Лакове за нокти - 147

• 38 202
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
И син има, но и за него не знам с какво е по-различен Grinning
Аз ще затъпявам връхчета до форма балерина (или подобно), че ПАК счупих вече след жесток сблъсък. Joy Предвид сблъсъка, лекичко се оттървах де Blush

# 91
Привет, дами! За много години - бъдете здрави и цветни, във всяко отношение!
За цветовете - само да не е зелено. Иначе и аз избирам на момента.

# 92
Вълничке, много ти завиждам за този цвят... Purple Heart

# 93
Фифи, няма да се измъкнеш така Grinning Я разкажи, малко детайли за декорацията... Stuck Out Tongue Winking Eye
Джаста, къде зачезна? Hug
Момичета, този сайт фейк ли е???
Скрит текст:

Dolce, с фолио я направих. Този път е от това, което се слага с лепило (всичко от Али),а черното е dry brush.

# 94
Минавам да споделя, че разредих Флормар Галакси Grinning Сега се нанася много по-лесно- чак ми се иска да се запася с още едно шишенце. Joy
За сайта s-mania нищо не казвате...? На мен ми изглежда ужасно съмнителен... Thinking

# 95
  • В полите на Пирин планина
Много е странен тоя сайт, освен това седалището му не е в България.
Моят мъж си поръча едни бургии от там, но като дойдоха не ги хареса, обаче комуникацията с тях е много трудна... Така и не ги върнахме.

# 96
Лейди, ясно Laughing

# 97
След брутално счупване отново съм в отбора на късите нокти Simple Smile
trend it up urban safari 10 с пясъчен финиш е.
 С топ лак :

Скрит текст:

И без топ лак :

# 98
Ужасно много се вълнувам, намерих си перфектен нюд цвят за моята кожа!

https://www.instagram.com/p/CJqV8f1jtkL/?igshid=i90l0fyx5ku5

# 99
  • София
По идея от Пинтерест:
Скрит текст:

Като си бях навила на пръста, че ще го правя този маникюр... обаче тоя лак ми скъса нервите...
[/spoiler]
Получило се е разкошно! Пипнато професионално, не може да се разбере че е направено от любител!
Много, много елегантно!

# 100
Арабеск, чудесно ти стои Heart Eyes Имам го и аз и наистина е много приятен цвят.

# 101
Ооо осмичка и аз май го имам този на Тренд ит ъп Simple Smile Тъкмо се чудех как стои, ще се пробва определено Heartbeat

# 102
Ето ме и мен. То зима няма, навън лято, аз се спретнах със зимен маникюр, ама нали празници, туй онуй, та:

Скрит текст:

На живо ноктите са по заострени, но не знам на снимка защо излизат по заоблени и цветовете са по нежни, макар и по ярки и по контрастни. Grinning

# 103
Момичета, какво мислите за Оpi infinite shine 3 prostay gloss ( Стъпка 3)?
Виждам, че е на добра цена сега и му се двоумя.

# 104
  • Измир
Всички сте много красиви 🤩.

Аз се записвам с един Флормар подарък от приятелка. Повече от година стои и си чака реда. Снимката на палеца е по-реален цвета.

Общи условия

Активация на акаунт