?Въпроси всякакви? (2021г.)

• 542 339
  • 14 320
  •   1
Отговори
# 14 235
В Германия съм спала на такава пухена квадратна възглавница, помня, чежяжсгъвах на четири, за да наподоби нормална наша възглавница. Но аз не мога да спя на ниско, ползвам минимум две възглавници.

# 14 236
Натъркай със злато клепача. Капки кърма, ако има от кого да вземеш.

# 14 237
И аз не мога да спя на ниско, затова търся пухкава възглавница, която да не се сплесква.

# 14 238
  • гр. Варна
но на първо време какво мога да взема от аптеката?
От аптеката без рецепта има малък избор на капки и мехлеми.Борова вода.  Евентуално офталмосептонекс.
Може да си направите компрес с обелен картоф.
Проверете дали нямате някоя обърната мигла.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 11:05 от pkol

# 14 239
Преди време ми подариха купи с капак на Tupperware, в които бързо (чрез подхвърляне) можеш да омесиш тесто. Бяха ми записали рецептата колко брашно и др.продукти се слага, но не я намирам. Може ли съдействие или къде да питам?

# 14 240
Ала Бала, h.d., pkol, благодаря за включването.
Кърма или злато нямам. Ще изчакам да видя дали ЛЛ ще каже нещо, ако изобщо успея да се свържа, ако не ще взема тези капки.
pkol, Иначе (напоследък) по аптеките ми дават без рецепта...явно зради обстановката. Налагало ми се е 3-4 пъти да вземам неща за други хора и не е имало проблем.

# 14 241
Бихте ли ми препоръчали добър модел телефон Самсунг от не много висок клас ?

Гледам за майка, че нейният е за смяна...
Гледам около 300 лв да е, не повече, и с поне 64 МВ и добра батерия не по-малко от 5000.

Та загледах А12 - той е с 128 МВ памет, около 330 лв.
 също М12 - със 64 МВ памет/ около 340-350 лв.
А02 също гледам - 64МВ, около 300 лв.

# 14 242
И аз гледах  А12, но мненията за него са по-скоро отрицатилни, или поне аз попаднах на такива и затова попитах тук.

# 14 243
  • Варна
Редовно ми излизат ечемици, едновременно на двете очи, едновременно на горен и долен клепач.
Единственото с което мажа е някакъв вазелин, няколко пъти на ден като леко масажирам с пръст. Минават ми за броени часове.
Не ползвам нито злато, нито кърма, нито нещо специално от аптеката.

# 14 244
Ами то зависи за какво ще се ползва. Аз за ало и сърфиране само, за това държах на голяма батерия  6000, и повечко памет.
Какви лоши отзиви пък толкова....а и все пак цената ...

Виж и тази тема. Прочети и по задни мнения, че ще ти препоръчат скъп ми се струва.
https://www.bg-mamma.com/?topic=907052

Миналият декември бях прочела  темата, и предната, и се ориентирах кой модел да си взема. Доволна съм.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 12:06 от teta75

# 14 245
Тук има ли жени, които карат или са карали камион професионално в БГ?
Не карам, ама кажи какво те вълнува?
Дали ако изкарам категориите биха ме взели някъде в България или на жените шофьори не се гледа сериозно.

# 14 246
В Пимк, една от най-големите компании в Южна България съм виждала поне две жени, които карат отгромни самосвали. На едната много съм ѝ се чудила как се справя, кинта и шейсет най-много и слаба, като скакалец. Иначе тук там се виждат и жени, шофьори на автобуси в градския транспорт.

# 14 247
  • Пловдив
Тук има ли жени, които карат или са карали камион професионално в БГ?
Не карам, ама кажи какво те вълнува?
Дали ако изкарам категориите биха ме взели някъде в България или на жените шофьори не се гледа сериозно.
Освен категориите ти трябва и правоспособност. Изкарваш С, след година имаш право на +Е.

Ще те вземат, има глад за шофьори.

# 14 248
Преди време ми подариха купи с капак на Tupperware, в които бързо (чрез подхвърляне) можеш да омесиш тесто. Бяха ми записали рецептата колко брашно и др.продукти се слага, но не я намирам. Може ли съдействие или къде да питам?

Няма точна рецепта, можеш всичко да замесваш в нея - питки, козунаци.   Затваряш плътно и пак е хубаво на топло да стои.

# 14 249
Тетка,
Има тема, някои от момичетата са любезни и дават и рецепти на лични :

https://bg-mam.ma/p/729992/28803213

Общи условия

Активация на акаунт