Big Brother III - 3 част

• 27 872
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 915
Някой знае ли как ще им разкрият мисията с тризначките?
Пак ще ги питат: някой има тризначки и ги менкахме...или направо ще им ги вкарат 3-те едновременно...или. newsm78
Мисля, мисля и май всички мисии досега успешни/неуспешни бяха насочени към Панайот  Joy

# 916
  • Варна
Според мен пък всички в къщата се държаха като олигофрени като излезе Пеньо. Те дори не се замислиха, че това е било шанс за него не само да влезе в къщата, но и да получи така желаната операция.

A, мисля че Мариола изглеждаше доста сконфузена и каза нещо като - "Май сбъркахме" след като чуха каква е наградата за мисията  Confused Може би съжалява за държанието си и по-точно за разпитите на които го е подложила.
И Лиляна ми се видя засрамена  Rolling Eyes

# 917
  • Plovdiv
Мисля, мисля и май всички мисии досега успешни/неуспешни бяха насочени към Панайот  Joy

Според мен не е било целенасочено, ама в желанието си да играе "playboy" Пацо сам се прецака  Joy  Joy  Joy

А за близначките, доколкото разбрах, май щели да им ги тупнат на куп и тогава тия всичките ще са като ударени с мокър парцал. Мисля, че за 2 дена ще им дойде малко множко толкова много гавра с тях  Mr. Green

# 918
Всъщност повече подробности около реакциите на съквартирантите ще разберем тази вечер. Успях да чуя дърварските закачки на Павел и Панайот и ми стана гадно. Оная хубавицата, със скъпарския телефон беше нанизала много възмутено изражение на физиономията си и се изказа горе-долу в същия дух... Мисля, че Дияна защити Пепи, като кресна на глупаците да млъкнат, защото не е смешно. После, докато течеше лайфът, видях на екраните, че Тодор се приближи към Пепи и му говореше нещо... Изобщо ситуацията е повече от конфузна, но ще си проличи кой може да бъде толерантен и разбиращ и кой не вижда по-далеч от носа си... То не че не сме го разбрали досега де Wink

# 919
ха, панайотчо нищо чудно да се хвали, че ен се е натискал с една жена а с цели 3!

# 920
И аз мисля,че всички се държаха ужасно когато посрещнаха Пеньо с този истеричен смях.Така и не се опитаха да разберат защо Пеньо е взел това решение.Да минеш кастингите,да ти кажат,че ще участваш в шоуто и накрая точно 5 мин.преди да влезеш в къщата да ти кажат,че или приемаш мисията или изобщо не влизаш.Тук нещата не опират само до така желаната операция,а и до това дали изобщо щеше да участва.Незнам на мен на моменти ми става жал за Пепи.Никой не може да бъде щастлив когато го пренебрегват заради външният му вид независимо дали е мъж или жена

# 921
Знаете ли, чудя се - имайки предвид,че всички знаят,че при ББ няма задръжки и ограничения - защо участниците вътре не са подготвени за всичко! Според мен тези,които влизат вътре трябва да са готови за всичко,ама за всичко! И най-малкото,което е да бъдат мнителни,съобразителни и да си имат едно наум за всичко и че всичко се снима и рано или късно ще бъде показано! Всички са шашнати за Пепи,но той е част от играта. Днес него използват,утре ще е някой друг. Тризначките и тях ще ги подведат по някакъв начин - или поне такова чувство имам аз. Сещате ли се предния ББ как удължиха мисията на Елена май беше. Едно казва ББ в началото,после променя регламента!
Може да е всеки на негово място. Като се предложат повече пари в изповедалнята всеки може да е герой на следваща шантава мисия. В края на краищата това е шоу, с много,много разходи и съотнветно изисква и много,много, много приходи! А ББ не е по морала и етиката,независимо,че иска да се покаже като такъв!
На мен лично ми е интересен ББ заради откачените неща,които измисля,защото някой от нещата здрав разум не би ги измислил,но за пари - всичко би се измислило и направило. Нека не се лъжем - всичко е пари и рейтинг и реклами в това шоу! Ако някой каже друго - не му вярвам!
Така,че с любопитство очаквам поредното изпълнение в ББ!

# 922
Много ми е жал за Пеньо Cry Съвсем объркаха човека с тази мисия.

# 923
Аз пък мисля, че всички трябва да имат равен шанс и старт. Не е честно един или двама да имат мисии  Naughty Това променя мнението на хората и вътре и отвън  Thinking

# 924
Наистина повечето реагираха много тъпо,не очаквах,честно/макар,че кво и да очаквам.../. Много жал ми стана,много  Sad

# 925
  • Plovdiv
На мен лично ми е интересен ББ заради откачените неща,които измисля,защото някой от нещата здрав разум не би ги измислил,но за пари - всичко би се измислило и направило. Нека не се лъжем - всичко е пари и рейтинг и реклами в това шоу! Ако някой каже друго - не му вярвам!
Така,че с любопитство очаквам поредното изпълнение в ББ!

Не помня дали Мариан или Коцето, но май беше Коцето, каза на един лайф, че ББ трябва да е много голям идиот, за да измисля такива идиотщини. Но в крайна сметка това е едно много комерсиално шоу и са способни на абсолютно всичко за пари и рейтинг

# 926
  • ВАРНА
Парите,които Пламен върна щели да ги добавят към наградата на победителя....Много удобно, с тези темпове май ще взима кредит, за да си изплати дълга.
Да ги бяха дали за благотворителност,но Ники Пънчев(не е грешка) пропусна край ушите си направеното предложение.
Циции!

# 927
  • ES
Даже и да беШе разкрит, аз си мисля 4е Пепи се справи много добре с мисията си и може би ако ръгбист4ето не тръбеШе наляво и надясно, 4е е мом4е, нямаШе да има такав брой "познали". А и не е много лесна мисията на мом4ето, за6тото да живееШ в една къ6та 24 4аса с едни хора е много трудно да излъжеШ, колкото и добър артист да си.
А за сно6тния лайф, за момент си  помслих 4е вси4ко е нагласено за да предизвика зрели6те. Пламен си стоеШе толкова спокойно все едно не ставаШ въпрос за неговата ли4ност. И за6то бяха повикали такав све6теник, а не православен. Не ви ли намирисва малко на театър.

# 928
Незнам,ама тая снощи как го защитаваше...направо ме изуми.Дали си вярваше като говореше?Слушах и не вярвах на очите си. Mr. Green

# 929
Ники Кънчеве нещо започва да ме дразни-преиграва и е пристрастен.По тона му личи,а не би трябвало.Само на мен ли ми се струва така?

Общи условия

Активация на акаунт