Мами в Германия 3

• 16 295
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
привет  Wink
ще пробвам и ат тоzи сайт да иzвадя някои сники zа бебешкия албум , който до сега не съм имала време да подредя  Wink
zа националистите може някои хора, беz много ум в главата, да си мислят, че това ще им оправи положението. Интересно му е колко грешки трябва да се повторят zа да им влеzе в главата, че не там е проблема. 

# 16
Никва иzненада, уви. В МекПом беzработицата е много висока.......влиzането йм в парламента не ме у4удва  Sad

# 17
привет и от нас zа пръв път   bouquet

# 18
zа zологи4еската градина да кажа. ходих там преди 5 години, така 4е инфото ми е старо . много е готино ина4е. има раzходка с бус, спират някои животни влиzат вътре, други вист по проzорците, жирафас си навира главата вътре, дават храна да се дава на животните, но само тяхна. има6е доста пърzалки, катеру6ки, въртележки, блак4е ......... об6то вzето това са ми спомените  Embarassed

# 19
Никва иzненада, уви. В МекПом беzработицата е много висока.......влиzането йм в парламента не ме у4удва  Sad
Добре де, те там не се ли издържат от туризъм? Аз не си представях точно там нещата толкова зле. Виж знам, че другите източни провинции не са цветя и рози. Просто се изненадах.
Мен ме притеснява лично ако се развихрят доста до какво ще доведе това.

# 20
Привет на всички,
има ли някой, който да пише от Берлин?

# 21
  • Германия
Я да ви питам аз (че сте много несериозни писачи) - как ви се струва това бавно и сигурно навлизане на НПД в местните правителства.
Сега при последните избори всички пак бяха "много изненадани" от резултатите и позволиха на националистите да вземат 5 места в парламента на Мекленбург-Формпомерн. (ще си счупя пръстите да го напиша на кирилица Mr. Green)
Ко да ти кажа, в наше село и наци-магазин са отворили наскоро, и това при положение, че местната власт се дуе с интернационализирането на университета ни и видиш ли колко чуждестранни учени преподават тук и бла-бла.
Поне м Изтока, докато върлува безработица, ще има и почва за нацитата. Най- недоумяващо за мен поне е факта, че в Полша, дето реват от СС, има дори развлечение, да се облечеш във фашистки дрехи, да яхнеш танк и да играеш на война. Shocked

# 22
  • Германия
Една питанка към кьолнските мами: ако стоя при катедралата, накъде се тръгва, за да прошетам магазините там?

# 23
Пепе, заставаш с лице към главния вход и тръгваш надясно. Не помня как им се казваше централната търговска улица, но съм убедена, че няма да я сбъркаш, всичко живо отива натам  Laughing

# 24
Мами, имам нужда от идеи за подарък на 14-годишната ми племенница. Тя е в БГ и искам да й пратя нещо специално за рождения ден, но не знам какво, то в БГ всичко има Sad. Ако имате опит с търсене на подаръци много ще ви се радвам!  Hug

# 25
НЕса, има ли си момичето тенис ракета или ски? Има сега доста големи раzпродажби на готини и качествени спортни стоки  Hug

# 26
Привет на всички,
има ли някой, който да пише от Берлин?

Да,АЗ Mr. Green

# 27
НЕса, има ли си момичето тенис ракета или ски? Има сега доста големи раzпродажби на готини и качествени спортни стоки  Hug
Вивита, идеята е страхотна, мерси... ама не става за мойто темерутче, дето само чалга и чат са му в главата :'(. Поне да имаше някакви интереси... Аз затова съм в мат с идеите.

# 28
MP3 Player са напускали с мног опамет и мног оевтинки, но има опасност като си zапуши ушите да не чуе някоя кола на улицата.

# 29
Неса, ами уебкамера или слуШалки и микрофон zа Скайп?

Общи условия

Активация на акаунт