Big Brother III - 3 част

• 28 154
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Пеня нещо май оплете лъжите  - не работел, родителите не му давали пари, като излизал вечер бил без пари, а като го притиснаха се изцепи, че имал 5-10 лв. Давали му уж приятели, после пък семайството му изкарвало с 300 лв. на месец и от нищо не бил лишаван. Прибирал са горкия в 17 ч. от лекции пребит - не можел да работи - абе хич не му се вързват лъжите- едва ли някой му вярва.

# 436
 Борислав : "Лили... виждам ти лявата срамна устна,виждам я - розавА"  Joy

Много сладък БЕ,само се хиля с него.Досега не съм се смяла сама пред компа  bowuu

# 437
мен пък всички ми допадат по определен начин, всеки за себе си, интересни са ми........

И аз съм горе долу така.. По-скоро мога да кажа кой не ми е симпатичен - ръгбиста, отшелника, петленцето от Гълъбово... Другите са ми забавни...

# 438
Боян разказва как е участвал в четворка с 3 мадами. Впечатлява Мариола. След като я проскуба  hahaha

# 439
Ей тоя Боянчо голям лИбовник излезна и все мацките го гонят.А на Мариолчето ще и паднат очите, ама поне мълчи......... hahaha

# 440
Тоя Боян е някаква несполучлива комбинация м/у Здравко от ББ1 и Мариян ББ2 - егати и позьора  #2gunfire

# 441
Омая я вече. Готова е. Мариола.
И как я закачи само. С най-стария трик: Имам гадже и не искам да му изневерявам.  hahaha hahaha hahaha
Ама тя се вързааааа.

# 442
Аз разсъждавам като един мъж, защото тъй съм израстнала! - т'ва са думи на Мариола! какво ли значат????

# 443
 newsm78 Тук всеки на всеки ли се пробва, пък дет върже  newsm78

# 444
Беше много надарен. 4 часа ме отваря тоя. - Мариола

# 445
Беше много надарен. 4 часа ме отваря тоя. - Мариола

Joy Joy hahaha hahaha Mr. Green
Умирам си от смях с тия, ама ги разтягат едни приказки.............. #Crazy

# 446
Мъжа на Мариола - Миро- я пребивал от бой, и родителите му се отказали от него, щото се жени за курва и не са били на сватбата им - думи на Мариола!

# 447
Мариола или става голяма приятелка с Боби , или и се иска нещо.
Ако е второто ......
 Sad Свиди ми се момчето

# 448
Анонса пак е интересен Mr. Green
Някой гледал ли е защо ръгбиста се ядоса на  близначката, спял до нея, а не можел да я разгадае newsm78

# 449
На Павката му е толкова интересен разговора,че спи зад Гаро  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт