Къща или апартамент - Кое предпочитате?

• 17 923
  • 403
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Предпочитам къща, но на този етап си купихме апартамент, къща - като забогатеем Wink

# 166
Винаги съм мечтала да живея в голям апартамент на 2 нива.
Обожавам отворените пространства, преходните помещения и тн.

И аз за това мечтая. Но уви в момента живеем в къща, в която има няколко поколения от семейството.

# 167
Във всякакви съм живяла, но определено апартаментът най- ми пасва  Peace

# 168
  • София
И двете  Laughing

# 169
Имам опит и с двата варианта. Определено предпочитам къщата, особено заради децата. Но и в апартамент не беше лошо (живеех там с нашите). Страшно много се разбирахме с всички комшии и все едно имаш 24 къши до себе си - като ти доскучее, все има къде да се завреш  Mr. Green Затова в началото като се омъжих, все едно бях в някаква пустиня - 5-6 семейства около теб и то възрастни или непознати. Но свикнах, а откакто децата пораснаха, ми е още по-добре.
Кофтито е, че като има дворче, има повече място да си трупаш натурии и боклуци  Laughing , а в апартамента просто няма място.

# 170
  • там от където съм
Определено къща,сега за жалост сме в апартамент но...........какво да се прави!

# 171
  • София
И двете си имат предимства и недостатъци,а и в двете съм живяла.Сега сме в къща и определено се чувствам по-добре  Peace

# 172
Няма значение за мен. Важното е да е уютно и хубаво:D

# 173
  • София
Предпочитам къща.
Сега живеем в апартамент,често ходим при родителите на съпруга ми (те живеят в къща) и детето се чувства прекрасно на двора(аз също  Embarassed).Но ми е особено приятно съпругът ми да ме заведе на село и аз като градско чедо там се чувствам като отвързано от каишка куче. Crazy Къщата,дворът...ароматът на пръст и всякакви цветя не мога да ги заменя с апартамент.
Но с още малко усилия ще си имаме и къща и апартамент и всеки да е доволен. Heart Eyes

# 174
и аз мечтая за къща ,но уви нямам.живеем в апартамент.дано някога да мисе сбъдне мечтата.

# 175
Зависи къде са, какво строителство и най-важното: с кого!  Simple Smile
Родителите ми живеят в голяма къща в града, ние сме в голям апартамент ново строителство. И двете си имат предимства и недостатъци, но като че ли в апартамента ми е по-лесно. Къщата иска много грижи.

# 176
Kъща предпочитам Hug

# 177
и аз предмочитам къща, ама няма Hug

# 178
Къща!  Peace
Радвам се, че имам и възможността да живея в къща. Доскоро бяхме в апартамент и ми отне доста време да свикна (всъщност, изобщо и не свикнах), и когато се върнахме в къщата, нямаше по-щастлив човек от мен!  Hug
Вярно е, че иска доста повече работа по подръжката, или както казват хората - работата никога не свършва, щом живееш в къща, но си е друга работа!  Peace

# 179
Мечтая да живея в къща!
Но за съжаление все още сме в апартамент Sad

Общи условия

Активация на акаунт