Лакове за нокти - 147

• 38 179
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
По идея от Пинтерест:

Като си бях навила на пръста, че ще го правя този маникюр... обаче тоя лак ми скъса нервите...

# 61
Но резултатът е чудесен! Heart Eyes
Джулс, кой от двата цвята е Бел?

# 62
  • София
Dolce, златния е Бел

# 63
  • Пловдив
Мисля, че най-често съм била със син лак приз 2020година.

# 64
Честита нова година и от мен! Незнам за този година, но да си призная аз никога не съм се лакирала с различни цветове от розово и червено. Поне нямам спомен. Разбира се и различните нюанси на горе споменатите.
Агент, Може ли да попитам за топ лака на Essie какво ти е впечатленшлието, като бързина да съхнене, блясък, издържливост?

# 65
Тина, страхотно е! Напиши, моля, номерчето, че май е двойник на един ГР, който вече го няма, а ми беше любим Purple Heart

Кристъл, на същия принцип съм с цветовете. Няма шанс да се лакирам с корал по това време на годината. Обаче тук в темата момичетата са много смели и успяват да направят темата цветна Yellow HeartSmiley

# 66
  • Стара Загора
Освен настоящия въпрос по темата, да ви питам имате ли нови придобивки през декември или подаръци за маникюра? Изобщо близки, знаещи за хобито ви, които да ви изненадват с лакове. Нещо впепатлило ви и да си струва да се погледне? На мен рядко ми подаряват лакове, защото знаят че имам много. С една от приятелките обаче си разменяме всяка година по Коледа и тази ме изненада с 2 лака на Cien от някаква зимна (празнична) лимитка. Глитър не е уау, но е хубав. Синия металик за разлика от него, е просто фантазия. Не помня откога не ме е грабвал толкова лак. Имам подобен Флормар, ама този е великолепен. На първия слой прозира леко, втория го запълва отлично и изсъхва доста бързо без топ. Изглежда леееко към матов, на пипане също има малко грапавина.... топ лака за сметка на това изкарва от него най-доброто и блести неописуемо. Не става на черти и не се свлича.
Естествено че като тръгнах да пиля, уж да си изравня дължината... на дясната ръка безименния скъсих. Сега пък на лявата останал по-дълъг и частичките така съм ги натрупала, че визуално освен по-дълъг, е и по-широк. Не знам как ще го изтърпя. Като изключим перфекциониста в мен, много ми харесва. 😃😍

Скрит текст:

Вчера рових да търся за нови пролетни колекции, но нищо. 🙄

# 67
  • Варна
Арабеск, 240 0050 е лакът, но не го препоръчвам особено. Преди като съм го слагала все ми се надигаше в основата на нокътя към третия ден. Обаче е възможно да се е получавало така заради почистването с разредител покрай кожичките. Този път не почистих всички пръсти, ще видя дали ще има разлика в трайността. А, и съхне много бавно, и след двата слоя сложих капките на есънс, и въпреки това един нокът се размаза брутално.

# 68
  • София
Никой не ми подарява лакове, и без това си самоподарявам повече, отколкото е разумно Wink

# 69
Никой не ми подарява лакове, и без това си самоподарявам повече, отколкото е разумно Wink
Хиля се с глас... Joy
Последните 3 ми бяха подарък от мама, но аз избирах цветовете, че "колекцията ми била голяма".... Stuck Out Tongue Winking Eye По принцип, аз си самоподарявам като Пепе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
И аз си самоподарявам, но понякога друг ги плаща 😉😆

# 71
Тина, мерси, все пак ще го видя наживо дали е това, което търся Grinning

И на мен никой не ми подарява лакове, явно ги е страх, че ще се повторят цветове Grinning Преди вирус-ерата-не-се-пътува мой близък приятел ми носеше редовно Кико, когато пътуваше по работа, но сега и това не се случва... 😒

# 72
Добре, че сама си подарявам лакове. Че, ако чакам някой да ми подари.... Ще си ходя по голи нокти. 😆

# 73
На мен също рядко ми подаряват лакове сигурно защото не искат да повторят цвят. ММ ми подари комплект с лакове с тънка четка за Коледа, че издирвах безуспешно тук по магазините и той намерил онлайн и поръчал. И една приятелка, която имаше страст като мен, но е решила да се откаже, че нямала време от детето, ми подари 20тина лака около Коледа.

# 74
"че нямала време от детето" ми звучи доста познато...но и аз все пак живеех в "ерата" на НЕбързосъхнещите топове Wink

Общи условия

Активация на акаунт