Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 551
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
за съжаление на някои Twisted Evil

и такива ли има newsm78

# 271
Деспина, честит рожден ден, много любов и да се радваш на здрави дечица!

Мами, благодаря ви от сърце за пожеланията, изкарах романтичен рожден ден само с любимия, който си беше взел почивен ден за мен.

Ние не можем да се отървем от болести Cry тук вече върлуват с пълна сила есенните вируси и Мари ги хваща един след друг.Изкара много тежък уикенд с много висока Т и повръщане, понеделник и вторник беше здрава и днес е много сополива, бавачката каза, че на обяд е имала и Т, 38,5.Надявам се този път да е от зъбите...

За говоренето ние не можем да се похвалим, казва по няколко думи и на двата езика, но двуезичните деца проговарят по-късно.

Пламенка, ти не беше ли споделяла, че ще идвате в Париж? Ако е така, обади се преди това, една форумска мама идва в края на месеца и ще пием кафе заедно Simple Smile

# 272
Сиска, не вярвам, че тук има хора, които да не те искат-ти си такава душичка Hug
Деспина, честит ти рожден ден! Най-добрите пожелания и от нас  bouquet
Кой ме пита за таблетките-да, много съм доволна, а ако са много сериозни петната слагам и една на Апта-направо вътре в барабана се слагат, всичко изчистват.
Аниа, пробвайте с нещо за закрепване на имунната система-понякога само кърмата не е достатъчна защита. Вижа аз писах там някакви имуностимулатори, пробвай нещо подобно. Успех  bouquet
Катка, какво да ти кажа-моят син е всеки божи ден така. От сутрин до вечер плаче, тръшка се за всичко, бие, скубе, хапе и дере, направо съм луднала-вече не знам на кой свят съм ooooh! Дано при вас да е период, Катка не е такова дете, мисля, може да е от зъбче/спомням си твоя лаф"порасна ми една Станислава на рамото" преди време/. Пак ще мине, ще видиш Heart Eyes
Сиска, и аз бих искала да видя снимката на Дамянчо.
Пламенка, организацията ти е завидна и дано да я задържиш, щото и при нас беше по едно време така, ама сега пак се обърка всичко-просто при малкия всичко е периоди и ме повлича в неговия ритъм. Как поддържам ред и чистота вкъщи-ами с компромиси. Не винаги е толкова чисто/за подредено пък дума да не става/ колкото ми се иска, не винаги има супа, ястие и десерт и много често се лишавам от сън и гладя по нощите... Tired

# 273
Деспина, честит рожден ден! Бъди много, много щастлива майка и съпруга!   bdbaloni

Сиска, добре завърнали се и да не забягваш пак. Обидил ли те е някой? Дени е много сладичък, с тая мила руса главица и големи сини очи Heart Eyes Радвам се, че ръката ти се оправя Grinning Аз много бих искала да видя снимката на Дамянчо Heart Eyes
Благодаря мами за милите думи за детенцето ми. Всички МАЙчовци са ни едни сладки и прекрасни слънчица, да са ни живи и здрави Heart Eyes
Валя, надявам се да сте добре вече всички, ти чак на инжекции Sad, явно никак не ти е било добре.
Пламенка, браво за организацията! Аз не съм точно така, да ви призная не смея да оставям Пламен сам, например да си стои в хола, а аз да правя нещо в кухнята, мисля, че добре съм обезопасила, но холът ни няма врата към коридора, а там пък почти по цялата стена имаме огледало, изобщо ходя му по петите като хрътка. Бях налепила всякакви ръбове на стени, дървения, стъклената маса с дунапрен с цел спокойно да го оставям да си вършее из хола и да не надничам през 3 секунди. Освен че грозно, непрекъснато лепките се отлепваха. Днес купих уплътнител за прозорци да видим колко време ще остане залепен.  Свършвам нещо само като спи, но често си полягвам до него, защото нощем продължава да се буди Tired
Аниа, съчувствам ти, дано много бързо се оправи Мари! Давай витамини и нещо за имунитета.
Диана, радвам се че незабравимите ви моменти не са изтрити, и аз бих се ядосала много!

# 274
Честито Деспина!
Да си жива и здрава, много щастлива, много да те радват прекрасните ти дечица!

Сиска, айде бе! Тъкмо щях да питам за теб - къде се изгуби. Без теб не е същото.
И на Валя добре дошла, добре, че са минали болестите!
Време е и другите да се завръщат в това време.

Днес бях на едно интервю, обнадеждена съм. Няма да приема, но мина много добре и дори ми предложиха доста добри пари. Само че има странични (негативни) обстоятелства, малко ми е крачка назад като естество на работа, така че продължавам да търся... Мисълта ми беше, че се оказа не чак толкова безнадеждно да намериш нещо по-добро, при положение, че си с малко дете.

# 275
  • Варна
Момичета, много ви благодаря за поздравленията и пожеланията.
Добре дошли отново на Сиска и Валя.
Мартеа, стискам палци да намериш точно такава работа каквато търсиш.
Да се оплача, че вчера по случай рожденния ми ден Ивчо ми направи "подарък", вдигна Т 39 градуса. Така и не е ясно то какво, защото иначе нищо му нямаше. Като се отпусна по едно време в ръцете ми, направо си изкарах акъла. Дадохме панадол, после свещичка Ефералган, живна малко, но през нощта отново вдигна. Днес изглежда добре, да видим как ще е през деня.

# 276
Деспина, честито!
Да си жива и здрава, много щастие и любов да ти носят дечицата!

Валя welcome back;) да минават и да не се връщат пусти болести!

Сиска, кой би искал да те няма бе жена Simple Smile, не го вярвам. радвам се, че пак си на хоризонта и ръката ти е по-добре. Да му минава каръшкия период на Дени бързо!

Мойта щерка си ходи непрекъснато в цицини и бушони...  Tired  Преди седмица и нещо - таман излизаме на разходка, патето търчи, същевременно се опитва да си изкриви варата на сто страни и да види навсякъде около нея какво се случва, и се спъна  и падна... На пръв поглед не ми изглеждаше сериозно падане, обаче беше успяла да си удари челото - и като рукна една кръв, едно чудо.... аз се разревах, та не знам как успях да я успокоя, докато попивам и бърша кръв..
И сега уж все да й мине, да мине... и гледам вчера се е обзавела с цицина под раничката точно...
Тази сутрин (а и през нощта) беше простоооо кисела краставица, мрънкане, хленчене....! В момента в който тръгнахме към яслата, просто все едно стана друго дете - ведро, нахилено, направо пищеше от кеф Simple Smile
Мартеа, браво за интервюто Wink  Щом търсиш, непременно ще намериш. И аз бях с доста ниско самочувствие и занижени критерии като си търсех работа... не вярвах, че със статута "семейна, с малко дете" ще успея да се котирам добре. И донякъде сгреших, защото сега си давам сметка, че тогава можех да се спазаря за по-добра заплата...  Отстоявай си твоето, покажи самочувствие и , че си знаеш цената... не стеснявай изискванията си! Успех! Simple Smile   bouquet

# 277
Здрасти!

Катка, може да е от зъбче Rolling Eyes
Знам ли, тя има 16 зъба вече, най-болезнените- кучешките излязоха newsm78 Според мен си беше чиста проба инат... но все пак остават 4 зъбчета до изпълнението на плана...
А за обрива, наистина може да е от крема, аз съм се обривала от Виши, а също и от стрес.

Катка, какво да ти кажа-моят син е всеки божи ден така. От сутрин до вечер плаче, тръшка се за всичко, бие, скубе, хапе и дере, направо съм луднала-вече не знам на кой свят съм ooooh! Дано при вас да е период

Леле, Августа, стана ми мъчно за тебе, повече няма да се оплаквам Peace Кажи какви хапчета пиеш Wink

Аня,  давай нещо за имунитета на Мари. Дано не боледува повече Peace

Вече съм писала за перфектния японски на Ава, но имаме и няколко български думи като "няма",  "пътче"- пъпче, "пъти"- копче, "папу" и разбира се мама, тати, кака, баба. Има си един приятел, когото нарича по име- Гого. В момента съм в процес на превод на другите думи от речника и.

# 278
Ето ни и нас
то какво ето нощес една бъбречна криза направих та чак сега ме отпусна. Миналата седмица пък баткото беше с някакъв гаден вирус разстройство и температура Sadи се оправи сега от сутринта пък Криси е с разстройство абе е така като почне ooooh!
Сиска появи се вече, къде се загуби. Радвам се че ръката ти е по добре вече Heart Eyes
Кактка много зъбчета има Ава бе браво Heart Eyes не че и ние имаме малко (12 зъбчета)

# 279
Ей ама в унисон с времето всякакви болежки  #2gunfire . Бързо оправяне на малки и големи!     bouquet   

Мартеа и Шуша обнадеждавате ме с тия новини за търсенето на работа. При мен нещата са малко неясни, до последно се надявам да не се наложи да посетя "пазара на труд"... има време.

# 280
Аха, върлува поредния вирус в момента, пазете се!

Това с интервютата за работа и мен ме чака ConfusedЗа сега все още не се знае кога, проблемите ми с майчинството продължават. В момента очаквам и досаждам да получа паричките за Юли и Август... ooooh! В най-добрия вариант ще си гледам Дени до пролетта, но определено след това ще трябва да си търся нова работа. Дано имам успех, че тук е доста трудно да си намериш работа, а ако имаш малко дете, току-що пуснато на ясла....уф, не ми се мисли направо Tired

buba, как бъречна криза бе....пфу, гадост! Добре че е отминала вече Peace

Ето го Дамянчо, заедно с Ивето на Юлинга
http://foto.bg/data/2637/medium/S3010002.JPG
http://foto.bg/data/2637/medium/S3010009.JPG

А вчера, в Южния парк видях двойник на Дени на Сиска. Яд ме е, че не успях да го снимам...удивих се! Simple Smile
Ами татито ни каза, че преди да се роди Дени наистина честичко отскачаше до София  Thinking ThinkingДа не е сгафил нещо... WinkЖалко, че не си направила компрометиращи снимки - можеха да ми послужат да си издействам от него нещо LaughingАз сега в момента се мъча с един балон ooooh!Едно миниатюрно детско балонче, което е абсурд да бъде надуто...Офертата е лакомства за 5 лв., ако успея да го надуя  261uu Flushed

# 281
Здравейте, сега за първи път готвя руло Стефани, дано да стане Grinning
На болничките бързо да оздравяват и Ники е на антибиотик  Praynig Praynig Praynig.
Ако стане ще ви черпя всички виртуално Wink

# 282
Сиска, надувай де. WinkВсе пак лакомства ще има. Hug
Камиж, добър ви апетит. PartyУбедена съм, че рулото е станало перфектно. Wink

# 283
  • София
Много е сладък малкия Дамянчо   Heart Eyes  Красавец, един такъв екзотичен. Ива пък е страхотна малка брюнетка  Heart Eyes  (на втората снимка много ми прилича на Ема)
А Юлинга къде се загуби?

# 284
  • Варна
Добро утро на всички. Слънчев и иуспешен ден ви пожелавам.
Много са сладки и Дамянчо и Ива.
Буба, да оздравявате по-бързо.
Ивчо, само дето ни изплаши, вчера му нямаше нищо.
Ох, като чуя за интервю за работа и се изприщвам. С две деца, на 36 години, неработила последните почти 6, направо метат за мене някъде Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт