Лакове за нокти - 147

• 38 283
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Отлично ме устройват тенденциите в цветовете Grinning
Аз съм с едни люляково Кико, което изобщо не знам защо сложих сега. Не обичам такива цветове през зимата, но много ми харесва този специално. Вероятно ще го сменя утре, дано успея да хвана днес реалния цвят и да го покажа.

# 196
От нощес съм така.

# 197
  • на последния етаж
За начало на тази работна седмица избрах GR Wow 51:

# 198
Знаете ли откъде може да се поръчат Orly & Zoeva?

# 199
# 200
Много красоти последните 4, 5 страници, които бях проспала. Оо Мамеее, това е любимата ми форма. Много те харесвам с така оформен маникюр 🤗😍
От мен нищо интересно

Само да отбележа, че цяла вечер бях под зоркия поглед на Белла и леко ме напрягаше 😀

# 201
Пак сте показали големи красоти. Аз тези дни минах през ДМ и си купих едно черничко, че се оказа, че нямам (не, че и ползвам, ама да има) и един мнооого красив флормар 502 Slow Dancing. Обмислям днес да го мацна и ще го покажа.
И да се оплача хахаха, опитах да си сменя малко формата за разнообразие, да я направя заоблена и съм много разочарована от крайният резултат Cry

# 202
Спомен от миналата година 😁

# 203
  • В полите на Пирин планина
SNB Звезделин:

# 204
  • При децата ми

Страхотна форма! Много, много ти отива!:smile:

И от мен за началото на седмицата:

Далеч съм от вашите красоти!

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 15:32 от Hrispa76

# 205
Оп, ето ме https://www.instagram.com/p/CJ5pW1Xjds3/?igshid=12ga2ngjutp59

Номерчето на Кикото обаче е поизтрито.

# 206
  • волно калдъръмче
Еми колкото и да снимах, цвета все такъв излизаше, а реално е малинов. Има и лек шимър, но няма улавяне. Лака е GR Color expert 39

Джулс, някакъв трепач е това! Много ме изкефи. С ваденка ли е? Гледах го много добре и ще се опитам да наподобя нещо такова с точкатора.

# 207
Ето ме и мен. Лакирани повече ми харесват. Отново с уговорката, че не са добре оформени, но въпреки всичко мисля, че като за първи път все пак не е чак толкова зле 😁

# 208
Пени, много ти е хубава новата форма, защо да е плачевен резултата. На мен много ми харесва, ръцете и пръстите ти с тази форма на маникюра като завършек, изглеждат още по нежни и женствени.

# 209
Пени, много ти е хубава новата форма, защо да е плачевен резултата. На мен много ми харесва, ръцете и пръстите ти с тази форма на маникюра като завършек, изглеждат още по нежни и женствени.
Много благодаря Heart
Колкото повече ги гледам, толкова повече започвам да си ги харесвам. Може би докато бяха без лак ми изглеждаха по-странни и затова да ми се е сторило плачевно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт