Smile радвам се,че сте при нас. Отборът ни расте все повече...

Joya, моя кум е лекар - стоматолог е, но все пак е лекар, та той каза, че може бебето нещо да ми е притеснало и от това да ми е станало така. Между другото , не бях ходила до wc по голяма нужда вчера , да не би да има връзка със стягането на корема се чудя  newsm78

rene_rs, кажи малко за бъбречните проблеми, какви точно могат да бъдат при бременните ? И на мен хич не ми се пият лекарства  Cry

# 219
Благодаря ти hrisito. Мен ще ме преглежда в ГУСВ

# 220
  • offshore & overseas
Момичета, и аз имам новина! Днес бях на ЖК и се разбра, че чичо Щърк ни носи девойкаааааааааа!  stork-girl Wish, вече можеш да ми закачиш розовко до името, когато имаш време, разбира се.  newsm18

Е, верно, че до последно нищо не е сигурно, но пък имам основание да вярвам на доки, тъй като неговото професионално мнение съвпада с моето усещане.  smile3501

Сега остава тежкият въпрос за именце. Странното е, че аз категорично имах име за момче, но за момиче... Не мога да се спра на нито едно. Някои ми се виждат прекалено чуждестрански, други прекалено дълги или къси...  newsm78 А пък дума да не става да се кръщава на родителски тела!  newsm11
Е, блазни ме да е Любов на моя тати Любо, но пък сестра ми ангажира името още преди 4 години (верно, че тя кръсти щерката Любомира, което не е същото, но все пак...)... Та сега съм в голямо чудене и маене и единственото, което съм харесала, е Вяра, което е прекалено кратко и от него не могат да се правят хубави галени имена...  #Crazy
Ама както и да е, ще го измислим -- без име няма да остане муцунката. Хареса ми една януарка, която каза, че като си видела бебчо, тогава щяла да знае как се казва. Може и аз така... newsm32

# 221
Хареса ми една януарка, която каза, че като си видела бебчо, тогава щяла да знае как се казва.

Това ме подсети за една случка от тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0 (мнооого е забавна цялата тема!) разправяха за една "ромка" като родила и веднага заспала. И се събужда по-късно и пита: "Докторке, какво е бебето?"
Момче е. - казала лекарката. А ромката "А как се казва?"   newsm47

А иначе: Честито за девойката, Мяуче! Расте ни отбора на женските мамчета  newsm18

# 222
Radostche, за стягането на корема и то, ако ти се е случило на селия корем- това си е контракция! Но те са от тия подготвителните контракции! И въпреки това е хубаво  да споделиш с твоя доки и той сигурно ще ти изпише Магнезий!
А за бъбреците,знам че дори в 24-26 седмица се правиизследване специално заради тях! Разбира се ,че ако имаш проблем мойе и по -рано! Мога да ти дам по- вече информация обаче утре,понеже съм си записала да питам доки! И знам ,че в най-лошия случай се изписват антибиотици! Гадно! ooooh!

# 223
Radostche, за стягането на корема и то, ако ти се е случило на селия корем- това си е контракция! Но те са от тия подготвителните контракции! И въпреки това е хубаво  да споделиш с твоя доки и той сигурно ще ти изпише Магнезий!
А за бъбреците,знам че дори в 24-26 седмица се правиизследване специално заради тях! Разбира се ,че ако имаш проблем мойе и по -рано! Мога да ти дам по- вече информация обаче утре,понеже съм си записала да питам доки! И знам ,че в най-лошия случай се изписват антибиотици! Гадно! ooooh!
Добре - разпитай го - ако се повтори веднага и аз ще ида при моя.
Колкото до стягането май си беше само ниско долу - като тежест - контакциите не болят ли ? Опасни ли са тези подготвителни контракции  newsm78

# 224
Момичета, и аз имам новина! Днес бях на ЖК и се разбра, че чичо Щърк ни носи девойкаааааааааа!  ...............................................................................................

Е, верно, че до последно нищо не е сигурно, но пък имам основание да вярвам на доки, тъй като неговото професионално мнение съвпада с моето усещане.  smile3501

Мяуче, честито за девойката Simple SmileЩе споделиш ли какво ти е усещането за момиченце. Ние не знаем още пола, но аз нямам никакви усещания. Само околните гадаят по формата на корема ми , лицето ми как се било променило и ей такива Simple SmileТа вземе да ме гризе и мен любопитството Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт