?Въпроси всякакви? (2021г.)

• 542 820
  • 14 320
  •   1
Отговори
# 14 100
Моля за препоръки за шампоан, балсам за коса, сапун (и течен) , подходящи за много, много, много твърда вода. По-конкретно , дали има такива от по-общите марки като Шаума, Елсев, Сайъс, Тео, Арома...
Ами за мен Елсевето на Лореал винаги действа перфектно, пробвай там с разновидност дето е за твоя тип коса, не мисля че се влияе от водата. Течен сапун май не върви добре с много твърда вода, по-скоро си вземи евтина голяма опаковка и слагай повече.

# 14 101
  • Свищов
За мазното петно в колата - наръсете с бебешка пудра или царевично нишесте и оставете през нощта. След това изчеткайте с четка. Така махам всичко мазно...разбира се след това пера, но като няма възможност и само добре изчеткано и забърсано с влажно става.

# 14 102
  • София
Аз си избрах цялата тапицерия и ми я върнаха съвсем суха от автомивката. Има различни начини за пране.

# 14 103
Отгоре е суха и изглежда ок, отдолу в дунапрените или както се казва този материал остава остатъчна влага, която ако не изсъхне добре е предпоставка за мухъл. Да може директно да се сложи, може и да се следват препоръчителни инструкции, които ми дадоха.

# 14 104
Искам да купя часовник за 18 годишен. Нямам никаква представа какво е модерно сега. Марка, модел..... Някой може ли да помогне с предложения?
Рейче, аз за G-shock се сещам.

# 14 105
  • София
Не остава влага.
Най-долу в линка е обяснено.
 https://zonawash.bg/2020/07/08/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0 … 0%b1%d0%b8%d0%bb/

# 14 106
Искам да купя часовник за 18 годишен. Нямам никаква представа какво е модерно сега. Марка, модел..... Някой може ли да помогне с предложения?
Рейче, аз за G-shock се сещам.

За повечето младежи смарт часовник е нещо добро и практично. По-хубавите поне могат да имат различен дизайн на циферблата по избор, може да броят крачки, да си гледат кой им пише без да си вадят телефона от джоба и разни други апчета, не ги знам всички. Моето дети не понасяше часовници, ама сега си носи смарт часовник, защото и е удобно.

https://www.technopolis.bg/bg//Mobilni-telefoni-i-Tableti/Smart- … vnici/c/P11040401

# 14 107
  • В страната на мечтите
И аз щях да предложа смарт часовник, за марка и модел много зависи бюджета какъв е.

# 14 108
Спреят, който съм дала по- горе срещу петна е за "сухо" почистване. Няма да остави мокро петно.

# 14 109
И аз щях да предложа смарт часовник, за марка и модел много зависи бюджета какъв е.
Някъде към 200 - 250 лв.

# 14 110
Дала съм линк с часовници от стотина лева до десет пъти повече. Избирай си.

# 14 111
Laptop.bg читав сайт ли е?
Някой да е купувал от там, впечатления?

# 14 112
  • В страната на мечтите
Huawei Watch GT 2 е много хвален, но нямам лични впечатления.

Има тема във форума за смарт часовниците, най-добре се консултирай там :
https://m.bg-mamma.com/?topic=880514.360

# 14 113
  • пустинята Гоби
Laptop.bg читав сайт ли е?
Някой да е купувал от там, впечатления?
Аз съм купувала, преди 11 г. Че даже и в офиса им се замръкнах без покана и уговорка, от зор да си взема лаптопа веднага. Читави са.

# 14 114
  • София
Взимала съм лаптоп от там, смениха батерията в гаранцията, не е имало проблем. Лаптопът издържа пет години, но то си е и до модел, не мисля, че зависи от тях. Миналият месец взех и клавиатура, работи си.

Общи условия

Активация на акаунт