Януарски сладури VІІІ

• 8 600
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
И Алекс само разхвърля  #Crazyтъкмо прибера панаира и той с огромно удоволствие и бързина изсипва всичко пак  Shocked Преди постоянно му повтарях и го карах да ми помога в тази дейност,но уви не го влече и това си е.Преди си прибираше поне чорапките я в обувките, я в пантофките,ноооо вече и това не прави newsm78...май гледа от мъжо Twisted Evil...
Дребен е на вълна да се разсъблича тотално #Crazyи аз само вървя след него и му вдигам панталонките,обувам чорапките,пантофи не признава #Crazyабе ужас....а вече си е доста студено.
Май прави всичко напук!
А и с гърнето сме на кота 0 Embarassed
А и се замислям за детска градина.....
Ама като не се обслужва сам newsm78 и не си казва newsm78.....

Айде ,че дълго стана LaughingЦелувки!

# 121
при нас премина тази вълна с прибирането на играчките, но ако баба и я накара да и помогне с нещо......леле ще си счупи краката....

# 122
Алекс със ставането си сутрин започва с разхвърлянето. Обикновено прибирам играчките като си легне следобяд. Като стане пак всичко е по земята и вечер като легне мъжа ми прибира. Ако го помоля да помогне с прибирането Алекс го прави, но на мен често ми е по-лесно да го сложа да си легне и аз да прибера за 5 минути. Като се замисля май е по-добре да искам да ми помага, а не аз да върша работата  newsm78 Да не свиква, че "мама прави всичко", или да си мисли,че като си легне идва феята и с магическа пръчица оправя всичко  Grinning

За втория рожден ден ние ще правим по-малко парти в сравнение с миналата година. Тази година ще поканим само 5 семейства (миналата година бяха 20  Crazy). Хем децата по-качествено ще си играят, хем няма да е голяма лудница.

# 123
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И Габи имаше такъв период. Щом и кажа айде да си лягаш минава покрай играчките и всичко е на земята. После поглежда майка ми или мъжът ми, с пръст им показва и казва "Айде тате /бабо/" да събират

# 124
  • На небето
При нас ситуацията е следната, ако и аз прибирам с него никога не отказва и прибира, но ако го накарам сам да прибере се прави на хамав. Не е прост.  Twisted Evil

# 125
  • София
Здравейте!
Много болна тема това с разпиляването...
В нас е някакво чудо, само играчки по земята и каквото друго докопа, да разпилее.... Прибирам само докато спи, ако реша да прибирам ако не е легнал може и да ми помогне с 2-3 играчки, ама за сметка на това ще разпилее 10 и затова не се и опитвам да прибирам  Whistling
Точно в момента беше влезнал в кашона с играчките (използваме кашон от телевизор) и ги хвърляше навън. Ето така:

# 126
  • София
Иве, тъкмо мислех и аз да снимам ситуацията в къщи. То аз съм си разбутана, ама на темповете на Ева за разхвърляне трудно издържам. Любимия и конструктор е с около 200 части (50-на от които непрекъснато се дупя да изваждам от под дивана), а другите са минирали целия хол и или чупя нещо по-крехко или стъпвам на друго болезнено остро и пищя.
Друга любима занимавка са флумастери 12бр. с които рисува по опаковата страна на големи стари календари или листи или вестници. Така че към 200-те части прибавете вестници и листи + 12 флумастера на, които капачките никога не са в близост. На финала решава да си бърше изрисуваните раце с мокри кърпички. Качва се на столче, вади си пакета, от него със замах изважда 10-на броя, избърсва се и ги хвърля на земята  Close, както и пакета де...

И най-лошото е, че като ме види да ги прибирам, решава, че точно с това, което прибирам и се играе Twisted Evil

# 127
  • София
ooo фулмастерите и химикалите са възможно по-надалеко от него - не ми се сменят тапетите на квартирата. Той така, като види някое стърчащо крайче и започва да го къса и аз само ходя след него да залепям парченца тапети, та изобщо не ми се мисли какво може да стане ако му дам фулмастри... За драскане му бях взела от тея дъски за рисуване дето сами се трият (ама как го обесних), ама той я продупчи и вътре имаше течност която взе да изтича...  #Crazy  и аз я скрих.
А играчки, които са от повечко части е някакъв абсурд да ги събера. Само първите дни успявам да събера всички части на едно място, след това все има липсващи...
Да не говорим, че лятото все издебваше дали прозореца не е отворен, за да хвърли нещо навън - хвърлял си е шишето за водата (което така и не намерихме), бибероната, една моя тениска  ooooh!

# 128
  • Sofia
С подреждането и ние не сме много в час. Понякога помага, понякога реве за всяка играчка която прибирам. И аз карам на подреждане докато спят, а като ме ядосат ги карам сами да си събират играчките. Има доста сърдене, но събират. Не давам нищо за писане, че вече хладилника и дограмата на прозорците и вратите са надрани с количките /моето момиче си играе с малки колички, а племенника ми пък с нейните кукли - нещо не са в час коя играчка за кого е/. Абе ще се прави основен ремонт като порастнат явно. Но поне се успокоявам че не сме само ние така.

# 129
Да ви кажа и аз се съсипвам да подреждам, да прибирам играчки и кукли от земята и къде ли не. Химикалки, моливи и фулмастри поставям да далече и високо. Няма как да спася компютъра обаче - непрекъснато го рестартира или пък отваря много програми на веднаж. Просто е ужас някакъв. Като чета обаче виждам че не сам само аз. Зареждам се с търпение и оптимизъм че и този период ще мине.
Поздрави  Laughing

# 130
  • София
Айде и аз да се изкажа по проблема ...... ако аз прибера играчките веднага ама на секундата идва и ги обръща на земята отново. Отваря всички възможни и достъпни за нея шкафове и рови и изважда всичко интерсно. Изобщо не прибира сама, евентуално /ако е в настроение, ще ми помогне/. Но вий с чистенето, дай и парцал или кърпа за прах и ще излъска  Laughing

За рисуването, пишем върху всякаква хартия - вестници, списания, книги /ако докопа/ дивана и гардероба са на дневен ред  Mr. Green

понякога  Embarassed ... ама само понякога ми идва да я .....  #2gunfire

# 131
На мен все по-често......
Я споделете пошляпвате ли дребните разбойници?
Изпадате ли в диви викове и истерии?
Въобще казвайте без бой ядосват ли Ви бандюхите? Mr. Green
И начини за справяне с нервните кризи.... Mr. Green Mr. Green

П.П.....от Закрила на детето дано не четат тук Mr. Green newsm78

# 132
  • София

Да си призная аз я шляпвам, но само по дупето и  то когато вече ме изкара изън нерви - например  вчера отиваме до магазина и тя реши,че ще се тръшне пре входа. Не издържах и я тупнах по дупето, а тя с рев  и учудена тръгна напред. Иначе гледам на не викам много - счупила чаша  или чиния. - става ми зле направо, но си казвам,че  се случват такива неща.

# 133
  • На небето

Да си призная аз я шляпвам, но само по дупето и  то когато вече ме изкара изън нерви - например  вчера отиваме до магазина и тя реши,че ще се тръшне пре входа. Не издържах и я тупнах по дупето, а тя с рев  и учудена тръгна напред. Иначе гледам на не викам много - счупила чаша  или чиния. - става ми зле направо, но си казвам,че  се случват такива неща.

Аз си мислех, че само на мен ми иде да  smile3511 Но, не си позволявам да го удрям, освен леко по ръката, ако пипа нещо забранено. По принцип съм против боя, освен ако не е нагло предизвикване на авторитета ми. За сега само 1 път е ял бой и то от тати. И пак не стана на неговата, а се постара доста то не бяха, ревове, насилване да повърне, повръщане и т.н. голям актьор е. На тръщканиците не обръщам внимание дори да ме излага, оставам го да се тръшка, и той като види, че никой не му обръща внимание и се отказва. Но положително знае кога да ти се качи на главата, когато има публика и мама няма как да вика. До скоро си мислех, че целия ми ден протича във викове покрай него. Но скоро реших без крясъци повече, а с леко пляскане по ръчичката и обяснение - има ефект за сега (даже взе много да слуша напоследък не се налага да повтарям дори, веднага отговаря на командата), като го плесна леко и спира и ме поглежда така му предизвиквам вниманието и може да ме слуша внимателно. Но и той е на приливи и отливи, има моменти когато е много послушен и има моменти в който ми иде да се метна от някъде.

# 134
  • София

Дишам дълбоко  newsm61 всеки път си казвам, че няма да се ядосвам, че е малка и не разбира и въпреки това побеснявам  smile3511
Не съм я удряла, не смятам че това е начина, въпреки че от дума не разбира. Но я оставям да се тръшка колкото си иска и  я изчаквам да спре с цирка.

Общи условия

Активация на акаунт