Лакове за нокти - 147

• 38 195
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз силно се запалих по лаковете преди година и нещо - и преди това имах лакове, но не в такива количества. Та, тогава повече ми се случваше някой да ми подари - особено комплекти лакове. От година никой нищо не ми подарява,  aз сама си подарявам редовно. Дори се замислям, че от 2 седмици нищо не съм си купувала, но то защото бяхме под карантина и трябва най-скоро да отида до Лили/ Ремедиум/ ДМ.

# 76
  • В полите на Пирин планина
Ето ме с СНБ Искрен от снощи:

# 77
  • София
И аз основно си самоподарявам. Иначе ММ е основният, който се сеща да ми купува Grinning

# 78
Изобщо близки, знаещи за хобито ви, които да ви изненадват с лакове.
Подаряват ми все нюд лакове, май всички с тях ме асоциират Simple Smile Миналата година една приятелка, която е "човек на цветовете" и не понася неутралното под каквато и да било форма, ми връчи един лак в този цвят с думите:

"Като го видях за теб се сетих, само ти може да носиш такива бозави цветове, та човек и да не знае че си козирог, ще разбере като ти види маникюра" Smile
По-често обаче аз подарявам, особено на мама - тя обича червени и коралови лакове и често ѝ взимам такива, като видя някой по-интересен. Покрай мен се запали по глитърите, първоначално ги намираше за твърде младежки и леко кичозни, но пък все ми прави комплименти, когато съм с някакъв ефектен лак за акцент и я навих да пробва. Млада жена е, следи тенденциите, но специално при маникюра си знае червено и коралово и дотам, лека-полека обаче започна да излиза извън зоната си на комфорт и се влюби в лаковете с ефекти. Обясних ѝ за разликата между глитъри, шимъри, скейлове и т.н. Най-много си харесва глитърите и почти не се случва да си прави маникюра и да не сложи някой глитърен лак на безименния, даже си прави "jelly sandwich", но без да знае, че си има име тази техника Smiley Похвали ми се, че зачестили комплиментите за маникюра, а това винаги е приятно Simple Smile Все си се лакира в червената гама, но пък с разноцветни глитъри.
С приятелките ми не споделяме обща страст към маникюра, всъщност почти всичките ходят при специалист, а не се грижат за него в домашни условия. Всичките ми ОПИ-та, които не харесвам, подарявам на една приятелка, за която ОПИ е "върхът на сладоледа", понеже маникюристката ѝ работи с марката. Откровено несполучливи цветове, ама щом са в шише на ОПИ, автоматично минават за нещо уау Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 11:56 от Crystal Noir

# 79
  • Габрово
Здравейте!Тази машинка добра ли  е
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B087Q69VCV/ref=ox_sc_act_t … BEFMUCL&psc=1

# 80
За много години, момичета!

Аз съм с един от любимите лакове на Агентката Simple Smile Опи Екстраваганца :

Скрит текст:

# 81
Осмичке, ти си ми любов от пръв поглед, обичах квадратната ти форма, обичам и заострената ти. Този лак така разкошно да ти стои сега на заострените ноктенца. Heart

Мисля, че през изминалата година не разнообразявах много цветово и трябва да се поправя.
Скоро ще се покажа и аз със закъснял празничен/зимен маникюр, най вероятно заострен, че пораснаха, но на нокътя на показалеца счупих парченце и за да спася положението ще заострям. Grinning

И, ако съм пропуснала да кажа: Всички сте прекрасни! Heart Eyes
За много години и много красоти, момичета! Hug

# 82
Честита Нова година, момичета! Много здраве и лакови емоции Grinning
Аз след като посрещнах и двата празника с един и същи маникюр днес успях с първият за тази година

JL 13 Pale Eucalypt

# 83
аз си взех хвалената марка лакочистител, много добре се справи с essence cosmic lights, който бяхте казали, че се чисти трудно

# 84
За много години, дами!
Ааа, Бенчи, на мен пък много ми харесва комбинацията! Кои са лаковете?
Мерси 🤗
Ето лаковете

# 85
Фифи, няма да се измъкнеш така Grinning Я разкажи, малко детайли за декорацията... Stuck Out Tongue Winking Eye
Джаста, къде зачезна? Hug
Момичета, този сайт фейк ли е???
Скрит текст:

# 86
Първи маникюр за 2021 ... добре че снимах преди да почистя, защото леко надрах палеца, докато приготвям бебето за сън. Лаковете са GR ice chic 04 и NYC 293 High line green, матирани с GR matte

Скрит текст:

# 87
  • Варна
Elle.n, от къде взе лакочистителя? Оглеждам се за нов, моя от Лидл свършва и ми се иска да пробвам друг.

# 88
от Кауфланд, имаше и лилав, но не разбрах каква е разликата

# 89
Лилавия лакочистител мисля, че беше по силен

Общи условия

Активация на акаунт