Big Brother III - 3 част

• 28 264
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 150
Мерси за отговора..Мн тъпо...А ккави бяха аргументите на психоложката или нямаше такива изобщо? Ило по-скоро - имаше ли аргументация защо го оставят?

# 151
Някой който е гледал Голямата уста ще каже ли ккави са причините да оставят Отшелника вътре? Последното, което гледах снощи беше кка четеше на Палома и тя се изказваше уж много компетентно...

предложиха му 5000лв ако остане още 15 дни и той прие.  #2gunfire

А ми ББ е на далавера , той ще им стопи и остатъка от наградата срещу 5000  hahaha

Именно! И не Пламен е смешният в случая, както се опита да го изкара Дим Дуков, а Биг Брадър. Колко са жалки и предсказуеми само......

# 152
Гласувах за Пеньо.

# 153
Пеньо ако си провали мисията, пак ще му дадат шанс да си "спечели" носа, няма страшно. Rolling Eyes

# 154
Ами дано.

# 155
  • Ямбол
За Гаро съм аз, макар, че не го следя много редовно. Ева също ми допада, но Гаро е по-непринуден и симпатичен някак.

Искам пак да повдигна темата за религията. До такова вманиачаване може да се стигне и ако още на децата се промиват мозъците и не се знае до къде може да избие. Така че по-внимателно с религиозното обучение. През цялото време докато наблюдавам Пламен си мисля, че това е промит мозък и не съм съгласна с мнението на психоложката, че бил нереализиран и затова е поел този път на фанатик.

# 156
аз пък съм съгласна!той няма нищо в тоя живот,и се е хванал за религията защото така се чувства над другите!анатемосва предаването!?кой е той че да анатемосва!?да не е господ!
ми нереализиран е,и едва ли ще се реализира!затова използва религията ,когато му е удобно,но за 5000 е готов да се продаде-използва религията за да се чувства над другите,ама му харесва точно палома! Wink

# 157
пълна отврат е този отшелник, бррррр, като един гол охлюв е хлъзгав и гнъсняв.
Гласувах за Пеня, въпреки че и Гаро ми е симпатичен. Ева и борислав ми харесват по друг начин, но засега Пеня ми е фейвърит - заради артистизма си.

# 158
  • София
Успяяяяяяяяяяях да си пусна http://freebb.gotin.com/, 10х момичета   bouquet

Сега коя от тризначките гледаме?

# 159
# 160
Не съм гласувала за никой, защото нямам фаворит засега...
Вчера ако сте забелязали Пламен се изтърва и каза на Панайот, който му се караше заради глобите, че всеки има договор за 25 000 лв. награден фонд ако спечели /ако правилно съм разбрала де/, което според мен означава, че парите под тази сума няма да се стопят. А това с пазарлъка и 5000 лв да остане ми се струва тъпо Crossing Arms

е как Любов...нали ще ги разменят на живо пак...не е ли Надежда newsm78

# 161
  • София
аха, как си играе ролята или я подозират?

# 162
аз така разбрах,че е Любов,защото другите две са заедно в тайната стая - сиреч Вяра и Надежда
а и тази ми изглежда различна като излъчване Thinking

# 163
не бе6е ли 250хил. или е било 25 хил . лева?

# 164
  • welcome to the Jungle
Именно! И не Пламен е смешният в случая, както се опита да го изкара Дим Дуков, а Биг Брадър. Колко са жалки и предсказуеми само......
Бубе, на противоположното мнение съм   bouquet.
ББ не са смешни в случая, защото те са ШОУ програма. За тези смешни 5 000 лв, които са една дърта бричка, си осигуряват интрига и интерес от поне няколко десетки хиляди зрители повече. А това ще им донесе много повече, т.е. инвестицията си е чудесна.

Пламен не е смешен, а трагичен в случая. Жал ми е, че много има като него. Представяш ли си какъв депутат или кмет би бил този newsm78. Срещу  Money подкупи би си продал даже и дирника.
Жалкото ми е, че ми мяза много на Азис (хем с катинарче и удължен член, хем с червило и рокля). Пламен е краен патриот и протестант  Sick (евангелист), човек на идеалите и нагъл продажник  #Crazy, човек на гръмките принципи и алчната душичка. Е, честно, рядко се срещат толкова противоположности, съчетани в едно.
Права си, не е смешен, а жалък Crazy, мижетурест продажник. Сигурна съм, че и вярата си би сменил и ориентацията, срещу конкретната сума.

10.С какво искаш да те запомнят?
Като честен българин и патриот.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy ЕГАТИ ПОПУЛИСТА

А относно "платоничните" чувства към Палома и реалните му сексуални щения към момиче, което е два пъти по-малко от него ... нямам думи  Sick #Cussing out. Без да го слушам, а само да му гледам езика на тялото му, ми е достатъчен да го определя като нещастен и двуличен.
Абе плазмодий с други думи  hahaha

... нооо това си е мое мнение.
И много се радвам, че остана в къщата. Тъкмо ще има нещо възпитателно от цялото това загуби-време, наречено "Биг Брадър 3"  bowuu

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 11:17 от Lioness

Общи условия

Активация на акаунт