?Въпроси всякакви? (2021г.)

• 542 385
  • 14 320
  •   1
Отговори
# 14 220
  • In The Middle Of Nowhere
Каква е причината един тв канал на 1 телевизор да има субтитри, а на друг да няма?

# 14 221
  • sf
В настройките на менюто.

# 14 222
  • In The Middle Of Nowhere
Ок, мерси!

# 14 223
То е интересно и дали, ако заявиш нов постоянен адрес, служебно те отписват от стария?
Голям проблем е това с адресната регистация. Май никой не иска да направи нищо по въпроса, защото се използва по време на избори.
Ако замина да живея постоянно в чужбина, защо постоянният ми адрес трябва да е в България? Тогава дори служебно няма как да стане промяната.
дори родените в чужбина,поисквайки българско гражданство , имат постоянен адрес в България
децата ми не са живяли в Бг,а са с постоянен адрес - моят постоянен адрес
не мога да го променя,дори да искам,защото не живея в Бг, да не споменавам,че онзи имот не е на родителите ми вече 10тина години
при издаване на ЛК на децата ,ми беше обяснено,че постоянният адрес, е адресът ,ан който държавата „води“ лицето,защото н може без да има физически адрес
за същинска кореспонденция служи настоящия адрес

в Европа съществува т.нар.VAT номер, съоветно и VAT адрес- адрес ,на който се изпращат официални  кореспонденции, и гражданите са длъжни да го поддържат актуализиран
там се получават глоби и данъчни справки Smirk

# 14 224
Тук има ли жени, които карат или са карали камион професионално в БГ?

# 14 225
В БГ постоянният адрес е този, на който администрацията изпраща всякакви обявления и кореспонденции, по дефиниция.

# 14 226
  • Пловдив
Тук има ли жени, които карат или са карали камион професионално в БГ?
Не карам, ама кажи какво те вълнува?

# 14 227
Ще се развали ли изсушен домашен суджук в стая с температура към +10 градуса?

# 14 228
Бихте ли ми препоръчали добър модел телефон Самсунг от не много висок клас ?

# 14 229
Ще се развали ли изсушен домашен суджук в стая с температура към +10 градуса?
За по- дълго време - да.

# 14 230
В Юск има много видове възглавници, ето извадка за 70 х 80

https://jysk.bg/spalnya/vuzglavnici#f_39=70x80&sort=default

Благодаря! видях, че имат 50х80 и 70х80. Ще ходя да ги погледна дали са удобни с този пух..
Аз не ги харесвам, пуха е много малко и се сплескват като легнеш. Сега съм ги напъхала в калъфки 60 на 60 и ги използвам за дивана и това от размера 80 на 80. Икейските пухени са малко по-добри, но пак не са уау. Сега съм решила да пробвам с мемори пяна.

# 14 231
Имате ли представа дали ще има празнуване/ посрещане на НГ този 31- ви по площадите в Сф и ако да- къде?
Също така, с какво работно време ще е метрото в новогодишната нощ?

# 14 232
  • София-Младост

Също така, с какво работно време ще е метрото в новогодишната нощ?
Метрото: на 01, 02 и 03.01.2022 г. линиите ще работят по празнични разписания.

# 14 233
Събудих се с леко подут клепач и лека/минимална болка при затваряне и дори стискане на очи.  Усещането е като при излизане на ечемик, но видимо нито е зачервено, нито има ечемик. ЛЛ в момента не вдига тел и днес няма часове за прием свободни. Ще пробвам по-късно пак по тел, но на първо време какво мога да взема от аптеката?

# 14 234
  • София-Младост
Започни с потупване по мястото на болката обикновено  в края на клепача, в ъгълчето.

Общи условия

Активация на акаунт