?Въпроси всякакви? (2021г.)

• 542 836
  • 14 320
  •   1
Отговори
# 14 070
  • Пловдив
Аз съм впечатлен от коректността на booking - върнаха ми от тяхно име почти 700 лева с които ме завлякоха италиански собственици на хостел в Швейцария.
Дърпат парите по резервацията ( имат право според условията, което е стандартно ) и я отменят в последствие, но от парите и помен няма. Свързах се с booking, отвориха веднага досие по проблема. Поискаха ми само банково извлечение за плащането. След като от хотела не отговориха и на тях, ми върнаха цялата сума от тяхна сметка.
Та... хубаво е като сме доволни/недоволни да обясним и защо, че май често е в самите нас причината - чел/недочел, мислил, па размислил и т.н 🙂
При мен не се получи. Условията изобщо не отговаряха на описаните в Букинг. Ние напуснахме хотела. Регистрирахме се, огледахме стаята и напуснахме. Даже и да задържат за една нощувка, ние бяхме платили за 10 дни. Писах им няколко пъти. И на бг и на английски. Тия езици знам. Никой даже не се е свързал с мен за уточняване. Никой не ми е върнал пари.

Минаха няколко години, не се интересувам изобщо вече. Но не ползвам никога букинг. С малка буква, нарочно. Стоя зад думите си, в бг-мамма съм от години и не съм никак анонимна.

# 14 071
Трябва ми човек, който да ми изготви проект как да преустроя апартамента ни , така че да имаме 2 детски стаи , спалня и хол. Голям е апартамента, но ми трябва някой, който да ми даде акъл как ще е най- удобно за всички да се преустрои

# 14 072
  • UK
Архитект.

# 14 073
  • Пловдив
Може би и строителен инженер - ако ще се бутат стени....

# 14 074
  • Г. О.
Дайте съвет - при изгаряне на пръст и поява на мехур, с какво се маже? Сложих памук, напоен с белтък върху пръста и го увих с лепенка да не пада. Правилно ли е така да се спи цяла нощ?

# 14 075
  • Пловдив
Маже се с дефламол.

# 14 076
При избор на микровълнова какво се гледа? Държа да е евтина, да става за притопляне на готвено и прясно мляко. Функция размразяване не ми трябва. 
Кои магазини за техника не изискват сертификат?

# 14 077
При избор на микровълнова какво се гледа? Държа да е евтина, да става за притопляне на готвено и прясно мляко. Функция размразяване не ми трябва. 
Кои магазини за техника не изискват сертификат?
С тези изискания може да вземете която и да е. Всяка ще топли готова храна.
Проблем е ако искате да готвите на нея.

# 14 078
Май всички имат функция за размръзяване.Сигурно може да се поръча онлайн,или в интернет да проверите в кой малък магазин не се изисква сертификат.Преди имаше магазини ''зора'' с не голяма площ.В някой такъв може и на място.

# 14 079
  • BG-DE
Техномаркет се рекламират, че може и без сертификат да се пазарува от тях😊 Направо не повярвах на ушите си като я видях тази реклама но явно в България всичко е възможно 😊

# 14 080
Попадна ми тази реклама на Техномаркет по телевизията най-после и на мен. Отдолу ясно си пише, че клиентите без сертификат се обслужват на изнесена каса пред магазина. Гласът от рекламата обаче не го казва това.

# 14 081
  • София
Дайте съвет - при изгаряне на пръст и поява на мехур, с какво се маже? Сложих памук, напоен с белтък върху пръста и го увих с лепенка да не пада. Правилно ли е така да се спи цяла нощ?
Първо студена вода, за 1 минута на чешмата, след това се маже с олио.

Магазините, които обслужват без сертификат, са с изнесена каса.

# 14 082
  • Точно където трябва
Може ли да се изчисти мазно петно от седалката на автомобила? И аз ли да се напъна или да я закарам някъде? Седалките принципно могат ли да се свалят?

# 14 083
Свалят се, нашите поне ...

Отдолу е дунапрен, та добре трябва да изсъхне преди да се ползва. Даже съм скептична че има изсъхване при мокър дунапрен.

# 14 084
Може да оставиш само седалката на автомивката.
Взимам си я вечерта и я слагам да съхне.
Връщам я в колата когато вече е напълно сухо.
Може да пробваш ти, ако не ти се получи и стане на петна, ако чистиш само този участък, автомивката си остава като вариант.

Общи условия

Активация на акаунт