Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 580
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Камиж, ще се оправи детето, споко. Докторите препоръчват Мултисаностол, но питай все пак педката ви дали да даваш и какви.
Иви2000, хубаво е, че сте си у дома. Повече никакви болници  Naughty
Като ти гледам лентичката - ще раждате заедно с моята сестричка през декември  Heart Eyes
Вчера видяхме нововенчаните Мартеа и тати, с Теа разбира се. Бяха много щастливи - като младоженци  Grinning  Теа е пораснала много - малка сладка госпожица. А Мартеа  ви праща поздрави, но не знам кога ще се включи - щяха да заминават на пътешествие.

# 151
kamij, по съвет на Куки давам Есберитокс на капки и мисля, че апетитът на Пламен се подобри, давам и по 5мл. Мултисаностол .

# 152
Добро утро! Hug

Иви, радвам се , че сте си у дома, пък макар и кочина (у нас е така без да сме в ремонт). Оттук нататък само хубав неща, малката да не ти създава грижи и да си бременееш спокойно!

Дона, какви са тез скрити кулинарни заложби Crazy Много хубава питка! Браво на Пламен, добре се е ориентирало детето!

Горкия Дени, още от сега с Агата Кристи под мишничка. Много е амбициозна майка му Laughing

# 153
Здравейте, майчета  Hug
Иви, радвам се, че вече сте си у дома и, че Теа е добре.Желая ви занапред само здраве и щастие. Peace
Дона, питката и тортата изглеждат страхотно и доста апетитно. Wink
Приятен ден на всички  Heart Eyes

# 154
е писах,писах....и се затри Crossing Arms Close
Накратко-добре сме,не съм ви забравила,но времето не ми стига.Като се захлади-ще се включвам честичко
Целувки на вас и малките сладури!

# 155
Здравейте мами,
много е оредяла темата ни напоследък...
При нас е истинска есен, стуууд и вали непрекъснато и това в унисон с настроението ми, откакто видях темата на една "френска" мама в родители, преживели загуба...само за това мисля от онзиден...дребните, ежедневни ядове са толкова безмислени на този фон...да се радваме на всеки миг с децата си!

# 156
Апетита на Ники лека полека се завръща.Давам Леатон- витамини като сироп, били много хубави.

# 157
Здравейте милички Hug!
Аз напоследък никакво време за интернет простарнството нямам... Sad
Пропуснала съм да честитя великото събитие на Мартеа!Сватбите са хубаво нещо... Heart Eyes еееххх ако можеше по-често да сме булки Heart Eyes, ама сватбата все с един и същи мъж, вие сега да не си помислите нещо... Blush  ooooh!...Мартеа, много щастие ви желая и още поне едно бебче  Heart Eyes. макар че с такава сладка и дива Теа ooooh! ще се измъчите с още едно... Hug
Сиска, дано бързо се възстановиш от изгореното!Белезите минават не се тревожи толкова за това... Praynig!Браво на Дени за миенето на зъбките и за "закрилата на мама"- той си е вече голям мъж... Heart Eyes
Деспинка, пак не успяхме да се видим в Русе Sad, ама аз напоследък съм карък!другият път...дано...В този ред на мисли онзи ден вкарах колата  /дясната предна гума/ в една шахта без капак...тъмница, паркинг в пясъци и аз на къси светлини правя обратен завой...и дум в дупката ...направо изтръпнах като видях...добре че ми я изкараха /колата/ едни мили хора и на нея учудващо нищо и няма...това супер, ама сърцето ми изкочи и веднага изкарах Теа от колата че не знаех какво ще става...Емоции...колкото душа сака...и те все негативни.,,...
Моята Теа днес за пръв път на млечна кухня и да я похваля си изяде почти всичко,...май колкото по-безвкусно толкова по-добре...Здраве да е,.,,...
Много целувки на всички,...отивам да приспивам буболечката...! Hug

# 158
Добро утро момичета  kaffeetrmker_2 седнах да ви прочета докато пийна кафенците и малката не е станала още. Но май наистина ни е оредяла темичката вчера не съм се включвала и не съм загубила много Wink
Иви добре си се завърнала, браво на малката Теа че си е изяла всичко Hug
Сиска как са ръцете? По добре ли са?
При нас какво ново освен това как ме работи тая моя дъщеря. Седи си седи на гърне свърши си малката работа стане и си вика браво!! После отива до масичката в хола навира се между нея и секцията и свършва голямата работа, направо ме хваща яд ooooh! и това като че ли и стана навик.Върна ли я пак на гърне сяда и нищо не прави само ми се смее Laughing Е такива емоции около нас, както казваше Катка много може да ни зарадва гърнето, дано и при нас да стане скоро..

# 159
Dobrutru!
Айде и аз с кафенцето да попрочета нещо, ама то почти няма какво.

Буба, голямата работа я направихме веднъж в гърнето, колкото мама да овика целия свят от радост и това беше... Tired
Но пък имаме напредък по друг въпрос - 3ти ден без биба! Доволна съм, че устисках и непривично за мен бях доста търпелива.

Станислава ще бъде шаферка в неделя, жени се братовчед ми. Много зор видях да намеря свястна рокличка, защото повечето са с обръчи, воланите бучат, дантелите са като пердета и въобще кич от всякъде. Намерих една много нежна но е с къс ръкав...Та сега чакам с нетърпение снимки от Мартеа, та да видя тяхната малка шаферка.

Днес при нас отново е слънчево.
Приятен ден!
 Hug

# 160
Ние от понеделник сме на ясла. Дребчо си поревава като го заведа, ама после казват че бил спокоен. Но като си го прибера не спира да повтаря МА-А-А-МА, а той по принцип доста пестеливо я използва тази дума само в спешни случаи.

# 161
Добро утро мами

Катка, честит ви напредък с бибата! Възхищавам ви се Simple Smile Аз още не съм правила сериозни опити да я махам.. Но затова пък мога да се похваля със сравнително често пълнене на гърнето Simple Smile

Милички... днес заведохме Зори за първи ден на ясла. Ужасно съм притеснена и развълнувана.. цяла нощ не съм спала...
Иначе тя се държа добре, заигра се там с едно детенце, изобщо не се разплака, въпреки, че едно момченце го доведоха малко след нас и се късаше от рев... Но все пак ми е притеснено как ще се държи в новата обстановка... дали ще яде, ще спи и т.н. ..

Там май храните, които дават не ги пасират, или поне са на по-едри парчета, а Зори е глезла - не е свикнала много-много да дъвче.. обича да и е лесничко... иначе се цупи, дави се,не ще да яде... оффф... ще ми се пръсне сърцето...

На обяд татито ще си я вземе и ще я носи на свеки... така каза сестрата - първата седмица да си я взимам по обяд, че да свикнела постепенно, а не изведнъж.

Друго, което ме притеснява, е че казали от яслата, че до 17:45 всички деца вече са взети.. Е как го правят този номер родителите, главата ми не го побира.. какво работят, работят ли изобщо, как го правят.. ми аз да си скъсм Д-то, по рано от 18:20 няма как да долетя... и двамата с татито работим до 18....

абе... ебаси живота... междуврерменно всеки ден търча по банки, проверявам условия за жилищен кредити, гледам оферти за жилища... ще се побъркам.....

# 162
Шуша по-тъпото е че яслата по принцип трябва да работи до 18.30-19 часа - точно защото вече одаааааавна никой не работи от 9 до 5... обаче се правят на луди  #Cussing out и те изкарват чудовище че не им влизаш в положението да си вземеш детето, за да не седят до късно. А иначе - не се тревожи, ще свикне и с парчетата в храната - доста напредват дечицата, когато са много накуп.

ivi2000   радвам се че сте вече в къщи. Никакви боледувания повече  Naughty  Grinning .

КамиЙ браво на Ники че вече прояжда.

# 163
Tia, права си.. тя градината уж работела до 19ч. официално, ама те карат да се чувстваш изрод ако отидеш в 18:30 май...

Татито докладва - госпожицата ни най-малко не се е притеснила - играла си с децата, слушала.. все едно от един месец ходи на градина Simple Smile Само дето не е спала сутринта..ама ние нямахме време да ги предупредим, че трябва да се завие през глава за да заспи... Кога ли ще се отървем от този лош навик...

Уж била яла казват.. а свекито ми звънна, че детенце непрекъснато ходело до хладилника и повтаряло Ам-Ам. Ще видим ние тази работа... да не би да им е малък порциона ..  newsm78

# 164
  • Варна
Шуша, браво на госпожицата, че е такава кротка и послушна. За оставането на детето те нямат право да изискват от вас такъв час на вземане. Друг е въпросът, че децата по 1-2 от група, които останат последни ги събират заедно в една от стаите и при тях седи дежурната лелка. Поне така е при нас в градината. А за яденето, въобще не се очудвай, моята дето цял ден може да изкара на 1 банан, като тръгне на градина в момента в който се прибере и почва да иска да яде. Стигала е до три филии хляб, кроасан, ябълка и анкрая питаше кога ще вечеряме Mr. Green.
Иви2000, не се ядосвай,че не се видяхме, таман догодина като дойдем ще видим и малката бебка. Стига вече неприятности при вас. Обръщай нова страница на тефтера и почвай само хубави работи. Hug
Чопарче, стискам палци на Велко да му хареса в яслата и да не боледува.
Катка, браво за махането на бибата.
Аз си имах поредната кошмарна нощ. Ивчо го удари на игра до 2ч, категорично отказа да спи, буди се 3-4 пъти през нощта и на сутринта стана в 6 свеж като репичка и готов за екшън. В резултат на което аз днес сякаш се нося по облаците.

Общи условия

Активация на акаунт