Къща или апартамент - Кое предпочитате?

• 17 964
  • 403
  •   1
Отговори
# 180
Мечтая да живея в къща.  Grinning Но живея в апартамент.  Cry
От както се помня до като не се омъжих съм живяла в къща, друго си е да имаш дворче, зеленинка, детето да има къде да играе  newsm78
Благодарна съм, че имаме собствено жилище - апартамент, но според мен е по-хубаво да живееш в къща

# 181
Ех, мечтая си за къща аз ама няма да стане скоро. Сега си живеем в апартамент, но и двамата със съпруга ми искаме къща. Дай боже един ден мечтата ни да се сбъдне Praynig

# 182
КЪЩААААА!И спокойствие ,без съседи!Вдън горите Тилилейски!

# 183
  • Countryside
И аз искам да живея в къща, ама нямам пари да си купя,затова май ще си остана в апартамента Crossing Arms
Къщата ми е мечта от детството - цял живот съм живяла в апартамент и имам топли спомени от къщата на баба и дядо.Ама пусти пари Confused

# 184
Къща - не я заменям за апартамент за нищо на света

# 185
къща.
живеем в блокче на 3 етажа, тип къща; имаме само едни преки съседи; имаме си градинка, зелени площи...
може да се каже, че почти живеем в къща. ама почти Simple Smile

# 186
Общо взето съм живяла и в двете и мога да каже че както едното така и другото си имат хубави и лоши страни!Но къщата си е по-добре!  Party

# 187
Предпочитам къща. Peace

# 188
Допреди година живеех в апартамент, а сега съм в къща. И двете си имат хубави и лоши страни. Къщата се поддържа по- трудно откъм чистота, ремонти, отопление. От друга страна се чувстваш доста по независим в къща. Не ти тропат съседи, не се карате за разходи на блока и други подобни. Имаш двор, където можеш да се отпуснеш в хубавите летни вечери. Не е кат ода излезеш на терасата и да гледаш какв оправи съседката.
Засега май съм на мнение, че по хубав е животът в къща.

# 189
Къща, естествено, с двор и много цветя

# 190
Къща, естествено, с двор и много цветя
Peace

# 191
ама как ги възраждате тия теми.. Joy

# 192
  • Все на втория етаж
Определено къща. Живея в къща и не я заменям изобщо.

# 193
Аз 30г живях в къща,а от няколко в апартамент.Идеалният вариант е през лятото в къща,а през зимата в апартамент,защото къщата няма начин да я отоплиш нормално

# 194
  • София
20 години в апартамент,сега в къща и немога да свикна искам си пак в апартамента

Общи условия

Активация на акаунт