Мами в Германия 3

• 16 190
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • Германия
Ой трепач е къщата! Влюбих се в банята  Crazy Татяна, пожелавам ви щастливи дни в новия дом!

# 61
Татяна, къщата е муцунска, бравоската!
Да я напълните с много любов!
И ми се струва, че има място за братче!
Кач пара е?

# 62
Суууууууууупеееееееееееер!
Да я напълните с много глъчка и щастливи моменти!   bouquet
Ти нали на тази беше пуснала една друга снимка и се виждаха стълбите за  нагоре?
Много слънчева и топла ми се вижда. Няма да ви е проблем липсата на подово - слагай от бебешките игрални постелки като пропълзи девойката.

# 63
tatjana страхотна къ6ти4ка 4естито...прикаска добре до6ла....zа съжаление нямам ре6ение на твоя въпрос..само да zнае6,4е много бременна не може6 да лети6...и съ6то не ти го пожелавам но предвиди,4е бременността може да бъде проблемна....danivas сега докато си 4ете6 напи6и отговор и публикувай мнение...
milena22 днес бяхме в XXXlutz и мебелите не са ни6то особено..аz нали съм работила в бран6а отворих вси4ки врати4ки и zалегнах под вси4ки спални.и накрая доволна викам на мъжа ми `ей таzи е ок` а той доволен гледа цената от 5000 и ми отгоравя ´`това и беz твоята проверка го виждам`.
сега zа мен малко,,...ние сме при татко НАЙ_НАКРАЯ.нямам кирилица 6те ме про6тавате zа отвратителното писане.тук ни харесва, на мая особено много _ доста се успокои бебенцето _то ме побърка 4 месеца..та се 4удя дали да се опитам да я zахраня. как zахранвате по българкси в немско?о6те не сме ходили на педиатър тук,но  ми каzаха,4е тои много много не отговаря на теzи въпроси.а и моя немски е жсе о6zте дале4 от желаното, а мъжа ми превежда както му кефне.даже се налага да питам след него по магасините.във вас ми е надеждата.не съм дала о6те сок а мисля като стане на 4 месеца да пробвам пиурета....посъветвайте ме кои буркан4ета са по_добри или да си готвя в нас..
бягам 4епих 6ейк в МC donalds а пак наскоро бях на ксеникал диета и о6те не мога да си оправя стомаха.  много поzдрави от малък Hassfurt!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 00:34 от rien

# 64
Благодаря ви zа хубавите пожелания, моми4ета  Heart Eyes 
Лиске, 1500 варм, парното е вклю4ено, само ток отделно. За 160м² е много добре, ниЩо 4е се намира в дива Индия  Mr. Green
Кате, не, това беШе друга къЩа, ама тя беШе толкова дале4е 4е дори не отидохме да я видим, нямаШе смисъл.

Rien, добре доШла в Швабско   bouquet  ЗаЩо бърzаШ със zахранването? Ние сме оЩе само на кърма.

# 65
4естит нов дом Heart EyesПълна къ6а с деца и много семейно 6астие.
Татяна,да питам каква но6на лампа е подходя6а zа кърмене.Може ли да ми даде6 типс? BlushА и къде ги има?

# 66
V Toys"r"us ima muzikalna igra4ka za nad legloto ( s distanzionno  Hands Clap ) na dobri pari-30?, kupix si ja minalata sedmiza, moje o6te da sa v Angebot..
ta misalta mi e 4e e s no6na lampa, njakvi peperudki se vartjat po tavana, svetlinata e leka i podxodja6ta za ve4erta

# 67
Татяна,да питам каква но6на лампа е подходя6а zа кърмене.Може ли да ми даде6 типс? BlushА и къде ги има?

newsm78
Само не ми казвайте, че има специални лампи подходящи за кърмене и такива, които не са подходящи Laughing
Подпомагат млякообразуването или какво? Wink Laughing

# 68
Милена, на ФиШер Прайс ли е игра4ката? Тогава ние имаме съЩата  Mr. Green  оба4е тъй като няма как да се фиксира към леглото ни, стои над повивалника.  Купи си оба4е и zарядно zа батерии, 4е много бърzо отиват  Confused

Веси, ние се кърмим на тъмно  Mr. Green  Ина4е в на4алото полzвах Нахтлихт, дето се слага директно в контакта, има ги в ДМ или Росман и пр. zа няколко ? или в каталога на Бейби Валц. Ина4е много бебефони имат съЩо такава опция, наШият е Angel Care, хем следи дали детето диШа но е 160?  Money

# 69

newsm78
Само не ми казвайте, че има специални лампи подходящи за кърмене и такива, които не са подходящи Laughing

Joy  Ми даааа, иzлъ4ват едни специялни вълни, една карма, и имат zвук "ооооооооомммммммммм"   Joy   Само не ми каzвай 4е си кърмила детето беz такава лампа....горкото  Mr. Green

# 70

newsm78

Joy  Ми даааа, иzлъ4ват едни специялни вълни, една карма, и имат zвук "ооооооооомммммммммм"   Joy   Само не ми каzвай 4е си кърмила детето беz такава лампа....горкото  Mr. Green

Ще ме уморите тук. Цвиля като кон от смях. Ми аз и двете ги кърмих без такава лампа.
леле, мале hahaha

# 71
Милена, на ФиШер Прайс ли е игра4ката? Тогава ние имаме съЩата  Mr. Green  оба4е тъй като няма как да се фиксира към леглото ни, стои над повивалника.  Купи си оба4е и zарядно zа батерии, 4е много бърzо отиват  Confused

Da, oba4e da te pitam, tvojta bram4i li? Mojda izdava malko drazne6ti 6umove, a priatelja mi kazva 4e e ot motor4eto i se 4udja, dali da ne ja smenja
Otnosno distanzionnoto, kato ja kupixme stoe6e 2 dni v xola sglobena i se vklü4va6e "sama", v distanzionnoto njama6e baterii  smile3556
 Pobelja mi kosata, dokato razbera 4e moje da se upravljava ot distanzionnoto na TV-to  doh , posle se smjax sama kato luda..  rotfImbo

# 72
Sehr geehrte Damen und Herren,

die IHK hat bundesweit dazu aufgerufen, uns Computernutzern keine GEZ Zahlungen abzuverlangen.

Man muss ab 2007 pro Computer 204,- Euro im Jahr zahlen, obwohl kaum einer mit dem Computer fern sieht. Sad

Hier ist die Pressestimme der IHK:
http://www.pfalz.ihk24.de/LUIHK24/LUIHK24/ servicemarken/presse/anhaengsel/pressemitteilungen/pm41.jsp

Hier der Protest: http:// www.gez-protest.ihk-wiesbaden.de
Weitere Informationen zur Internet-Zwangssteuer erteilt Ihnen jede IHK. (Industrie- und Handelskammer)

Ей този текст получих преди малко от диригента на хора ни.
Мисля, че засяга и всички нас.
Миналата седмица май беше гледах един подробен репортаж по случая на Акте 06 (ако се не лъжа). От него разбрах, че изобщо нямат право да посягат на компютрите, хендитата и др. технически приспособления позволяващи ползването на радиовълни.

# 73
Добрутро булки,  Mr. Green

вие ме утрепахте с тая лампа ooooh! ...ние си се кърмим на всякакво осветление, едеинствено нощем паля лампите в коридора пред нейната стая и така се кърмотим, но така или иначе ние и двете сме полуzаспали и светлината е леееко последна грижа Mr. Green.

Милена, Таня и ние си имаме такова мобиле_с три едни такива дето са ни мечета, ни пеперуди и 3 панделки между тях, а на тавана прожектират раzни пеперудки и листенца и вървят раzни муzики с чуруликащи пилци, шумолящи листа, бълбукащи потоци пр. "еншпаненд" чудеса...много им се кефеше първите месеци, ама сега се опитва да раzкости кутияте дето е zа монтаж и скоро ще го махам преди да я е праснало по кратуната.

rien, що си се раzбърzала с тия пЮрета? Да zнаеш само какво пране те чака като почнеш с морковите Sick ...иzчакай си докато навършите 6 месеца и тогава и давай_първо пробваш морков, морков/картоф, после ти си решаваш дали месо или да продължиш със zеленчуците(аz още месо не съм и дала), следващия месец вкарваш плодовите и т.н....ако не и хареса моркова може да пробваш първо с тиква...иначе аz и вzимам на ХИП и Алете бурканчета, че готвено не смея още да и давам (дори и нещата от Öko-laden не са проверявани zа "бейбифуд" пригодност.

Я едно бърzо въпросче към МЮнхенските мами_кажете какво има интересно по вашия край zа раzглеждане, че ще ходим там zа почивните дни и да раzнообраzим малко програмата Peace .

# 74
За компютрите бях чела подобна информация, подготвя се от години, но не zнам имат ли или нямат право. Те ако въведат такива такси не трябва ли да плащат на Mikrosoft и другите големи по част от плячката?
Сърфлайн, ако не ви стигне Мюнхен zа раzглеждане, може да мръднете на юг и да видите zамъците на Людвиг  Wink

Общи условия

Активация на акаунт