Big Brother III - 3 част

• 28 282
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 135
Пепи и Палома разказват и на Светлана за Панчо  Mr. Green  Mr. Green а Светлана проделжава да се чеше  Mr. Green

# 136
  • в ябълковата градина
Продуцентите нарочно го оставиха, за да стопи наградата на другите. А иначе Павел е много зле психически. И силно се съмнявам, че психолозите на шоуто не са го разбрали, но зрелището е по-интересно.

# 137
Две от тризначките защо са заедно  newsm78 Изтървала съм нещо  newsm78

# 138
  • Mediterraneo
Две от тризначките защо са заедно  newsm78 Изтървала съм нещо  newsm78

И аз това щях да попитам...

# 139
Вяра и Надежда са заедно в едната тайна стая, явно са вкарали Любов  Rolling Eyes

# 140
А какво стана с "Голямата уста" снощи?  newsm78 Че малко заспах... Rolling Eyes

# 141
  • Mediterraneo
Вяра и Надежда са заедно в едната тайна стая, явно са вкарали Любов  Rolling Eyes

Е, да де, ама нали имаше две тайни стаи  newsm78

# 142
Незнам в едната са и си разказваха коя какво е правила с кого е говорила, на коя е давала лак за нокти и други такива...и си говореха как Любов имала незнам си какъв сутиен  newsm78

# 143
  • Пловдив

Е, да де, ама нали имаше две тайни стаи  newsm78

Точно се чудех кои са двете близначки  в тайната стая, но явно наистина са вкарали Любов и другите две вече няма за какво да са в отделни стаи. Сега им остава да чакат и да разберат дали Любов ще се издъни и да влезнат трите.

# 144
На мен близначките ми станаха симпатични - простодушни такива и непосредствени и по различно провинциалистки от Палома и петлето... Ева нещо ми губи рейтинг, още не се отпуска и си личи, че мн премерено се държи, за да не направи еди ккаво си впечатление... за това засега гласувах за Тодор - харесва ми, че е много чистосърдечен и винаги много точни неща им говори на другите, когато са притеснени нещо... Гаро днес нещо си показа рогата и се поизнерви и почна да клюкарства, иначе също ми е забавен. А Пепи дано му признаят мисията, колко много се старае човека... Мариола и тя ми е забавна... Ще видим - докрая сигурно ще си променя мнението... А веднага забелязах, че са вкарали Любов - най-различна е от трите и се луташе тая сутрин като пиле в кълчища...

# 145
Засега Ева е моя фаворит!

# 146
  • София
засега Тодор

# 147
Някой който е гледал Голямата уста ще каже ли ккави са причините да оставят Отшелника вътре? Последното, което гледах снощи беше кка четеше на Палома и тя се изказваше уж много компетентно...

# 148
Някой който е гледал Голямата уста ще каже ли ккави са причините да оставят Отшелника вътре? Последното, което гледах снощи беше кка четеше на Палома и тя се изказваше уж много компетентно...

предложиха му 5000лв ако остане още 15 дни и той прие.  #2gunfire

# 149

предложиха му 5000лв ако остане още 15 дни и той прие.  #2gunfire

А ми ББ е на далавера , той ще им стопи и остатъка от наградата срещу 5000  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт