ВАРНА, МОРЕТО, БУРНИТЕ ВЪЛНИ (7)

• 15 494
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Нямам нищо против ти или някой друг да пуска нова тема.От няколко месеца аз почти не влизам тук - нямам никакво свободно време.
Правилно си постъпила кат оси копирала и допълвала списъка.Естествено е така ,че ще направиш.Проблема е ,че никъде не отричаш или казваш ,че това не е твое дело.Никъде не е споменато ,че е мое дело.

Аз това имах предвид

# 91
  • Варна
Няма никакъв проблем значи  Laughing

Официално казвам, че идеята и всички картинки, украси по Варненската ни темичка са дело на Сладък Бонбон, за което много й благодаря   bouquet Аз лично нямаше да мога да направя такива красоти  Laughing

Поздрави  Hug

# 92
Проблема е ,че никъде не отричаш или казваш ,че това не е твое дело.Никъде не е споменато ,че е мое дело. Аз това имах предвид
#Shocked
Официално казвам, че идеята и всички картинки, украси по Варненската ни темичка са дело на Сладък Бонбон, за което много й благодаря   bouquet Аз лично нямаше да мога да направя такива красоти  Laughing
Алекс публикувай това в първия постинг от темата, че иначе на всеки който ти изпрати поздравления за оформлението на темата, ще трябва да обясняваш, че всички заслуги са на Сладък Бонбон

# 93
  • Варна
Всички знаем,че оформлението на темичката го дължим на теб Сладък бонбон Simple Smile.Александра просто беше така добра да пусне нова тема,не е искала да си присвои чужди заслуги Hug

# 94
  • Варна
Sorry ако съм обидила някой.
Сладък бонбон, браво за оформлението  smile3501, но не мислиш ли, че също който си е направил труда да пусне новата тема заслужава поздравления. Ето това съм имала впредвид.
И нека никой не се сърди

# 95
но гарантирам че поне списъка с майчетата е актуален

ЪЪЪ, грешка  Joy
Аз защо продължавам да съм бременна Crazy, щом е така  дължиш ми 15 вечери сън hahaha Joy   /това е в кръга на шегата -хвана ме лиготията Mr. Green/

# 96
  • Варна
ЪЪЪ, грешка  Joy
Аз защо продължавам да съм бременна Crazy, щом е така  дължиш ми 15 вечери сън hahaha Joy   /това е в кръга на шегата -хвана ме лиготията Mr. Green/

Аууууу, лигличка! (в кръга на шегата)  smile3503  love001

# 97
  • Варна
но гарантирам че поне списъка с майчетата е актуален

ЪЪЪ, грешка  Joy
Аз защо продължавам да съм бременна Crazy, щом е така  дължиш ми 15 вечери сън hahaha Joy   /това е в кръга на шегата -хвана ме лиготията Mr. Green/
Ами давай точните данни и те премествам  Laughing Както и всички други вече родили  Laughing

# 98
Здравейте, мами!
Как сте днес?  Thinking

# 99
  • Варна
тъкмо ставам  Rolling Eyes
за добро утро получих киселини
ти на работа ли си днес? кафенце?  Wink

# 100
  • Варна
Ооо Вержи в 11 ставаш #Shocked
Спинкай,спинкай няма да е още дълго Mr. Green

# 101
Глухарче,теб кога те оставя бебо да спиш? Издържа ли се?  smile3522
Вержи нека спи сега.
Ние се видяхме на кафенце, ела и ти някой ден. welcome

# 102
  • Варна
Виви аз вече съм свикнала.Ветеран,с една годишен опит Mr. Green.
С удоволствие бих се присъединила към кафето,но ми е голям проблем слизането на долу с количка,не винаги се намира някой да ти помогне.А пък и времето стана едно Rolling Eyes.Но благодаря за поканата Hug

# 103
Градския транспорт по всякакъв начин се опитва да ни игнорира от обществения живот. Naughty
Пък и хората напоследък са станали зли, всеки гледа себе си, никой не помага. Срам за нас. Blush

# 104
Александра, благодаря за отговора  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт