ВАРНА, МОРЕТО, БУРНИТЕ ВЪЛНИ (7)

• 15 040
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Здравейте, момичета!
След малко потегляме за Варна!  Grinning
В събота цял ден ще бъда самичка и си търся компания!
Ако някоя от вас е свободна и има желание за разходка из центъра, моля да ми драсне!  Hug

# 121
  • Варна
хмм звучи интересно може да го посетя  Thinking

# 122
хмм звучи интересно може да го посетя  Thinking
PeaceИ аз съм за ама сигурно тази събота няма да мога Sad

# 123
Аз тази събота не мога, на работа съм. Другата мисля, че ще дойда.
Някой трябва да се обади на психоложката за подробности и да се организираме.

# 124
  • Варна
В понеделник ще има курс за бъдещи родители в Окръжна болница. С di_ смятаме да ходим, а преди това да пием кафе в "Пицикато"  до руското училище в 15ч - ако има желаещи мами, моля пишете ЛС  Hug

# 125
  • Откъм Варната
В понеделник ще има курс за бъдещи родители в Окръжна болница. С di_ смятаме да ходим, а преди това да пием кафе в "Пицикато"  до руското училище в 15ч - ако има желаещи мами, моля пишете ЛС  Hug

Ей аз пак съм на консултация, но тоя път съм първа от 14.30 и ако след това мога все още да ходя и не съм се изморила много може да дойда, ама предния път едва се прибрах докато кача баира цели 30 мин се влачих, а слязох за има няма 10-15 мин

# 126
Здравейте!
Някой знае ли каква ще бъде темата в Окръжна болница този път?

На предната лекция не успях да дойда ...

# 127
  • Варна
ами не сме много сигурни  Rolling Eyes май ще е "Как протича родилния процес"... не знам
Калима ти разбра ли нещо?  newsm78
ако е нещо тъпо ще си ходим , к'во Wink

# 128
  • Откъм Варната
Ами и аз не разбрах  newsm78 бне внимавах много в час, той бебока риташе като луд и аз му се радвах повечето време

# 129
  • Варна
то и аз така  Rolling Eyes и ми се пишкаше Embarassed

# 130
Здравейте,
и аз смятам да посетя крса в ОБ в понеделник, но за Пицекато няма да мога да дойда..
Иви, дай координати на психолозите за  пренаталното възпитание. Ще се обадя към сряда и ще видим дали ще ходим в събота.

# 131
Здравейте момичета, извинявам се че ви спамя темата, но имам едно въпросче.
Някъде във варна да знаете да има арабски магазин ,трябва ми една подправка!
Благодаря предварително!

# 132
  • Откъм Варната
Kremi_m   преди имаше магазин за екзотични подправки на пазара, на уличката от страната на рибната борса, отдавна не съм ходила там и незнам дали го има още това магазинче

# 133
  • Варна
ами за тези които не могат да дойдат на Пицикато - 16:50 пред входа на Спешния да полафим докато започне лекцията Peace

# 134
Ок там съм.. само дето не ви познавам.. Гледах Virginity на снимките от сватбата и си мисля, че я видях предния път на курса, ама трябва да си взема снимка в джоба, че каквато съм физиономистка...

Общи условия

Активация на акаунт