Big Brother III - 3 част

• 27 911
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 930
Незнам,ама тая снощи как го защитаваше...направо ме изуми.Дали си вярваше като говореше?Слушах и не вярвах на очите си. Mr. Green

Според мен не беше убедена в това, което приказва, ама кво да прави жената, като са й натресли такова чудо да го защитава. А и нали трябвало да има 2 мнения - За и Против онова чудо Пламен  Mr. Green

А за Пеньо и на мен много ми стана жал.... Оня, лИбовника от Гълъбово, да не се прави на голям пич, ами да вземе да си припомни как искаше да го води в басейна през 2-рата вечер  Mr. Green Еееей, голямо л***но, ей  #2gunfire

# 931
Незнам,ама тая снощи как го защитаваше...направо ме изуми.Дали си вярваше като говореше?Слушах и не вярвах на очите си. Mr. Green
аа нея май я викат да защитава тези, за които никой близък не иска да отиде. много нарежда и казва на място неща, обикновено, ама тук май и тя се затрудни със защитата  Laughing

# 932
...
А за сно6тния лайф, за момент си  помслих 4е вси4ко е нагласено за да предизвика зрели6те. Пламен си стоеШе толкова спокойно все едно не ставаШ въпрос за неговата ли4ност. И за6то бяха повикали такав све6теник, а не православен. Не ви ли намирисва малко на театър.

Ами мисля че Пламен преди да влезе в студиото на Кънчев е имал среща с юристите на предаването и явно са му казали, за неустойки, неспазване и т.н....и са го сплашили ако не влезне в студдиото какво му се пише, защото иначе не си го обяснявам... newsm78 че той си имаше доста причини да стане и да си тръгне даже по средата на самия лайф

# 933
аа нея май я викат да защитава тези, за които никой близък не иска да отиде. много нарежда и казва на място неща, обикновено, ама тук май и тя се затрудни със защитата  Laughing
Накрая и тя обаче не се стърпя и започна да му задава едни такива въпроси...А майка му ясно защо не иска да иде жената,като я е пребивал.Тя сигурно се е молела повече от него на Господ да го държи по-дълго време вътре.

# 934
Според мен много подвеждащо зададоха въпроса на съквартирантите, дали смятат че Пеньо е мъж или жена. При положение че вече е имало някакви съмнения, така зададен, въпросът направо си предполага верния отговор

# 935
Ники Кънчеве нещо започва да ме дразни-преиграва и е пристрастен.По тона му личи,а не би трябвало.Само на мен ли ми се струва така?

Не само на теб ти се струва така. Wink И коментарите на самия Биг Брадър не са обективни. Но мисля, че Ники снощи се държа прилично, особено на фона на останалите луди в студиото. Всъщност тая Стела Бoгомилова я намирам за доста умна жена, но не ми допада кресливостта й, да не говорим, че защитаваше изгубена кауза. Wink

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 14:00 от Нимфетка

# 936
Не е ли време за нова анкета?

# 937
Според мен много подвеждащо зададоха въпроса на съквартирантите, дали смятат че Пеньо е мъж или жена. При положение че вече е имало някакви съмнения, така зададен, въпросът направо си предполага верния отговор
и аз това си мислех снощи , ако бяха задали по общо въпроса , нямаше да има такива отговори .,
до снощи бях гледала оттук- оттам и знаех , че има травестит , но не знаех , че е той ,
за него абсолютно си мислех , че е момиче , а травестита е някой друг

# 938
Ники Кънчев отдавна ми е опротивял-още от предаването-Стани богат-как подвеждаше хорицата,за да си изпукат жокерите или париците.
Много са скръндзави от СИА.Вече почти не допускат простосмъртни в предаванията си-вижте Стани Богат-участват от ББ2,после ВИПББ сега ще пуснат и тия...
По принцип идеята на ББ ми харесва,това издание е интересно,но ме дразнят самите хора които го правят Close
А за Панайотчо,неам тарпение да му видя и тази реакция Mr. Green

# 939
На тия в къщата общия им враг (Пламен) сега го няма и започнаха да се карат м/у тях си!
Мариола не долюбва Палома, Павел и Пеньо са нахъсани с/у Тодор - спасителя, както го наричат...и го обсъждат че псотоянно се меси в чужди отношения и е окупирал Палома...
Абе интрижките тепърва започват Twisted Evil

# 940
тази Стела страшна , бе Simple SmileSimple Smile
само й дай теза и тя ще я защити безапелационно ,
ако трябваше да говори срещу Пламен , пак нямаше да се спре Simple Smile

ама и Пламен , и оня другия отец какви са откачалки ....

# 941
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ники Кънчеве нещо започва да ме дразни-преиграва и е пристрастен.По тона му личи,а не би трябвало.Само на мен ли ми се струва така?

Ами да, нарече Пеньо "грозното сополиво пате"  Shocked

# 942

Хм  newsm78, ама те ТАКА ли им зададоха въпроса бе????

# 943
и аз това си мислех снощи , ако бяха задали по общо въпроса , нямаше да има такива отговори .,
до снощи бях гледала оттук- оттам и знаех , че има травестит , но не знаех , че е той ,
за него абсолютно си мислех , че е момиче , а травестита е някой друг

Съгласна съм - наистина беше твърде подвеждащ въпросът. В този ред на мисли се чудя как ще установят дали мисията на тризначките е успешна - ако питат по същия директен начин, съквартирантите веднага ще си спомнят за неадекватното поведение на Вяра и ще се усетят... newsm78

# 944
На тия в къщата общия им враг (Пламен) сега го няма и започнаха да се карат м/у тях си!
Мариола не долюбва Палома, Павел и Пеньо са нахъсани с/у Тодор - спасителя, както го наричат...и го обсъждат че псотоянно се меси в чужди отношения и е окупирал Палома...Абе интрижките тепърва започват Twisted Evil
ха сега! ето каква била работата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт