Януарски сладури VІІІ

• 8 605
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
Аз го оставям Алекс да си се тръшка докато му мине. Не ме притесняват хората, които се пулят и цъкат. Като, че за първи път виждат такова нещо

Случвало се е да го шляпвам по ръката няколко пъти, но не го бия. Щляпването нямаше никакъв ефект за това и престанах. Когато много се изнервя викам.

Когато прави нещо нежелателно го наказвам да седи на стол за 1 минута. Оставям го и му казвам да си помисли какво е направил, как се чувстват другите от постъпката му. Като го взема от стола искам да се извини и му казвам, че го обичам, но ме е ядосал с действията си.

И вече само като му кажа, че ще го накажа веднага си променя поведението  Grinning Значи знае какво е наказание, не му харесва и се старае да го избегне Grinning

# 136
  • Sofia
Аз Тея я пошляпвам от време на време по дупето. Никога не си отпускам ръката - само като наказание. Нея не мога да я накажа по друг начин защото изпада в истерия ако я застопоря някъде, а ако я сложа дори и на най-високия и безопасен стол прави всичко възможно да падне от там. Виж с тръшкането лесно се оправям - ако сме навън я слагам на земята легнала и и казвам чао и тя млъква и хуква след мен моментално. Преди само крещях и не пошляпвах, но се замислих че се изнервям много с тези крясъци а тя не слуша ами просто ми се усмихва и минах на друга вълна. Последните няколко дена се опитвам да и се сърдя вместо шамар. Първия път не подейства, но с всеки изминат път резултата е по-добър. Тича при мен и иска да ме гушне и да ме целуне за извинение. Жал ми е да е пошляпвам и затова търся и други методи за въздействие върху нея...

# 137
Жал ми е да е пошляпвам и затова търся и други методи за въздействие върху нея...

Пробвай да я слагаш в столчето за хранене и да закопчаваш коланите, та да няма как да излезе  Peace

# 138
  • Sofia
Пробвай да я слагаш в столчето за хранене и да закопчаваш коланите, та да няма как да излезе  Peace
[/quote]

Опитах!!! Тея отдавна ня я спират никакви колани - първо се изнизваше, а от месец и повече прости ги откопчава. Влезнем ли в магазин как успява скоростно да открие някоя стълба не знам и моментално е покачена на най-високото стъпало. Налага се да се провирам под защитните колани за да се кача и да я сваля оттам. Играе качена на облегалката на дивана. Оттам се гледа и телевизия когато се загледа за секунди. Сама се качва на барстолчетата. Преградата на креватчето и отдавна не е ппроблем за нея. Реши ли да отиде някъде просто заминава - вече няколко пъти съседи ми я водиха намерили я на оживения път, а аз буквално преди 1-2 минути съм я видяла че е до мен. В магазините служителите като ни видят и имаме някой за охрана - стоят до нея и я гледат да не зачезне на някъде и като ме видят че я търся ми казват къде си "пазарувала". Да имаш крака и нерви да ходиш след нея и да търпиш белите които прави...

# 139
  • Sofia
Кате да ти е жив и здрав Мишока и много много да те слуша!!!

# 140
 Честит Имен Ден на Мишо! Да расте здрав и весел!!!

Опитах!!! Тея отдавна ня я спират никакви колани - първо се изнизваше, а от месец и повече прости ги откопчава. то прави...

Щом и това не я спира нямам идея  newsm78

# 141
  • Варна
Благодаря Ви момичета Hug!
Именикът днес беше за трети ден на ясла и съм много доволна от него- лелите казаха, че талкова бързо адаптиращо се дете не са имали от доста време Grinning.

# 142
Честит празник на Мишо и на Катюша!!!
Да са живи и здрави иминниците днес!!!

# 143
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИШКАТА   bouquet
И ние черпим за именния ден на Габи

# 144
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИШКАТА   bouquet

Честита ти именичка Деси! Да терадва и да слуша  bouquet!

# 145
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИШКАТА   bouquet

Е, Деси, не знаех, че празнувате днес

Честит имен ден на Габи!!!

# 146
Честит имен ден на Габи!

Браво на Мишо, че така бързо свиква с яслата   bouquet

# 147
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Благодаря ви момичета.
Днес празнува Гавраил и се приема, че Габриела произлиза от Гавраил и от там и Габи днес празнува. Има имен ден и през март Света Габриела.

# 148
Честито на малките ни именници днес!
Да са ви живи и здрави и само да носят радост!
А на мамите поздрави и   bouquet

# 149
  • София
Честито на имениците със закъснение и от мен! Да са живи и здрави да предават имената си!

За потупването - пошляпвам я в случаите когато много добре знае, че не трябва да прави нещо, но съзнателно ме предизвиква, за да види дали наистина ще последва наказание. Ако предупреждението и наказанието действат добре, но ако въпреки това продължава - шамарче по памперса. И то в случаи, когато лошата постъпка е наистина сериозна (застрашава живота и здравето на Ева или друго дете) или някакви особено ценни вещи мои или на други хора.

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 19:32 от M_I_A

Общи условия

Активация на акаунт