?Въпроси всякакви? (2021г.)

• 542 458
  • 14 320
  •   1
Отговори
# 14 055
Сливиците ми (особено едната) е като топка за голф. Лилави, подути, хърках цяла вечер, не мога да дишам. Смуча трахизан, но няма облекчение.
Дайте бабини рецепти, в нета четох какво ли не, но не ми се струват ефикасни.
ако не ти е късно-изпитано,не стигам до ангина :
хлебна сода и етерично  масло от чаено дърво-мажа с клечка за уши,толкова пъти колкото се сетя
зависи от състоянието-даже на половин час
чаеното дърво да е качествено,разбира се

# 14 056
  • София
Сливиците ми (особено едната) е като топка за голф. Лилави, подути, хърках цяла вечер, не мога да дишам. Смуча трахизан, но няма облекчение.
Дайте бабини рецепти, в нета четох какво ли не, но не ми се струват ефикасни.
1 в чч чай от лайка (охладен) слагаш 5 капки йод и 1 чл сода. Правиш гаргара на 30 мин-1 час. Аз 1 чаша я деля за 2 пъти.
Оправя болка, гнойна ангина, зачервено гърло.

# 14 057
Стига да нямаш алергия към йод. Защото ако е така, посещението на спешното не ти мърда, Мираж.

# 14 058
  • София
Алергия може да има към всичко!
Като има алергия към йод, няма да слага йод, много ясно.

# 14 059
Цитат
Основно по телефона съм говорила с тях, а те явно не записват разговорите, щом на мен казаха едно, а на жената от ЕКЗП друго. Зачерквам ги от живота си, трия си профила и не ги ползвам повече.
В случай,че на някой му трябва инфо,на българската линия  в Букинг не се записват разговорите,защото никой не шефовете не разбира български език.

# 14 060
  • Пловдив
И аз имах борба с Букинг от преди няколко години, явно не са се променили нещата. Не ползвам Букинг, абсолютни безхаберници.

# 14 061
Аз пък съм много доволна от Букинг. Едно, че сайта ми е много удобен, а и винаги когато е имало проблем са ми съдействали. Не веднъж се е налагало да ми се връщат пари, заради не до там запознат служител в хотела.

# 14 062
  • София
Аз съм впечатлен от коректността на booking - върнаха ми от тяхно име почти 700 лева с които ме завлякоха италиански собственици на хостел в Швейцария.
Дърпат парите по резервацията ( имат право според условията, което е стандартно ) и я отменят в последствие, но от парите и помен няма. Свързах се с booking, отвориха веднага досие по проблема. Поискаха ми само банково извлечение за плащането. След като от хотела не отговориха и на тях, ми върнаха цялата сума от тяхна сметка.
Та... хубаво е като сме доволни/недоволни да обясним и защо, че май често е в самите нас причината - чел/недочел, мислил, па размислил и т.н 🙂

# 14 063
На стария ми телефон при пропуснато обаждане ми изписваше колко пъти е звънял човекът Х. На сегашния нямам тази екстра. Има ли приложение за разговорите, което мога да си инсталирам и показва тази информация?

# 14 064
Тези дни мярнах реклама по телевизията, че ще дават филма Роди се звезда. Нито мога да го намеря в програмата, нито знам по кой канал беше рекламата. Дали някой може да ме ориентира?

# 14 065
Тези дни мярнах реклама по телевизията, че ще дават филма Роди се звезда. Нито мога да го намеря в програмата, нито знам по кой канал беше рекламата. Дали някой може да ме ориентира?
По някой от каналите на bTV, не съм сигурна дали не беше по Cinema.

# 14 066
БиТиВи, неделя 26.12. от 22:40 часа.

# 14 067
  • Далечният изток
Утре вечер по Бтв.

# 14 068
Много благодаря. Мислех, че е днес, а не го откривах по никоя телевизия.

# 14 069
Аз съм впечатлен от коректността на booking - върнаха ми от тяхно име почти 700 лева с които ме завлякоха италиански собственици на хостел в Швейцария.
Дърпат парите по резервацията ( имат право според условията, което е стандартно ) и я отменят в последствие, но от парите и помен няма. Свързах се с booking, отвориха веднага досие по проблема. Поискаха ми само банково извлечение за плащането. След като от хотела не отговориха и на тях, ми върнаха цялата сума от тяхна сметка.
Та... хубаво е като сме доволни/недоволни да обясним и защо, че май често е в самите нас причината - чел/недочел, мислил, па размислил и т.н 🙂
Веднага обяснявам защо не съм доволна. И ще помоля да не правите изводи чела/недочела ли съм, мислила, размислила ли съм, в мен ли е проблема, без да сте наясно!!! Запазвам си апартамент за лятната си почивка през месец юни за месец август. В края на юли заплащам пълната й стойност през Букинг. Тръгвам от София към морето и по пътя звъня на домакина, за да му кажа кога ще пристигнем. Той ми казва, че бил писал на Букинг да свалят обявата, защото няма как да се ползва апартамента му. Аз спирам на бензиностанция и звъня на Букинг. След дълго чакане се свързвам с тях и те ми казват, че преди три дни собственика на апартамента им е писал, но понеже било почивен ден, никой не се е заел със случая. Казват ми няма проблем, ще ви намерим къде да нощувате. Изпращат ми предложение стая, а аз съм наела първоначално апартамент, за стойност три пъти по-висока. И трябва аз да си заплатя разликата, която ще ми върнат до няколко дни, без да уточняват колко, след като ми свърши почивката. А първоначално платената сума, след няколко дни, пак неясно колко. Писах им, че не ми харесва предложението и чакам да ми отговорят на мейла, за да го има черно на бяло. След час нямах отговор. Звъня втори път, пак чакам дълго да се свържа с тях. Накрая тази, с която говорих ми изпрати предложение, също толкова абсурдно, колкото и първото и ми каза, че щом не ми харесва да си търся сама. Прекарах 4 часа на една бензиностанция, за да си търся за втори път къде да почивам. Но този път не за след два месеца, а за същия ден. Представете си колко свободни места има за началото на август и на какви цени са от сега за сега. Накрая резервирам просто някаква стая за два пъти по-висока цена. Стая вместо апартамент. Първата сума, която платих ми върнаха след 5 дни, доплащането ми върнаха месец, след като се върнах от почивката. Все пак си бях разчела парите предварително. Изгубиха ми първия ден от почивката, нощувах в стая, далеч от морето, без паркомясто, вместо в апартамент, до морето, с паркомясто. Повече по телефона не можах да се свържа с тях. Писах си с тях на чата, отговаряха ми след две седмици. Смятам че съм права да искам компенсация за причинените ми неудобства и да се обърна към институциите, след като не си бях получила парите. Какво е това няколко дни, пък те станаха месец.
Радвам се, че вие сте доволни, аз не съм. И всъщност дискусията беше за работата на КЗП, а не за Букинг и за това не съм изпадала в подробности.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 22:30 от Minnie.Mouse

Общи условия

Активация на акаунт