Big Brother III - 3 част

• 28 062
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 750
На тризначките всички са им тъпи. Коя от тях харесва Панайот-тя е за психиатър!

# 751
На тризначките всички са им тъпи. Коя от тях харесва Панайот-тя е за психиатър!
Надето първа се заигра с него, Любов продължи

# 752
Пламене е направо Sick Sick Sickнемам думииии #Crazy
Е поне Панаьот е прав за Пламен,че е най -зле  #Cussing outслед видеото вече са се убедили и най вече Тодор дето все го защитава,искам да му видя реакцията Mr. Green

# 753
  • някъде там
Добре де, аз не мога да си обясня защо ви е толкова смешно,  когато човек има говорен дефект newsm78 Освен това са момичета, имам предвид близначките, които живеят в район в който се говори на диалект Thinking Не си мислете, че всички говорим правилно Crossing Arms. Всеки е приел начина на говорене в зависимост в коя част на България живее.Никой не си го избира това Peace Освен говора, аз пък не виждам какво лошо има в тях newsm78Дори мога да кажа, че са ми симпатични , освен това страхотно се справят с мисията си. Нали чухте едната, май Любов, че е при Панайот защото не я разпитва. Поздравявам я страхотна тактика  Peace, просто начин да отвлече вниманието от себе си.Никой не знае след като им свърши мисията дали ще продължава отношениета си с Него Thinking

И не ме нападайте сега Hug Hug Hug

Освен това не забравяйте, че те не могат да преценят хората около себе си, заради особенната ситуация в която се намират.

# 754
я някой да каже какво дадоха днес в ББ, че не го гледах

а близначките вече са ми симпатични
простички такива, но са сладки
точно всичките им недостатъци, начело с индианско-роботският им говор им ги прави мили
 4470 4470 4470

# 755
  • UK
 Ей мен тризначките ме кефят, аз говоря много бързо и им разбирам всичко  Laughing  Embarassed. Ама тоя Пламен ли там как беше незнам ама мисля, че ще му предложат още 5 хиледарки за да остане, а той го прави умишлено този конфликт за да се пробва за още пари. Уффффффффф супер интрига е този път и ме кефи много  Flutter  Party

# 756
Аз също няма да те нападна, защото те не ме дразнят. И мисля че диалекта си е диалект, но си имат и говорен дефект, а това не е по тяхна вина. Доста са наивни, но н еса злобни и надменни (като Лили и Ева), нито толкова тъпи като Палома и Мариола.

# 757
От всички най-антипатична ми е 21  годишната пикла дето си мисли, че като шмъркаш си голямата работа. Пламен е някакъв абсолютен психар, пък Панайот ми е супер противен. Дето има един лаф гледам и не вярвам на очите си. Как му се вързват тези жени направо не знам!

# 758
  • при най-добрия мъж...
И на мен тризначките почват да ми стават симпатични.Само,че като влязат и трите да им сложат субтитри,че много бързо говорят. newsm47

# 759
На близначките и аз не им разбирам много добре какво говорят, но не мисля, че е само заради диалекта. По-скоро ми се струва, че в стремежа си да обменят колкото може повече информация, оставят много неща недоизказани, но те пак си се разбират, тъй като са много близки. Забележете, че само помежду си говорят по този начин.

# 760
От всички най-антипатична ми е 21  годишната пикла дето си мисли, че като шмъркаш си голямата работа. Пламен е някакъв абсолютен психар, пък Панайот ми е супер противен. Дето има един лаф гледам и не вярвам на очите си. Как му се вързват тези жени направо не знам!
Не е ли "гледам и не вярвам на ушите сиnewsm78
  bouquet

# 761
И мен тризначките ме кефят и то много-сладки са въпреки,че са малко простовати newsm10
А Пламен с всеки изминал ден ме дразни още-повече и вече нищо в него не ме учудва.Той е един нещастник(малко силна дума,но си е така Embarassed)перверзник,маниак и меко казано ме  отвращава dohМисля,че той може да размисли(като се поуспокои) и да остане в къщата заради 5-те хил.лева,като гледам с какъв хъс си ги прибираше и криеше от другите съквартиранти smile3532 пък може и да си тръгне-крайно време е Hugмного се изложи и трябва да си ходи smile3513 clock
А пък Панайот е такава лепка,че ако бях вътре нямаше да го изтърпя NaughtyТолкова е простичък милият,че си мисли,че е в кварталната кръчма където може да се прави на велик smile3555

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 23:05 от Бебина

# 762
  • Варна
Аз пък сериозно си мисля, че Пламен е болен психически и ако е така тия от ББ са направо за  #2gunfire. Какъвто и да е Пламен, Панайот нито му е на образованието, нито на възрастта, че да му говори по този начин.
За мен мен Панайот е адски противен, ограничен и супер смешен  Joy и старомоден.

# 763
Аз пък сериозно си мисля, че Пламен е болен психически и ако е така тия от ББ са направо за  #2gunfire
    Мен ми омръзна да ги чета такива пък.. И ако е болен - какво? Дай да го убием ли? Може да се разхожда свободно и да прави каквото си иска, само при брак трябва да уведоми предварително бъдещата булка за здравословното си състояние.. Ако е решил да е в ББ - негова си работа. Психично болните хора са напълно свободни да правят каквото си поискат. Не виждам защо да не участват също така в предаването инвалиди или глухи/незрящи хора. Всички те са част от нашето общество, и повечето организации дори насърчават приобщаването им към социалното общество.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 23:13 от MechoPuh

# 764
  • някъде там
На близначките и аз не им разбирам много добре какво говорят, но не мисля, че е само заради диалекта. По-скоро ми се струва, че в стремежа си да обменят колкото може повече информация, оставят много неща недоизказани, но те пак си се разбират, тъй като са много близки. Забележете, че само помежду си говорят по този начин.

Да и аз си мисля, че говорят бързо за да обменят повече информация, впечатления , освен това са и доста превъзбудени от всичко,което им се случва. За това пък наистина, не са злобни и са супер сладки и забавни. Hug Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт