Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение

• 15 403
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
ОТ ИМЕТО НА МНОГО КВАРТАЛНИ МАМИ ВИ МОЛИЛЯ ; СРЕщАТА ДА Е НА ЦЕНТЪРА,чЕ С ТИЯ ТУМБИ НИ Е ТРУДНОООООО smile3514

# 271
Добро утро мамета!  Simple Smile
то май вече ден стана, ама нищо  Wink

Karil, Kliuki много сте сладки.Направо ме хвърлихте в размисъл за кого да гласувам, но бързо реших ... и за дветеее  Joy

ronja, аз си купих сутиен за кърмачки вече, наистина се чудих с каква чашка, но материята е доста еластична и взех по-малкия, че другия ми седеше като палатка.  newsm78 Много ми хареса сутиена, които взех, защото хем е за кърмачки и същевременно е с банели(а аз без банели не обичам да нося, че и без друго ми е едър бюста).

Дени4ка, бикините ги намерих не в аптека а в бебешки магазин, в който продават шишета, биберони и т.н.Дори в началото помислих, че са шапки за баня, така както са опаковани  Embarassed Добре че една приятелка, която скоро ражда беше с мен и ме светна да си взема.

Аз днес отивам да ми гледат пак бъбрека  Sad . Стискайте палци да не е по-зле.После ще се отчета.

Ааааа и още нещо ... предлагам заглавие за новата темичка, че и тази вече я изписваме ... "НОЕМВРИЙСКИ мами сладки чакат бебчета - наградки "

Чао за сега и лек ден!   bouquet

# 272
какво ще кажете за вторник след срещата на 9 месеца -хем е по-обед и по-можем да си намерим места из тамошните пицариики

(говоря за новата ноемвриско-хипопотамо-софийска срещичка)
   О и все забравям да честитя на бременското лелче-много много щуротии и беснотии на малкия юнак!!!!
   lightblue много ми хареса предложението за новата темичка smile3501

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 11:00 от klukarkata

# 273
   Lightblue, не те съветвам за сутиен с банели, защото като ти тръгне кърмата може да те притискат и да направиш мастит! Мен поне адски ме болеше и ги зарязах тия сутиени докато не спрях да кърмя! Иначе и моят бюст не е от малките и през нормалните периоди от живота си нося сутиени само с банели  Mr. Green! Сега обаче минах на спортните  Peace!

# 274
Здравейте, мами! Привет на новите момичета! На леля Вени лично честитих снощи, тя до късно се запиваше, но поводът и го позволява.
Днес не ми се работи и и сигурно цял ден ще вися във форума. Та поне да свърша нещо полезно - искам да ви питам за списъците за покупки. Навсякъде виждам различни неща и се чудя кой списък да си избера, още повече че съм абсолютен невежа и някои неща даже нямам идея за какво се ползват. Ако може някой от по-напредналите с покупките да ми дада да погледна по кой списък действа, ще съм много благодарна.
И още един въпрос - имате ли отзиви за количка Chicco C1 Trio, със зимен, летен кош и столче за кола. Една такава на около година се продава във Варна за 400 лева, и се чудя дали да отида да я погледна. Вие какво ще кажете?

# 275
lightblue, какъв сутиен си купи? имам предвид марка, магазин. Тези дето ги продават по он-лайн магазините ми изглеждат доста НЕеластични и даже груби. И аз се нуждая от банели,,иначе си е направо като без сутиен  Sickимам предвид банели само отдолу,,не и такива сутиени с шевове на чашката.

# 276
  • Пловдив
Добре дошли на новите мами!!!!
 newsm51 Не съм преглеждала форума от 2 дни а колко много сте изписали ShockedВчера и аз бях на преглед при доки.Похвали ме ,че изследванията са СУПЕР,слава Богу.Пия  само  витамините Топ Левюр.Ехографът в наща поликлиника е ужасен,не може да измери кг на бебето да не говорим ,че не се вижда и пола.Добре,че си ходя на частни преглди при доки дето ще ме изражда Rolling Eyes
Вчера момичета имах първите маи подготвителни контракции,поне така си мисля-болки в кръста и после долу в тумбака!!!!!!!!!!!!Направо си изкарах акъла. Shocked

# 277
  • Пловдив
mina77пълен списък има [www.pakostnik.com]горе в ляво

# 278
Относно сутиените, както е писала benigted, най - добре са спортните или безшевните потници...Това сподели моя приятелка, която роди февруари месец. Тя все още кърми и каза, че най - добре се чувства с тях...

Ето едно предложение и от мен:
Ден след ден НОЕМВРИ наближава, на съкровище малко мама скоро ще се радва!!!

# 279
За момичетата които смятат да кърмят дълго - съвета ми е да инвестирате парички в качествени сутиени за кърмене.
Аз съм страшно доволна от Триумфските сутиени за кърмачки - имат 2 модела. Аз повече харесвам по-еластичния им модел. Миналия път само тях носих. Освен че малко цвета се е променил , не са мръднали. Купих си и още 1 същия модел, да си имам един новичък, но и старите ще ми свършат работа.
МНого са удобни, качествени, поддържат добре и голям бюст, при кърмене се откопчават и закопчават с една ръка. Спях с тях 1 година, защото ми течеше много кърма и през нощта, трябваше ми нещо което да поддържа подплънките за кърмене.

Изобщо - горещо ги препоръчвам!

Забравих да добавя, че при кърмене сутиени с банели, подплънки, шевове, дантели са абсолютно неподходящи. Могат да раздразнят зърната, могат да предизвикат запушване на каналчета, дори и мастит.

# 280
До ноември само месец ни остава, и в корема бебчо вече се намества и разтяга  Grinning

# 281
   Мами, аз си взех от Илиянци сутиен за кърмачки за 5 лв. от чист памук. Има в бяло и екрю. Преди това нали си бях взела черен на Триумф-пълен боклук!!!. Имам и на ТСМ- поръчан от Атракцион... Най съм доволна от най-евтиния. Свалям го за пране и пак го слагам..Има ги навсякъде по будки, лавки, магазинчета за бельо \където са по 8-10 лв.\
  ЗА еднократните гащи- само това е нещото, което не съм си взела за в болницата, и направление за раждане..В чантата имам: Превръзки, спирт, Топоцин, Ласинох\за зърна\, стерилен чаршаф, стерилни марли, салфетки, тоалетни принадлежности, прибори, голяма, средна, 2бр малки кърпи, чехли, сатенен халат\за пред Доки\.. newsm03 и други разни...Да сме живи и здрави, в последния момент ще купим само памперси..Нощниците ги дават от болницата..Но и лигнин искат. Приготвен е и багажа на бебо, който тати ще донесе впоследствие...Само всичко да е наред!!! smile3521 newsm17
 Рени, наистина количката е супер, прилича на Чико .дуо - едно към едно са..Но пък чак да съжаляваш newsm78То не се знае ква куха лейка е ...може твойта да е сто пъти по качествена..
Мина,направо не знам какво да те посъветвам, защото те гледам, че доста се чудиш, влизаш в "обявите"..Ако искаш я огледай Триото..Ако е запазенка, виж и сгъването и пр..Макар че по-добре за 400 лв нова без прословутия зимен кош..ама ти си знаеш..Да додадеш още 100 лв- ще си вземеш нова комбинирана със стол, ама знаеш, че я пипаш за първи път..Има и Чико, и Бебекомфорт, нео нато и др..
Стискам палци на lightblue  bouquet-всичко да е наред!!
И аз не съм чувала за ЦИМАН??? Между другото на зелен за мене светофар днес щеще да ме забърше един рейс!!! Изрод!!!

# 282
Ако срещата е във вторник след лекцията ще мога и аз да дойда и най-после да се запозная с вас Simple Smile

ronja, сутиенът си го купих от Премаман и е някаква белгийска марка Anita maternity, ето сайта им www.anita.com мам телефоните на вносителя, така че ако искаш мога да ти ги изпратя.

benighted, благодаря за съвета, наистина е хубаво, че ми го казваш.Зная, че не са полезни банелите, ама като не мога без тях   Rolling Eyes Купих си един без банели през бременността и го носих само в къщи, чувствам се много отпусната  Embarassed Дано да нямам проблеми и сега.Ако се оплача после можеш спокойно да ми се скараш и да кажеш ... "аз нали ти казах"  Simple Smile  Hug
 Целувки от мен   bouquet

# 283
...Мишенце препоръчва сутиена на ТРИУМФ за кърмачки, моя на Триумф е за бременни, мек, откопчава се отзад, но не е добър..Избеля, а ластичната материя се протри и разтегна..Но този за кърмачки с "откопчавки"на чашката може и да е як - щом го е изпробвала...
 В Премаман са ми скъпи..по 60 лв newsm78 newsm78..Макар, че като се замисля по добре един за 60, отколкото 3-4 боклука за същите пари,ама нали съм спестовничка Sick Sick Sick

# 284

Ето от този модел на Триумф съм доволна:
http://www.neckermann.de/index1.mb1?mb_f020_id=2m0I7wcWHbkLIGgcL … ;mb_v301_ch=c2a6e

Факт е че почти 2 години почти не го свалих от себе си - само за пране. И в момента новия ми сутиен се различава от старите само по снежно белия цвят. (старите мъжът ми ги пусна с цветно пране в пералнята и познайте...).

Общи условия

Активация на акаунт