Мами в Германия 3

• 16 551
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
... дето само чалга и чат са му в главата :'(. Поне да имаше някакви интереси... Аз затова съм в мат с идеите.

еееееееееее ти тогава си много лесна_готини ботуши и яке...сега са напускали много чалгарски_бели с раzни zлатни надписи...също готина чанта, комплект zа маникЮр с раzни апликации...някое тежкарско парфЮмче(ехххххх като се сетя zа моя първи Диор каква радост беше Laughing.)

# 31
Благодаря на Вечерница и Татяна за милите думи,
не бойте се, деца, за утрешния ден, както е казал
поетът, няма нищо страшно, не съм болна Трена,
по-скоро профилактично се подлагам на тия процедури.
От акупунктурата не знам доволна ли съм, лежа си,
слушам музика, която обикновено ме дразни, ама
нали съм прикованият Прометей, а мръдна, а иглите
още по-дълбоко. Виж, масажистът е друга работа.
Има комуникация. Говори ми човекът за стойката,
за гърдите, гали, натиска, абе като нов си после.

Иначе по темата - това с нацитата и мен ме дразни,
ама като хората нямат друг избор - строяват се зад тях.
Така е било и по времето, когато Ади бой им е обещал
светло бъдеще, колко му е като си беден, да повярваш
и да тръгнеш и след най-шизофренясалия лумпен.
Та и оситата така, разградиха им двора и сега манекените
от витрината на соцлагера трябва да тропат с кубинки,
за да бъдат чути. Знам ли. Аз, нали съм русолява, не ми
се е случвало да съм обект на любовта на неонацита,
ама имам една по-мургава дружка, дето не смее да ходи
по източните провинции, да не би да я заговорят недружелюбно.

Това с чалгата и чата са си направо интереси, да не ги подценяваме.
Особено, когато се проявяват в невръстните години.
Подкрепям предложението на сърфлайн.

# 32
Виж, масажистът е друга работа.
Има комуникация. Говори ми човекът за стойката,
за гърдите, гали, натиска, абе като нов си после.

Ей тоз пасаж ме накефи! Wink

Иначе аз лично почвам да си мисля, че скоро ни чакат нови избори и колкото и да си потропват с копитца Анджи и Мюнте, няма да изкарат дълго. Обаче... дали ще ни се размине 3 % ДДС? Thinking
Мъжът ми взе упорито да се оглежда за ново возило, както раздават гешенк ДДСто си изглежда доста примамливо.

# 33
Обаче... дали ще ни се размине 3 % ДДС? Thinking
Мъжът ми взе упорито да се оглежда за ново возило, както раздават гешенк ДДСто си изглежда доста примамливо.

Няма да ни се раzмине, уви. Оба4е да ти кажа zа колите. Имам приятелка, журналистка в сфера на автомобилите и към нейна иzдателска къЩа има и едно списание zа автокъЩи, някакво професионално. Та те направили проу4ване, цените Щели да се вдигат бавно, постепенно, но колите няма да поскъпнат с 3%, а само малко, Ще компенсират по високото ДДС.

А пък ние си купихме кола  Mr. Green преди 10 дена, сега 4акаме да я сглобяват. ИмаШе промоция, на иzброени екстри цените бяха като преz 1970 год. а отделно фирмата към която работи мъжът ми, имат Раменфертраг и край него се въzполzахме от оЩе 15% намаление  Mr. Green 

Лиске, радвам се 4е не е неЩо сериоzно.

Хайде тогава малко Митлайд zа мен, хванах синуzит  Cry  и никак не се 4увствам добре. Пия Грипхел и Синупрет (нали кърмя) и правя промивки на носа  Sick  ама оЩе няма ресултат  Sad  Имам температура, таzи сутрин дори припаднах, а мъжът ми има много работа и не може да се освободи zа да поеме мънинката  Sad  Дано само не я zараzя  Peace

# 34
Татяна, а нещо хомеопатично не става ли?
Знам колко е гадно да си така - с първата бременност си спомням ме хвана и ме държа 3 седмици.
Ако имаш червена лампа си прави нагревки. Най-малкото ще ти облекчи напрежението.
Дано се оправиш бързо! Peace

# 35
Грипхел е хомеопати4но, акуШерката ми го препоръ4а. Миналата zима пак бях така, преz бремеността, ама по не ми пукаШе,  нямаШе кого да zараzя и можех по цяяяяял ден да си лежа.....ама сега картина е раzли4на  Mr. Green
Виж това zа лампата е идея, Ще седна пред нея, мерси  Peace

# 36
За синузита - прави си вечер инхалации със сода и лайка,
а преди лягане си пъхни в ноздрите малко восък - изтегля.
Дано да не е сериозно. Аз съм патила от синузит и ти съчувствам.
Бързо оздравяване, Татяна!!!

# 37

Ние zа това се подновихме таzи година Mr. Green...

# 38
Татяна, zа синуzита zатопляш на котлона в някакъв метален съд морска сол, сипваш я zатолена в марля, пеленка или там каквото тънко парче плат имаш и си лягаш в zатъмнена стая на спокойствие с тоzи компрес на лицето (не само челото, но е хубаво и носа отгоре да покриваи около носа (дано добре обясних  newsm78))

# 39
Tatjana, zа синуzит и гадна хрема при мен най_добре действа карамелzирана zахар_слагаш върху котлона лист домакинско фолио, сипваш няколко кристалчета zахар и като почне да дими вдишаш дима...много е гадно и лЮтиво, но иzкарва всичко що има...после капеш вит.С.

# 40
Много ви благодаря zа вси4ки рецепти и пожелания  Heart Eyes  Ако иzпробвам вси4ко, Ще минава целия ден  Mr. Green  Днес съм ве4е по добре, слава богу, не съм добре оЩе но се усеЩа подобрение. И Милена държи фронта, което е най важното. Нямам търпение да я нацелувам  Sad ама Ще траем оЩе няколко дена  Wink

# 41
Мацки, страдам.
Някъде затрихме жирафа Софи.
Непростимо.
А това е по моему най-вълшебната
играчка, която може да сполети
едно бебе. Брей, да му се не види.

# 42
Имаш ли фото на тоз жираф?
Ако трябва ще го намерим.
Помниш ли откъде сте го купили или ви е подарък?

# 43
   Лиске, съчувствам ти! Ние загубихме пък лъва Малео... А за жираф, аз си мечтая отдавна! Grinning

# 44
Лиске нашата жирафка Софка е на лице и не сме я иzгубили още , но не ни е фаворит сред играчките, та и да я zагубим няма да има рев  Laughing Обаче можеш да я поръчаш от www.mytoys.de. Много бърzо а докарват  Wink а и поше, че в момента е с намаление  Wink

Общи условия

Активация на акаунт