?Въпроси всякакви? (2021г.)

• 542 695
  • 14 320
  •   1
Отговори
# 14 130
Едва ли с КЕП.
На обб така имаше опзия, когато четох..с изпращането и цъкането там, се считало за подписване. Предполагам и тук да е нещо такова...

# 14 131
  • В един копнеж!
Напоследък масово се използва Евротръст- безплатен ел.подпис.
ОББ използват него, други институции и фирми-също. Няма начин само с цъкане на някаква си опция, да има двустранно стискане на ръцете.
По невнимание и малко дете може да ти направи това цъкане и какво правим после?!

# 14 132
Подписването става чрез кодове, които получавате като смс и въвеждате при определени стъпки.
Няма как малко дете по невнимание да го направи.

При описания случай - 3-те хилади при получаване на стоката, а останалите вноски по плана, който сте избрали.

# 14 133
  • русе
Доволни ли сте от кожените чанти на modisimo пише , че са естествена кожа?

# 14 134
  • Сф
Искам да благодаря на съфорумката, която вчера ми каза за гаргарата с лайка, сода и йод. Изключително облекчение на гърлото от вчера до днес. Благодаря от сърце и бъдете здрави!

# 14 135
Мираж, мислех те как си, понеже писа, че и дишането е затруднено. Радвам се, че си по-добре.

# 14 136
  • Сф
Благодаря, Ема, че си ме мислила Simple Smile
Беше затруднено заради големите ми сливицо, които сега са и огромни и ми пречат. Но 2 вечери спя с компрес с извара, вчера гаргари, и днес съм доста по- добре.
Много благодаря отново!

# 14 137
  • София
Miraj, какво е действието на комлреса с извара?
Питам, защото се изненадах, че слагаш точно такъв компрес. Не знаех, че изварата има и лечебни свойства. Simple Smile

# 14 138
Аха..тоест стават 4 вноски ли?
Звънях но не работят днес.
В сайта на пнб париба пък не ми излиза изобщо опцията аз да въведа първоначална вноска...а в сайта на търговеца ми дава...
Възможно е първоначалната вноска да се плаща на търговеца, а разсрочването да е към БНП Париба. Ако е така, първоначалното плащане може да е в брой на куриера, по банков път(мисля в ДСК и Уникредит имат сметка, за Уникредит съм сигурна), с карта или с Gpay. И остатъка се изплаща към БНП Париба. Преди месец взимах с БНП Париба стока на изплащане. Обаждат ти се по телефона, приготвяш си личната карта, записват ти данните, питат те за дохода, къде работиш и т.н. Веднага ти казват одобрена ли си, изпращат ти договора по мейла, ако се съгласиш на предложените условия. Подписите стават чрез изпращане на кодове на sms на номера, който си им предоставила. Лесно е и удобно. Лаптоп.бг не работят в почивни дни, така че сряда най-рано можеш да се свържеш с тях. От 9:30 им започва работното време.

# 14 139
  • Сф
Миналата година имах гнойна ангина и невероятно за мен (не вярвам много на домашни рецепти), но за 2 вечери махна гнойта.
Сега уж нямах първия ден, но после се появи.
Просто слагам извара върху найлон, увивам с шал на врата и така спя. Котката ме налази през нощта да ме ближи по врата 😄

# 14 140
Какви условия има за да си смениш лекаря през следващите месеци до юни?
Единствено си спомням, че трябва да си си сменил адресната регистрация. В моят случай става дума за друг град, като не мисля че ще успеят да се задвижат нещата до края на месеца😞😞😞

# 14 141
Благодаря....за отговорите.

Компреса със извара го знам покрай боледуванията на детето, от форума. Много е писано за него. Не сэм го пробвала при сина, че нямаше да го търпи, но съм чела как помага.

# 14 142
Какви условия има за да си смениш лекаря през следващите месеци до юни?
Единствено си спомням, че трябва да си си сменил адресната регистрация. В моят случай става дума за друг град, като не мисля че ще успеят да се задвижат нещата до края на месеца😞😞😞
Сега, тоест последните три дни от декември, които останаха работни, можеш да смениш ЛЛ без посочване на причина.
В ГРАО става веднага, стига да носиш копие от НА на имота и ако не си собственик, той да те придружава, за да подпише съгласие.

# 14 143
Тя сега има предвид да смени..не се иска причина когато е 29, 30 и 31.12. Направо при новия да отиде да си запише.

После ще сменя регистрация.

# 14 144
Не писах ли същото, Тет, в първото изречение?

Общи условия

Активация на акаунт