Благодаря за всички пожелания, стократно да ви се връщат

Сватбата мина чудесно, прекрасно, невероятно, толкова ми хареса, искам ощеее! Сега ми е едно такова носталгично, че вече е минало. Беше невероятна пачанга, обичам приятелите си, толкова са готини, без тях нямаше да е същото. Бяхме повече млади хора, вкл. роднините. Имахме си истински цигански оркестър (този, с който групата на мъжа ми спечелиха първо място на кукерския фестивал преди 2 г.) - мъжът ми е фен, искаше да си наеме оркестър на сватбата, с който и до вецето да ходи
. Аз имах резерви, но беше невероятно весело благодарение на тях - нямаше чалги, а хора и типично български сватбарски заигравки тип Ибряма. Страшно настроение създадоха. Редуваха се с диджея, който не беше типично сватбарски, пуска в Мохито обикновено. Музиката беше супер, приятелите - най-готините и съответно сватбата - незабравима. Жалко, че беше само 5 часа. Единственото лошо беше, че Теа плака през цялото време и майка ми не видя нищо от сватбата. Трябваше да си взема бавачка, но откъде да знам, че Теа ще се уплаши от оркестъра.... Тя изобщо не влезе в ресторанта, добре, че имаше огромна градина (той е в парка) с катерушки и там стоя миличката. Не ме бийте нямам снимки в момента. Но ще кача, обещавам!
За съжаление не отидохме на пътешествие, в резултата изпълняваме рутинни ангажименти. Някой друг път...
Ами това е. Вчера Теа се подсече ужасяващо, никога не е било така досега, плаче до захласване при вяско пишкане, а за акането просто няма да споменавам. В чудо съм се видяла, а аз съм виновна, защото вчера цял ден не я мазах с крем при преобуване...
Май ще трябва да се връщам скоростно на работа и ми е едно чоглаво, търся нова, но нищо не откривам, търсим усилено ясла.... Големи катаклизими, брей.
Та затова нямам много време да пиша, чао засега.
Развълнувах се и ме върна във времето.. преди две години
Много семейно щастие и да празнувате много годишнини! За снимки още няма да те бием, ама ако не пуснеш скоро, и това ти се пече 

,после
и накрая 

Я ги давай бързо 

Да си жива и здрава и много, много щастлива! 
Дано свикне бързо

А ти май даваш и от двете...Дайте някой съвет за тия имуностимулатори, че съм напълно в музиката