Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение

• 15 677
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Е това е, не мога да не се похваля - снощи бяхме на концерта на CHAM BAO... newsm44
ЖЕСТОКО !!!! Още ме държи гласа на тази мацка, която към момента е най-добрата певица на фламенко..../и бебето игра фламенко  Laughing/

Много са готини,истина си е.А и като знам 4е мацката изкара тежка болест(рак) текстовете който пише са още по символи4ни и емоционални.А това 4е е най добрата певица на фламенко привържениците на класи4еското такова доста ще поспорят,защото е съвсем разли4но.Аз ли4но класи4еското не го разбирам и затова съвременния вариант на 4амбао ми харесва пове4е.Poquito a poco.... Simple Smileпяха ли я?
     Аз не писах доста,защото пак бях в болница на системи за задържане.Сега натискам леглото 24 4аса в денонощието Mr. Green

# 106
Добро утро!  Embarassed

Много искам да раждам с епидурална упойка, но адски се страхувам от некадърните лекари в Бургас. 100 на 100 и анестезиологът няма да е цвете за мирисане. Другото, което ме притеснява е, че прагът на чувствителността ми е много малък и като нищо както си текат контракциите и се готвят да ме боцнат, аз да не мога да застана и за секундичка спокойна на едно място.  Rolling Eyes

При мен контракциите също ги има, но са безболезнени и слава Богу само, когато се разхождам или стоя по-дълго време права, та точно накрая ми изписана Магнерот.

Весел ден!   bouquet

# 107
benighted благодаря ти,още утре ще ида при доктора да ме прегледа и да каже какво трябва да правя.Иначе пия магнезий-3x1,но сигурно не е достатъчно newsm78.

# 108
friki, аз за съжаление не съм толкова добре запозната с песните им Embarassed, което веднага ще наваксам, така че не знам дали са я пяли тази песен, на мен всичките ми харесаха, но но на моменти все още ги бъркам. /а и испански не знам, така че не разбирам текстовете/. Истината е, че това за най-добрата певица на фламенко го казаха по нашата телевизия - аз няма как да направя подобна оценка. Но, факт е, че гласът и е страшен. Лично аз харесвам и класическото фламенко, но както и класическото аржентинско танго напр. след 5-то парче ми идва малко множко. Тежичко е за слушане. Peace

# 109
  • София
Здравейте момичета. Напоследък ен съм много редовна в писането, а и четенето е през 2-3 дена, защото имам страшно много работа, но от вторник мисля да си взема болничен и тогава ще наваксам, а от четвъртък тръгвам пак на лекциите на "9 месеца" и ще се видим там. Междудругото кои ходят сега newsm78

За покупките на бебко нямам почти нищо, но и с това ще наваксам. Е вчера му купих първата играчка, която да му прави компания в креватчето - едно плюшено мишле, облечено в пижамка със затворено очички и като го натиснеш хърка. Затова и го нарекохме Хърко Joy

Клюки еднократните гащи, за които говориш и аз ги видях и мисля, че ще са подходящи за болницата и ще си ги купя.

А сега с въпросите:
1. За магнезия- Тези които пият магнезий докога трябва да се пие, защото забравих да питам в ЖК newsm78 Казвал ли ви е лекарят нещо по въпроса?

2. За обиколниците - знам че се слагат, за да не си удря бебо в главичката в решетките, но така не се ли губи видимостта му. Някакси не е ли изолиран вътре Thinking И другото. Искам обиколници, които да не са изцяло само парчета и то доста тънки (поне такива намирам аз), по-мекички и като на отделни възглавнички. Знаете ли къде има такива newsm78

3. Някой беше писал, че е ходил до Хиполенд - има ли интересни неща и какви са цените.

Май се поулях с писането, но така е като не съм писала скоро. Лек неделен следобед.  bouquet 

# 110

А сега с въпросите:
1. За магнезия- Тези които пият магнезий докога трябва да се пие, защото забравих да питам в ЖК newsm78 Казвал ли ви е лекарят нещо по въпроса?

2. За обиколниците - знам че се слагат, за да не си удря бебо в главичката в решетките, но така не се ли губи видимостта му. Някакси не е ли изолиран вътре Thinking И другото. Искам обиколници, които да не са изцяло само парчета и то доста тънки (поне такива намирам аз), по-мекички и като на отделни възглавнички. Знаете ли къде има такива newsm78

За магнезия - знам че се пие до края на 8 месец максимум. Кога ти е следващия прехлед? Питай лекаря си, че все пак той ти преценява състоянието.

За обиколниците - защо не си купиш някой сладурски плат, малко вата и не си ушиеш обиколници при някоя шивачка. Супер елементарно е , ще ти вземат никакви пари за шев и ще ти ги направят както ти искаш.

# 111
  • София
Мишенце благодаря ти за бързия отговор.

[/quote]

За обиколниците - защо не си купиш някой сладурски плат, малко вата и не си ушиеш обиколници при някоя шивачка. Супер елементарно е , ще ти вземат никакви пари за шев и ще ти ги направят както ти искаш.
[/quote]

Ами въобще не съм се сетила и може наистина така да направя. Само че си нямам шивачка newsm78

Момичета сега разглеждах албумчето със сватбените снимки. Направо онемях. Всички сте много красиви. Аз няма как да сложа мои, защото се женихме миналият век Laughingв далечната 1999 г. и тогава май нямаше дигиталки, но може да открия няколко на които с мъжа ми сме кумове и ще сложа тях.

# 112
И кварталната шивачка ще се справи ...Огледай се наоколо за ателиета за шивашки услуги... Обиколниците се шият супер елементарно - дори и непрофесионалист би се справил. Помисли си за позната или роднина с шевна машина

# 113
Здравейте и от мен  Hug

Аз се позагубих тези дни, защото беше дошла приятелката ми от Варна, та се занимавах с нея. Но не пропускам нищо и чета редовно. И мен май много ме ревнуват от   comp03, а и аз често споделям за вас и съветите ви. Дори може да се каже, пазарувам и търся неща за бебка, които вие препоръчвате. Затова едно голямо БЛАГОДАРЯ  smile3525.

Цвети, радвам се, че си сложила моята темичка   love001.

По въпроса за магнезия знам, че се пие до 37 г.с. Аз в понеделник бях на ЖК и ми казаха, че съм имала контракции -явно без да усетя, затова сега пия Магнерот 3 х 1 и Папаверин 2 х 1. Посъветваха ме да почивам 2-3  и да не ходя на разходки. Ама така като гледам тези контракции не спират  Sad, коремът ми е често твърд, въпреки че не ме боли. А и при някои  движения на бебка имам бодежи ниско долу в корема  Sick. Утре ще ми вземат влагалищен секрет, та да видим какво ще кажат за тези контракции, че взех да се плаша. Вие чувствате ли се отпаднали? Аз направо съм дроб и много бавно подвижна.

За епидуралната упойка доста добри са отзивите ви, а за спиналната нещо да кажете, че аз ще раждам в Сливен и в Окръжна болница израждали с такива.

В четвъртък кандидат-кръстницата донесе кошарата - на  фирма "Кенгуро" е. Сега ще я сложа в албумчето. Ако е от плат мислите ли, че кошарката има нужда да се позапере  newsm78. Четох, че  benighted е изпрала количката, та затова питам.

Хубав неделен ден ви желая  Heart Eyes

# 114
Здравейте, всички! Аз току що се регистрирах и започвам лудо препускане в тези дебри на информация! Много съм заета на работа и нямам време да се обуча малко Embarassed. Имам един проблем от 2-3 дни, той се казва НЕПРИЯТНИ КИСЕЛИНИ. Даже се будя през нощта от тях. Има ли начин да ги намаля или спра? Всякаква информация може би ще ми е от полза; благодаря ви предварително! Чакам моята малка принцеса на 15. Ноември (аз съм на 14ти  Party), първо ще ми е и съм малко объркана, но ще се справя и то с ваша помощ....

# 115
Добре дошла, baby24.   bouquet
Тук освен море от споделена информация и личен опит, ще попаднеш и в океан от весели и задружни ноемврийки.
За киселините - изпитано лекарство - Талцид (Karil, така ли се казваше?). Ако се появяват нощно време, като моите - аз ги лекуват превантивно с по-ранна вечеря, и лягане поне два часа след нея. И ако може - по-лека и бързо усвоима храна. Вариант също е висока възглавница (да не могат да се качват нагоре към гърлото).  Успех в борбата с киселините Simple Smile
Най-сигурния лек е раждането Wink))

# 116
Здравейте, ноемврийски бременелки! lovekiss
Най - накрая и аз да се включа. Днес реших да направя основно почистване на кухнята и терасата към нея  clean  clean  1dishes newsm79  Голямо лъскане падна, но съм доволна от резултата, макар и да съм поуморена и с болки кръстта.

Добре дошла в редищите на ноемврийските мами, baby24! Hug Flowers Rose Съдейки по себе си, тук наистина ще намериш полезна информация, съвети и добронамерени "колежки"! preggo Освен Талцид, за който ти е писала Вени, не си спомням коя мама сподели, че киселините й изчезвали като дъвчи дъвка Орбит. На мен лично не ми се е налагало (да чукам на дърво) до момента да търся лекове за киселини.

Приятна и спокойна вечер ви пожелавам! Flowers Bouquet

# 117
Здравейте, мами!
Страхотна почивка тези 3 дни - купихме си килим, харесахме креватче и количка, комплект за изписването. А за капак на хубавите съботни емоции през нощта се събудих от болезнени контракции  и стягане ниско долу, та ми беше страшничко докато поутихната сутринта.  Днес цял ден пазих леглото и бебчо само много се въртеше, но контракциите бяха значително по-малко. Утре съм при доки да ми издаде 45-дневния болничен и подробно ще я разпитам, че има доста време до 9-ия месец... ooooh!
Добре дошла на новата мама!
Хубава и спокойна вечер!

# 118
   Лелеее, ..направо вече имате натрапчивости с моите съвети.. JoyВени,добре си запомнила..  bouquetНазначавам те за помощник - сестра..Като ме няма, да даваш консултации. И като Рени я няма, защото и тя е доста на "ти" с медицината \нали сме като Шуша и Пипа при Док и по болниците\.
  Добре дошла на мама Бейби 24!   bouquetЖелая ти здраво бебе и по-малко киселини!!!
    Щом содичката не помага "Талцид", заслужава внимание!

Маметата - знаят защо - на една ръка разстояние!
Лично аз тази нощ два пъти пуфтейки ставам, за да пия сода, защото съм се пренаситила с Вълшебното хапче.. Само се потя, уригвам, пикая...абе чувствам се като впрегатно животно Animal Cow
   А, между другото пак сънувах бебето, пак го кърмех...ама.......... #Crazyлелееееее егати кърмата беше..Викам си - страхотно как си папка!!! и сменях памперси \може би, защото вчера изчетох всички отзиви и статии за видовете памперси\.. Joy Joy

# 119
  • София - Дианабад
Добре дошла на Baby24!Леко доизбременяване и сладко ноемврийче!
Мони, аз ходя на лекциите на "9 месеца", така че ще се видим в четвъртък Grinning.
И между другото, точно в четвъртък ще бъде представена темата за "Обезболяване и обезчувствяване на раждането. Така, че ще напишем после какво са казали.

Общи условия

Активация на акаунт