Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 577
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Ето и една булка Mr. Green
Благодаря за всички пожелания, стократно да ви се връщат Hug

Сватбата мина чудесно, прекрасно, невероятно, толкова ми хареса, искам ощеее! Сега ми е едно такова носталгично, че вече е минало. Беше невероятна пачанга, обичам приятелите си, толкова са готини, без тях нямаше да е същото. Бяхме повече млади хора, вкл. роднините. Имахме си истински цигански оркестър (този, с който групата на мъжа ми спечелиха първо място на кукерския фестивал преди 2 г.) - мъжът ми е фен, искаше да си наеме оркестър на сватбата, с който и до вецето да ходи Grinning. Аз имах резерви, но беше невероятно весело благодарение на тях - нямаше чалги, а хора и типично български сватбарски заигравки тип Ибряма. Страшно настроение създадоха. Редуваха се с диджея, който не беше типично сватбарски, пуска в Мохито обикновено. Музиката беше супер, приятелите - най-готините и съответно сватбата - незабравима. Жалко, че беше само 5 часа. Единственото лошо беше, че Теа плака през цялото време и майка ми не видя нищо от сватбата. Трябваше да си взема бавачка, но откъде да знам, че Теа ще се уплаши от оркестъра.... Тя изобщо не влезе в ресторанта, добре, че имаше огромна градина (той е в парка) с катерушки и там стоя миличката.
Не ме бийте нямам снимки в момента. Но ще кача, обещавам!

За съжаление не отидохме на пътешествие, в резултата изпълняваме рутинни ангажименти. Някой друг път...
Ами това е. Вчера Теа се подсече ужасяващо, никога не е било така досега, плаче до захласване при вяско пишкане, а за акането просто няма да споменавам. В чудо съм се видяла, а аз съм виновна, защото вчера цял ден не я мазах с крем при преобуване...

Май ще трябва да се връщам скоростно на работа и ми е едно чоглаво, търся нова, но нищо не откривам, търсим усилено ясла.... Големи катаклизими, брей.
Та затова нямам много време да пиша, чао засега.

# 166
Martea Много емоционален разказ Simple Smile Развълнувах се и ме върна във времето.. преди две години Simple Smile
Ами, ЧЕСТИТО ГОСПОЖО! Wink   bouquet  Много семейно щастие и да празнувате много годишнини! За снимки още няма да те бием, ама ако не пуснеш скоро,  и това ти се пече Flutter
Колкото за детска градина - ние предвид създалите се екстремни обстоятелства около нас, ходихме да се молим в две ОДЗ-та в Младост и като по чудо в 11-то се оказа, че имало раздвижване, някои деца не явили или нещо подобно и ни приеха. Та проверете?

# 167
На тръгналите на ясла,успех Peace
Мартеа, Госпожо радвам се ,че всичко е минало добре.  bouquet
Днес вияхме Калоян на Теа и Момчи на пателина ,какви мъже са станали

Wink
Сега   food002,после wash hangи накрая luvbed
Лека вечер.

# 168
Здравейте, мами, от още една ангажирана. Един-два пъти ми пропаднаха опитите за публикуване на постинг, ама иначе редовно ви чета.
Първо на Мартеа-ЧЕСТИТО!!! Да сте много щастливи заедно! Сватбата наистина е един прекрасен миг, човек трябва да го изживее  bouquet
Дона, тортата е супер, а питката-вълшебна. Честно казано, не съм подозирала за тези ти скрити таланти и съм приятно изненадана. И, разбира се, честит пешеходец Heart Eyes
Шуша, и ние от понеделник тръгваме, така че разбирам вълненията ти. Ще свикне малкото Зори, не се притеснявай, децата научават много неща гледайки едно от друго. Успех!  bouquet
Деспина, и аз съм така-вечно недоспала
Запознахме се с Кики, а на другия ден се видели и с мъжа ми и с малкия Никола-голяма сладур казва бил
 Heart Eyes Heart Eyes

# 169
Добро утро!

Айде по кафенце Simple Smile

Мартеа, зави ми се свят от динамичният ти разказ Wink. Ама много сте се забавлявали! Браво!И да знаеш, не съм от търпеливите дето ще чакат снимките Crossing Arms Я ги давай бързо Party

Докато Ава гледа "Улица Сезам" да ви споделя, че сериозно обмислям дали да не я дам  на ясла лятото. Хем аз ще помагам на мъжа ми, хем тя тя ще си общува с дечица.
В тази връзка голямо браво на всички дечица, които ходят на ясла и кураж на майките им. Дано да не боледуват!

Тъй... вчера след 5 часов шопинг маратон(в неделя сме на сватба), успях да се навра в един костюм, от който не ми стърчи корема. Аман от тия къси сакенца!

Хубав ден!  bouquet
и пишете повече

# 170
Шуша, успех на яслата и ние сме така. И аз се чудя как успяват по-рано да си взимат децата, като аз ще съм в същото положение - не по-рано от 18:30 ще мога да си го взема Велко от ясла. А за яденето дребчо се скъсва да яде като си е вкъщи, а пък казват че уж всичко си бил изял в яслата. Днес още като влезнахме в двора на яслата и той заплака, направо сърцето ми се къса. За кредита, стискам палци, ние минахме вече по този път и е яко търчане но си заслужава  Peace

Иви, радвам се че малката е вече добре и дано не ви си случва повече да влизате в болница, а ти гледай да си почиваш до колкото е възможно, че още едно човече разчита на теб  Heart Eyes

Мартеа, толкова се радвам, че сте си спретнали една незабравима сватба. Браво на вас!

# 171
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧОПАРЧЕ!!!   smile3525

ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И БЕЗПРОБЛЕМНО СВИКВАНЕ С ЯСЛАТА!!!!

# 172
ЧОПАРЧЕ, мерси за хубавите думи...
Честит рожден ден!!! Много здраве, щастие и повече усмивки ти пожелавам Simple Smile
Успех и с яслата.. явно на някои въпроси така и няма да можем да си отговорим, ама поне да са ни здрави и весели дечицата... яденето ще го наваксаме! Heart Eyes Heart Eyes  bouquet Hug

# 173
  • Mediterraneo
Чопарче, честит празник  newsm59 Да си жива и здрава и много, много щастлива!  newsm51

Ние днес правим изследвания за яслата и другата седмица... newsm49 bye Дано свикне бързо  Praynig

# 174
Чопарче, Честит Рожден Ден!  bouquet
От здраве и радост да не се отървеш и ти, и цялото ти семейство!

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 14:10 от КатКа

# 175
Чорапче честит рожден ден и от мен много много щастие в живота Heart Eyes
martea чакаме снимки от сватбата Party
Момичета незнам Kamij или някои друг беше писал за витамини за нашите шомпъли, аз взех на Криси от тези новите Киди. Вие ще давате ли и как?  Thinking
Приятен ден от мен Hug

# 176
Чопарче, честит рожден ден и от мен  bouquetЖелая ти здраве, щастие и прекрасни моменти с любимите ти хора.  bouquetВесел празник Hug
Мартеа, чакаме снимковия материал от големия ден. Peace
Буба, аз започнах да давам на Вали всеки ден по една лъжичка сироп Мултисаностол. Wink
Приятен ден и от мен  Hug

# 177
Чопарче, честит рожден ден! Бъди много, много щастлива и весело изкарване на празника!  bdbaloni

Буба, казват, че сиропчето Киди било много добро, но Пламен не го харесва, много горчи, давам му Мултисаностол.

# 178
...

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 17:11 от ania

# 179
Чопарчееее! Честит рожден ден! Здраве, щастие и любов и едно здраво и весело дете в ясли  bouquet
Дона, ти каза, че даваш Есберитокс, и аз ще го почвам, тъй че по колко даваш дневно? Или Мултисаностол да давам?  newsm78А ти май даваш и от двете...Дайте някой съвет за тия имуностимулатори, че съм напълно в музиката Blush #Crazy
Само да кажа, че трябва да е нещо що-годе приятно на вкус, иначе абсурд да го пие

Общи условия

Активация на акаунт