Big Brother III - 3 част

• 28 056
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 795
Павел май не й се върза много - каза й да изчака ден-два да се подредят нещата. Поне това успях да разбера от грухтящия им разговор.

Вчера като даваха по Канал 1 как всички се натискат на Тодор, Мариолка го беше заклещила на един диван, пък сега - Боби.  newsm78

Паломка май още не е решила с кого ще се гушка, или е с Павел?

# 796
В тая къща май има много незадоволен народ.  Joy  Joy

# 797
  • густо майна Филибето
Павел май не й се върза много - каза й да изчака ден-два да се подредят нещата. Поне това успях да разбера от грухтящия им разговор.

Вчера като даваха по Канал 1 как всички се натискат на Тодор, Мариолка го беше заклещила на един диван, пък сега - Боби.  newsm78

Паломка май още не е решила с кого ще се гушка, или е с Павел?

Ох, то така грухтяха, че ми се отщя и да ги слушам. Доколкото разбрах Боби я е спрял да прави излияния, а тя обясняваше на Павел, че харесвала Борислав по друг начин, така както си харесвала и Павката. Боби пък и казал че знае всичко, защото карал колело в мозъка й Joy

Е тоя оператор наистина е влюбен в Палома. Докато играеха билярд, Пепи всячески се опитваше да привлече вниманието към себе си, но оператора нарочно не го даваше. Накрая Пеня заплаши, че отива в апаратната да се разправя Joy

# 798
  • София
Е*ати цигарите, тоя напрай скандал все 1 коооой знае какво е станало....дребни душици....

# 799
  • Варна
Аз пък сериозно си мисля, че Пламен е болен психически и ако е така тия от ББ са направо за  #2gunfire
    Мен ми омръзна да ги чета такива пък.. И ако е болен - какво? Дай да го убием ли? Може да се разхожда свободно и да прави каквото си иска, само при брак трябва да уведоми предварително бъдещата булка за здравословното си състояние.. Ако е решил да е в ББ - негова си работа. Психично болните хора са напълно свободни да правят каквото си поискат. Не виждам защо да не участват също така в предаването инвалиди или глухи/незрящи хора. Всички те са част от нашето общество, и повечето организации дори насърчават приобщаването им към социалното общество.

Като ти е омръзнало не чети , аз като всеки друг тук просто изказах своето мнение. По въпроса за приобщаването им към соц.общество -  не мисля, че тая тъпотия ББ е обществото, а ма това вече е друга тема.

# 800
Включвам се тук за да чета вече! Кажете какви са последните новини и какво става с тризначките - справят ли се? А Пеньо - разбраха ли го? Довечера ще има ли лайф?

# 801
за имащите програмката CCIPTV - отваряш я първо нея, и след това на сайта на:
 http://freebb.gotin.com/          чукаш на ТУК (друг линк за свободно гледане) Успех!

10х, гледам и аз!!! Супер си!
Heart Eyesсупер и аз гледам

# 802
  • софия
за имащите програмката CCIPTV - отваряш я първо нея, и след това на сайта на:
 http://freebb.gotin.com/          чукаш на ТУК (друг линк за свободно гледане) Успех!

10х, гледам и аз!!! Супер си!
Heart Eyesсупер и аз гледам
   bouquetИ аз гледам отново.Супееееееееееер Hug

# 803
гласувах за Пеньо, Пламен и Вяра като вероятни номинирани... да видим...

# 804
ама тези, които имат мисии ще могат ли да се номинират? нали до сега все ги "помилват"  newsm78 а боян сигурно ще го номинират автоматично

# 805
  • София
Тия тризначките как говорят не е истина "дека са пръстените?", "е оти?"...не е истина просто.

# 806
ама тези, които имат мисии ще могат ли да се номинират? нали до сега все ги "помилват"  newsm78 а боян сигурно ще го номинират автоматично

Какво е направил Боян, че да го номинират? Изпуснах ли вчера нещо  Praynig

# 807
  • Sofia
Тия тризначките как говорят не е истина "дека са пръстените?", "е оти?"...не е истина просто.
мен ме разби едната , когато каза, че дрехите и са "МЕДЕ ИН ТУРКЕ"  Shocked

# 808

Какво е направил Боян, че да го номинират? Изпуснах ли вчера нещо  Praynig
ами скочи на пламен

# 809
мен ме разби едната , когато каза, че дрехите и са "МЕДЕ ИН ТУРКЕ"  Shocked

Shocked ужас

Общи условия

Активация на акаунт