Big Brother III - 3 част

• 28 042
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 840
  • Mediterraneo

Според мен точно защото е супер куха, не се чува никаква. Няма къде да се включи в разговорите, не участва общо взето в забавленията им... Много е ограничена, си мисля аз  Peace

# 841
  • густо майна Филибето
В момента се пекат навън, Борислав обяснява, че не се понася с косми, трябва му машинка, защото коло маската не му понася. Има татуировка високо на бедрото, но не видях каква е. Малиолка пък се хвърли веднага да му провери краката за косми, нещо стискаше(пъпки?) Sick
Павел и Палома са се гушнали на леглото, той се пробва да я целува, не чувам какво си говорят. Тя обяснява че пари не давала, само любов.

# 842
Искам и аз да гледам.

# 843
  • Пловдив
А какво ще кажете за "трите грации" - близначките! Имам чувството, че са ги отгледали на къра. Като си говорят, нищо не им се разбира - трябва да ида на село да взема някоя кокошка да ми превежда Joy

# 844
Току що бейзболистът разказа една сърцераздирателна история как деряли живи бебета-мечета /или бяха други животинки, не разбрах/, за да им вземат кожите и как после хвърляли телата в един камион, а горките мъничета били още живи и мигали с очички.
Сега обсъждат и котките-бонзаи Sad
Нямам думи...
Не искам повече да чета такива разказииии  newsm45  newsm45 newsm45
Горкичките, миличките създания....как може да има такива мръсни гадове  smile3514

# 845
А какво ще кажете за "трите грации" - близначките! Имам чувството, че са ги отгледали на къра. Като си говорят, нищо не им се разбира - трябва да ида на село да взема някоя кокошка да ми превежда Joy

За тях нямат много добро мнение в града, били много надути! Така се говори. А за тяхната издръжка откакто са се родили се грижи Цигарената фабрика в Благоевград. Те имат по-големи брат и сестра, дошли са на този свят по нормален начин - т.е. не след ин витро или някаква стимулация и тъй като стават 5 деца - Цигарената ги взимат под крилото си - все едно,че ги осиновяват. Тя ги е спонсорирала и за абитюренската им вечер. Но общо взето за тях и семейството им е валидна приказката - Пази Боже сляпо да прогледа!!!!

# 846
Гледааааааам, гледааааам фрииииииии отновооооооооо  newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

за имащите програмката CCIPTV - отваряш я първо нея, и след това на сайта на:
 http://freebb.gotin.com/          чукаш на ТУК (друг линк за свободно гледане)
Успех!
И аааааааааааааааз. Целувам теее!!! newsm44 newsm44 smile3501  love001
На мен пък нещо не ми се получи Sad,искам и аз да гледам пъъък newsm45

# 847
Ха хахахахаа...Пепи се събра с жените по"женски" и го пукнаха

# 848

Какво е станало?????????

# 849
Лиляна каза на Пепи,че има голяма фантазия.И е така, не знам колко време стана, ама доста ги лъже.Ходел(а) в Слънчев бряг с мъж без да спи с него.Първо каза две седмици, после една седмица....Ама те го разпитват и той ги ниже..... ooooh!
В крайна сметка бил готин пич, но го е използвала само,за да може да отиде на морето.

# 850

Какво е станало?????????

Ми събра се с жените и го емнаха да разправя за любовния си живот..та разправя как ходила на море с един пич на море за една седмица в сл.бряг как пича я водил насам натам по хотели по черноморието,ама не спала с него ....защото бил стар ..на 30 години  #Crazy Обичал да и слугуват-като влезела в някок магазин да и купуват наред без тя да се моли.. и др. .В момента го разбиха от бъзик

# 851
  • София
....защото бил стар ..на 30 години  #Crazy Обичал да и слугуват-като влезела в някок магазин да и купуват наред без тя да се моли.. и др. ...
ooooh!

# 852
Пепи го е закъсал/а. Laughing

# 853
Довечера ли ще вкарат и другите близначки?

# 854
  • Пловдив
Боже, милата/ят? Ма на него даже и брадата не му расте.  newsm78Да не пие женски хормони...? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт