Big Brother III - 3 част

• 28 272
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 195
Извинявам се че не прочетох всичко до тук, но се питам как можаха да дадат пари на тоя меркантилен тип Пламен за да остане в къщата. Той и досега се чувстваше доста специален и богопомазан, а сега с право ще се фръцка че е първия съквартирант получил пари само и само да остане в къщата. Едва ли не е незаменим за шоуто. Е..си

# 196
Е, как няма да му дадат? Знаеш ли колко назад ще дръпне от наградата?

# 197
Светлана ми напомня Силви Вартан на моменти  newsm78 Вие как мислите?

# 198
Тия от СИА са си ***ли мамите. Правят каквото си искат. Преди време имаше игра по BTV- "Изпитът"- изплащаха наградите до 1 месец (разбирай след месец и половина най-рано) след излъчване на предаването. Имаше и игра с СМС-и. Та хората, играли с СМС-ите, изгоряха парите си. След като спряха да излъчват играта, спряха да изплащат и наградите. Т.е. спечелилите през последния месец останаха на сухо.
А в ВВ2 също имаше болен- Радо. Плачат за Хага ми се струва.
Аз харесвам най-много бургазлията, но гласувах за отец Тошо. Според масовия вкус, той е победителят. Ева нищо не прави. Като Мариян. Седи, клюкарства, пие, лежи... И умнее  hahaha Тя ще съди. хахахаха... жената на Мариян.

# 199
  • София
Гласувах за Тодор. Първоначално ми се стори, че е чалнат, но засега ми допада най-много от всички. Ева ме дразни, седи като някаква ленива котка по диваните и го дава много куул и нестандартна  Sick  Чиста поза...
Пепи също ме кефи, същи Мерилин Менсън е  Hug

# 200
Ева ме дразни, седи като някаква ленива котка по диваните и го дава много куул и нестандартна  Sick  Чиста поза...

Ева страшно ми прилича на една актриса Невена Бозукова, варненка, която живее в София. Напоследък се появява в шоуто Аламинут по bTV.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 15:13 от zori gb

# 201
[
Пепи също ме кефи, същи Мерилин Менсън е  Hug
[/quote]
 newsm10

# 202
Светлана ми напомня Силви Вартан на моменти  newsm78 Вие как мислите?
Ти пък! ShockedСилви Вартан е красавица Naughty

# 203
на мен направо ми стана страшно снощи от Пламен,анатемосва ,държи се като хаху,че кво му пречи като излезе да вземе да си го изкара на някое моми4е ,да вземе да го изнасили...тои си е пълен психопат #Cussing out

# 204
на мен направо ми стана страшно снощи от Пламен,анатемосва ,държи се като хаху,че кво му пречи като излезе да вземе да си го изкара на някое моми4е ,да вземе да го изнасили...тои си е пълен психопат #Cussing out

Що бе? Съжалявай го - той е болен  Crazy

Съгласна съм, не е добре - но ми се струва, че е страхлив  newsm78 ама това не му пречи да е куку

# 205
Засега най-естественият в къщата е Гаро... Няма преструвки, няма пози...
А честно да си призная МНОГО, АМА МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА ПЕЙО... Онова селянче Панайот е склонен дори да го пребие до смърт /не в шоуто, навън/, когато разбере, че се е гушкал и възбуждал от мъж. Не ми се мисли какво го чака Пейо. Малкият е неконтролируем и е склонен към насилие, щом е засегнато егото му. Гаранция, че момчето-момиче няма да си изпати щом излезе от къщата няма....

# 206
аз не го съжалявам
сам си е виновен
може да си изпълнява мисията и без да ходи да им се вре
квото си е надробил да си го сърба!

и аз го съжалих в началото, но като гледам какъв е интригант и стойкаджия, и определено иска да бъде съжаляван за да му се обръща внимание, другото е поза!

# 207
е,мислиш че пеньо и преди не се е сблъсквал с такива?мисля че няма нищо да му се случи,а пламен от какво е болен?

# 208
Психоболен newsm78

# 209
Боби разпитва Любов, като че ли се съмнява в нещо.

Общи условия

Активация на акаунт