Big Brother III - 3 част

• 28 270
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Съгласна съм с Lioness, с изключение на това, че Пламен трябваше да остане, за да прави шоуто.  Peace  Защо трябва да се търси интереса на зрителя в кавгите, обидите и глупостите, които ще сътвори този болен човек. Не ми се гледа злоба, изливаща се от екрана, която той ще подклажда  Confused В ББ2 всички бяха озлобени и настръхнали един срещу друг, само се обсъждаха. Тези са по-млади и се опитват да са компания, днес ги гледах как играят на стреличките и се смеят. Не ми се гледат клюки и интриги  Tired Но предполагам Lioness е права, има хора, които това търсят в предаването.  Confused
Имат ли право да номинират отшелника и кога ще са първите номинации? Той има ли право да остане и повече, ако реши, знаете ли?

# 166
  • ВАРНА
Такаааа...и аз да метна малко инфо за всеобщия любимец Пламен. Не прави чест на продуцентите да вкарват видимо нестабилен психически човек в шоуто.А съм убедена,че ги проверява и психиатър.
Че е болен,болен е но не съм сигурна дали диагнозата му е шизофрения.Казвам го ,като негова съседка от 20 години.

# 167
  • ВАРНА
История на заболяването:
Като младеж е бил много мил и любезен.Наистина ерудиран и отличник в Морското.Това го знам от мама.
Бил е гордост за майка си.След завършването  си отива да плава под чужд флаг(това става около началото на 90-те).
Но има нещастието да ги нападнат пирати и са убили най-добрият му приятел пред очите.След инцидента се прибра абсолютно променен.Спря да поздравява,не контактуваше с никой.Майка му споделяше,че само стоял в ъгъла и мълчал.
По-късно стана агресивен,започна да я бие.И това не са догадки,защото писъците и не бяха тайна за никого от входа.Тя криеше от срам,но съседите се оплакаха в полицията.Мен лично са ме разпитвали,за какво иде реч-дали е хулиганство или друго.А споделих непрофесионалното си мнение,че е за психо то(много сладко ченге между впрочем).
След тези събития изчезна.Дали постъпи на лечение-не знам.
По-късно се заговори,че го "прилапала" някаква секта.Оказаха се протестантите във Варна.
Толкова с нивото,но маман се е палнала по Брадъра, точно заради съседа и ще ме информира за събитията в блока-т.е. мнения и откровения на съседки бдящи на своя пост и знаещи всичко преди то да се случи Grinning

# 168
Снощи мъжа се прибра тъкмо като започваше "Голямата уста", разбирайте по-рано Wink и ми припомни от къде ми е познат Пламен.
Миналата пролет бяхме на разходна в Морската, хванати за ръце, целувахме се, смеехме се и тоя лудия дойде при нас и каза на приятеля ми /само на него!/ "ти знаеш ли,че правиш грях?".Бях забравила за тази случка, беше много неприятно. Сега в контекста на ББ3 "грехота е да не гледаш" звучи измислено, но е истина, а и аз толкова време се чудех от къде ми е познат. newsm78

# 169
История на заболяването:
Като младеж е бил много мил и любезен.Наистина ерудиран и отличник в Морското.Това го знам от мама.
Бил е гордост за майка си.След завършването  си отива да плава под чужд флаг(това става около началото на 90-те).
Но има нещастието да ги нападнат пирати и са убили най-добрият му приятел пред очите.След инцидента се прибра абсолютно променен.Спря да поздравява,не контактуваше с никой.Майка му споделяше,че само стоял в ъгъла и мълчал.
По-късно стана агресивен,започна да я бие.И това не са догадки,защото писъците и не бяха тайна за никого от входа.Тя криеше от срам,но съседите се оплакаха в полицията.Мен лично са ме разпитвали,за какво иде реч-дали е хулиганство или друго.А споделих непрофесионалното си мнение,че е за психо то(много сладко ченге между впрочем).
След тези събития изчезна.Дали постъпи на лечение-не знам.
По-късно се заговори,че го "прилапала" някаква секта.Оказаха се протестантите във Варна.
Толкова с нивото,но маман се е палнала по Брадъра, точно заради съседа и ще ме информира за събитията в блока-т.е. мнения и откровения на съседки бдящи на своя пост и знаещи всичко преди то да се случи Grinning
ти ме заинтригува, определено

Иначе гласувах за Ева

# 170
  • някъде там
Я някой да разкаже за какво си говорят двете близнчки newsm78,че много ми засича и не разбрах
 Hug Hug Hug

# 171
  • out of space
Гласувах за Ева, но и Гаро ми е симпатичен.

# 172
Не съм гласувала  за никой все още, засега нямам фаворит.

# 173
  • ВАРНА
Пропуснах да добавя,че Пламен се бе кандидатирал за кмет на Варна миналата година.Хората може да го помнят от плакатите,които собственоръчно лепи(явно нямаше фен-клуб).
Човека е болен по независещи от него причини.Едно обещаващо бъдеще е било провалено и е грозна спекулацията на продуцентите от СИА с цел рейтинг.Може да е всякакъв,но не е виновен за болестта си и страданието,което е преживял.Мислите ли,че не са го проучили.?Че не знаят за сполетелите го събития?.Но НЕЕЕЕ-всичко в името на сеира.Все едно да пуснат човек с Даун,за да му се подиграват и присмиват.Нима е по-различно?!
Той ни е неприятен и всички го мразят,но това е така,защото го възприемат,като нормален преструващ се на нещо повече от другите.И на това разчита продуцентската шайка.Дали и другите участници имат такива тайни?!И нали точно на това се залага.?Независимо от разни глупости,като толерантност,човечност,милосърдие.
Отвратена съм от СИА.Да залагаш на интересни характери е едно,но да използваш болестите,за да си вдигнеш рейтинга....
Да не би Пепи да е много по-различен?!Горкото момче-момиче се съгласи за мисията ,за да получи операция.Вярно е че участниците избират да останат,но след умела манипулация на психолози без скрупули,за които клетвата на Хипократ не значи нищо!
Грозно,грознооо и тъжно.
Извинете,че се увлякох.

# 174
Не знам защо ,но аз не харесвам Ева,понякога имам някаво предчувствие за някои хора и определено тя не ми допада-дано да се лъжа.
А за фаворит-имам и той е Тодор,определено е мъж в който бих се влюбила Blush

# 175
  • Mediterraneo
Не знам защо ,но аз не харесвам Ева,понякога имам някаво предчувствие за някои хора и определено тя не ми допада-дано да се лъжа.

Подкрепям те  Peace Все още се мъча да разгадая какво точно не харесвам у нея, но определено има нещо, което ме отблъсква...

# 176
не бе6е ли 250хил. или е било 25 хил . лева?
ммм...малко съм се объркала...изтървала съм една нула Embarassed

# 177
  • Някъде на път....
А за фаворит-имам и той е Тодор,определено е мъж в който бих се влюбила Blush
Е, да, не е идеално лош...........

# 178
Човека е болен по независещи от него причини... Може да е всякакъв,но не е виновен за болестта си... Мислите ли,че не са го проучили.?... Но всичко в името на сеира.Все едно да пуснат човек с Даун,за да му се подиграват и присмиват.Нима е по-различно?!
    Мда, определено е по-различно. Първо, да приемем, че наистина е болен. Второ, никой не е вкаран там насила, нито за да му се подиграва някой. Като погледнем поведението му - мисля, че реакциите на другите са съвсем нормални, даже напротив - по всякакъв начин се опитват да му помогнат да се успокои и т.н.т..

Пропуснах да добавя,че Пламен се бе кандидатирал за кмет на Варна миналата година.Хората може да го помнят от плакатите...
    Трето, щом може да се кандидатира за кмет, и евентуално да управлява след това, що да не може да влезе в ББ?

Извинете,че се увлякох.
     Hug

От друга страна, хрумва ми днес, че напоследък доста се шумеше около някакви програми за помощ на психично болните хора и т.н.т.. Рекламите бяха, че те са сред нас и имат нужда от нас.. Може пък ББ да имат договор за нещо социално в тази насока?  newsm78

# 179
Сега видях третата близначка newsm78 , доста различна от предишните две ми се вижда newsm78

Общи условия

Активация на акаунт