Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да реагирам, ако срещна хора, които поставят под въпрос произхода на моите доведени или осиновени деца?
Как да обясня осиновяването на децата си в детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да реагирам, ако срещна хора, които поставят под въпрос произхода на моите доведени или осиновени деца?
Запазете спокойствие и не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликти. Можете любезно да посочите приликите на децата си с баща им по характер. Важно е да не реагирате на провокации и да поддържате добри отношения, като избягвате подобни хора. Важно е също така да запазите спокойствие и да не се въвличате в конфликтни ситуации. Можете любезно да посочите приликите на децата си с баща им по характер. Важно е да не реагирате на провокации и да поддържате добри отношения, като избягвате подобни хора.
-
Как да обясня осиновяването на децата си в детска градина?
Ако трябва да обясните осиновяването на децата си в детска градина, важно е да ги подготвите за потенциални подигравки от страна на други деца. Децата са по-добри от нас в това отношение, защото нямат задръжки и притеснения и говорят това, което чувстват. Важно е да им предоставите информацията по начин, който могат да разберат и с който се гордеят.

тонни,това наистина са ситуации в които май всички изпадаме.Аз имах собствено ателие и когато си взехме Кико и се наложи да затворя за известно време по майчинство повечето ми клиенти ме гледаха като извънземно,и се налагаше да обяснявам,че майките излизат в майчинство не само когато раждат,а и за да имаш дете не е единствения начин да си бременна.Да не кажа,че познати които не са ме виждали примерно 2-3 месеца като ме видяха с количка реакцията им беше-"А,че кога успя бе и да забременееш та и да родиш даже"Май 90% от хората реагират без да се замислят и после.....що така ми говориш
Еми на такива въпроси такива отговори 

), а кой е бащата е най-експлоатираната тема по целия свят. 
. Такива като теб заслужават само и единствено
и 
надявам се до бой да не стигне,но на мен ми е по-интересна реакцията на възрастните,на учителките,които обикновено всичко знаят.Моя позната ме посъветва да ги предупредя за да не изпадне детето в неловка ситуация,но мисля че не неговата ситуация ще е неловка та той е на 6 години.Казах и,че съм говорила с него,че не е длъжен да обяснява той какъв е и ако сам прецени нека им разкаже,не мисля да се намесвам.Смятам,че децата в това отношение се справят по- добре от нас,защото нямат скрупули и притеснения,а говорят това което чувстват,ако прецени че трябва да разкаже значи това е нещо много хубаво и го прави специален
.Защо не разказва как не може да си обуе чорапите сам в къщи или че го е страх да спи сам в стаята си

Ясно е че хора всякакви има на този свят, но чак пък такива муньовци
На такива хора, трябва да се отговаря с пълен