Big Brother III - 3 част

• 27 858
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 990
Всъщност тая Стела Банкова я намирам за доста умна жена, но не ми допада кресливостта й, да не говорим, че защитаваше изгубена кауза. Wink

Стела Богомилова!

Стела Банкова е нещо различно, а и повод за пространен коментар!  Wink

# 991
Момичета,аз мисля че ББ се подиграва със зрителите като е избрал всички тези хора в къщата.От ББ3 гледах 10 мин и реших,че не мога да направя повече компромис с времето си.Гледах ББ1 и отчасти ББ2 но това тук вече не е шоу ,а зверилник.Току що от вашите постинги се осведомих какво горе долу става в "шоуто" и мисля,че гаврата с човешкото достойнство е прекалено голяма и най-добре ще направите ако повече не гледате шоуто.На тези,които ще го гледат пожелавам здрави нерви. Peace

# 992
Панайот към Мариола: "Ела ме виж след Big Brother,.............. аз съм футболист с амбиции."
Мариола: "Ако те вземат в някой отбор ела и ме заплюй"
Панайот "Може и в отбор от Б група да е ........."
 Joy
Joy Joy Joy hahaha
Лелееее, колко е ТЪП тояяяяяяяяя!!!! А вкараха ли вчера близначките, че заспах  Embarassed и не го догледах?

# 993
Всъщност тая Стела Банкова я намирам за доста умна жена, но не ми допада кресливостта й, да не говорим, че защитаваше изгубена кауза. Wink

Стела Богомилова!

Стела Банкова е нещо различно, а и повод за пространен коментар!  Wink

ooooh! Извинявам се! Сбърках! Ей сега ще ида да се редактирам!
Благодаря, Verdad!  bouquet

# 994
Отбелязах Панайот и Светлана. За селския младеж няма нужда от обяснения - и аз съм израсла в село, ама такава селяния не съм виждала... Светлана пък ми е антипатична още от самото начало, а като се видя и че през цялото време пие и пуши, без да се съобразява с факта, че е бременна... Мисля, че тези, които са около нея също са стъписани от тази безотговорност към детето й. Като не е планирана бременността й и като е решила да го износи и роди, да не би това да го прави неуязвимо за алкохола и никотина, да не говорим за стреса, на който са подложени всички играчи...

# 995
аз гласувах за лиляна.Много ми е безинтересна.Панайот също ми е неприятен,но без него в къщата ще стане много скучно.Нямам търпение да му видя физиономията като разбере за тризначките Laughing

# 996
Разделят си парите и установяват,4е само за  цигари имат(гладни ).Светла предлага да вземат и парите от вчера,та да имат алкохол за тази вечер  ooooh! ,4е нерви ще има покрай номинациите.А никой не предполага,че може би ще станат с двама души пове4е (предполага) и парите тогава хич няма да им стигнат.  #Crazy

# 997
Въпросът е харна или цигари така ли ? ooooh!
Май пак ще има скандал зарди цигарите  hahaha

# 998
Павел предложи да купят само хляб , цигари и ракия  Joyкато свършат париците , ще започнат скандалите, то и в предишните ВВ беше същото  Laughing

# 999
  • густо майна Филибето
Мариола си говори с Павел - Някой хора не знаят какво ги чака навън. Едва се сдържам.
Павел - За първи път виждам на едно място събрани толкова мъжки курви. Не говоря физически...... Искам да на*ба 1-2 момчета от тука амаа..Трябва да мислиш хубави неща, как навън му разбиваш главата и т.н.
Палома - Кат не моем да ядем, ще се изядем.
Павел - Ще се на*бем, душевна храна.

# 1 000
  • София
...4е нерви ще има покрай номинациите.А никой не предполага,че може би ще станат с двама души пове4е (предполага) и парите тогава хич няма да им стигнат.  #Crazy
Номинации ли ще има тази вечер? И тризначките ли ще вкарат? Пак нещо не съм разбрала  Rolling Eyes.

Павел също ми е адски антипатичен от самото начало, но засега някак остава в сянката на Панайот.

# 1 001
Мариола си говори с Павел - Някой хора не знаят какво ги чака навън. Едва се сдържам.
Павел - За първи път виждам на едно място събрани толкова мъжки курви. Не говоря физически...... Искам да на*ба 1-2 момчета от тука амаа..Трябва да мислиш хубави неща, как навън му разбиваш главата и т.н.
Палома - Кат не моем да ядем, ще се изядем.
Павел - Ще се на*бем, душевна храна.

rotfImao rotfImbo
Паломчето само чака някой да подаде сламка и е готова....smile3508 А Павката и Гълъба само туй чакат  Sunglasses

# 1 002
Бременната хубавица:  "Аз мога и да не ям, но определено без цигари не мога" #2gunfire

# 1 003

...4е нерви ще има покрай номинациите.А никой не предполага,че може би ще станат с двама души пове4е (предполага) и парите тогава хич няма да им стигнат.  #Crazy
Номинации ли ще има тази вечер? И тризначките ли ще вкарат? Пак нещо не съм разбрала  Rolling Eyes.

Павел също ми е адски антипатичен от самото начало, но засега някак остава в сянката на Панайот.
Ако мисията на тризначките е успешна, ще останат и трите в къщата/поне аз така разбрах/.Номинации май другия понеделник ще има. Laughing

# 1 004
Бременната хубавица:  "Аз мога и да не ям, но определено без цигари не мога" #2gunfire
doh леле леле

Общи условия

Активация на акаунт