Януарски сладури VІІІ

• 8 595
  • 277
  •   1
Отговори
  • Варна
Хайде на новата темичка Hug!

# 1
КАТЕ, щом си била в лондон знаеш ... има много положителни и много негативни неща ... а какво си правила там, ако не е тайна?

момичета, колко пъти храните дечицата на ден? жоро май се ориентира към 3-кратно хранене ...

# 2
  • Варна
Учехме езика и работехме с настоящия съпруг около година Wink.
Мишката яде сутрин като стане към 180мл мляко/прясно, дан-ап, айрян+ бисквити, препечена филия или закуска, или кроасанчета, но като цяло си изпива млякото и само малко хапва. Към десет и нещо си иска солетки, пръчки някакви или малко плод/круша само яде/ и в дванадесет обядва стабилно. После към три пак мляко+лека закуска, в 19 вечеря и после обикаля жално около нашите салати и мезета, от които също хапва. В девет пие 80 грама мляко и спи, ама май ще го отказва вече. Изобщо по цял ден яде това дете и все е гладно Joy.

# 3
  • Там някъде нейде !!!
Здравейте и от мен мами . Не съм писала отдавна , но нямах много време . Ние вече ходим на ясла . Въобще не плачкаме там , все едно от 100 години ходим там . Та във връзка с храненето ядем по 4 пъти дневно . Закуска в 8:30 естествено в яслата , обяд в 12 , следобедна закуска в 4 и вечеря в 7 като се приберем в нас . Ама тая вечеря често я заменяме с мляко защото в къщи почти не яде а в яслата ми казват , че си изяжда всичко . Сигурна съм , че е така защото по-голяма част от персонала са ми близки познати и няма да ме излъжат . Ако знаете колко е кротка там а в къщи е направо ужас . Колкото ми беше кротка каката тя толкова е дива . Е хайде чао за сега , че много се разписах   bouquet

# 4
направо ви завиждам.
моят човек въобще не иска да яде. т.е. яде, но вързан, аз го храня още и трябва да го занимавам с нещо.
жорко става към 9-9.30, че понякога и в 10. откакто сме в лондон той си кара по бг време и въобще не възнамерява да се променя. аз му пасирам плодове с бисквити и кисело мляко или грис или попара или корнфлейкс. ако яде бонбони или солети не иска да обядва.
после, забележете спи.
след това обядваме с десерт. следобед отказва всякакви храни. ако пък се излъже да яде, на вечеря - пак не иска. така че прескачам следобедната закуска, за да вечеряме към 7 супа с хляб и десерт. и така.
заспива след 9.30-10 ...

# 5
  • Sofia
За хапването - Тея закусва сутрин няколко лъжички пастет без филия /хляба не и е вкусен и го отказва категорично/ и след това пие малко сок /около 100 ml./, обядва нещичко ако успея да я убедя да си отвори устата /около 100-150 гр./, като стане от сън пие сок, а ако ходим до някой магазин да пазаруваме изяжда половината магазин /там всичко иска и яде, а в къщи ми отказва категорично/, вечерята е нещо прихапнато от нашата. От какво живее не знам и от къде тази енергия да тича непрекъснато също не ми е ясно. Това което виждам е че сваля килца и на консултацията като се върнем след 2 месеца ще си отнеса караницата. Млако не иска да пие - само в обедната и храна и слагам кисело и него го харесва.

# 6
Самуил яде основно 4 пъти дневно и задължително навън гризе солети или бисквити. Сега е в  ящен период  Laughing

При нас попреминаха жегите и сега сме повече време навън. Абсолютно диване е, не се спира, докато не се омаже целия в мръсотия, или не пипне навсякъде  Laughing От тичането покрай него, пак почнах да свалям кг  Mr. Green
Поне напредъкът ни е, че вече го оставям в леглото и заспива сам. ляга в 21.00, обаче сутрин продължава да си се буди по часовник в 7.00  Tired

# 7
Алекс яде 3 основни гозби на ден и 2 закуски (преди обяд и сляд обяд). Той за сега си има добър апетит  Grinning

# 8
  • На небето
Алекс яде 3 основни гозби на ден и 2 закуски (преди обяд и сляд обяд). Той за сега си има добър апетит  Grinning

Леле и аз от кога не съм писала...
Моя син яде само 2 пъти на ден и то най много по 2-3 хапки. Давам му от витамините за апетит на Кидди, ама никакъв ефект.  Sad
Иначе с гърнето сме на никъде таман се научи да си казва и да си ака в гърнето и го хвана разстройство и край със опитите. Като му свърши пак трябва да започваме от начало. Вече за 2 път става така. А има деца малко по големи от него които си казват и за ако и пиш и са без памперс. Имам приятелка сина и е 3м. по голям, а вече са без памперс и то отдавна дори и вечер.  Shocked Събуждал се и искал да пиша. Поне тя така казва, на мен ми се струва фантастично.
Но пък за сметка на това Давид с говора има голям напредък, много бърбори. Даже от няколко седмици повтаря повечето думи които казваме. И може да повтори всяка дума която му кажеш да каже. А изречения правим само прости с по 2-3 думички за сега. Но всеки ден все повече думи използва.

# 9

Но пък за сметка на това Давид с говора има голям напредък, много бърбори. Даже от няколко седмици повтаря повечето думи които казваме. И може да повтори всяка дума която му кажеш да каже. А изречения правим само прости с по 2-3 думички за сега. Но всеки ден все повече думи използва. [/b] [/color]

Браво на Давид  за говоренето!

Алекс напредва с  ученето на думички, но напоследък все са му на английски  Confused И все още не е започнал да сглобява по 2 и повече думи

# 10
Ето, идвам и аз да се включа в отбора на бърборковците  Laughing
Мина доста говори и повтаря като папагалче каквото кажем. Много се смеем с нея. Обаче когато се инати няма равна просто.
Поздрави на всички  Flutter

# 11
  • София
Вчера писах - писах, мина Ева, натисна ми ескейпа и ми затри цялото писание Sad , ама днес поне малко ще се отчета:
Бяхме една седмица при свекърите и вчера се прибрахме. Ева винаги си е яла със зор, ама почнах да и свиквам, е пак се изнервям понякога ама то няма как, осоено когато няма кухня, старала съм се нещо да сготвя и това дребосъще каже: не-не-не
Научи 2 - 3 нови думи, осоновно от рекламите СУПЕР, САЛСА (кога ли ще и потрябва Mr. Green ) и ЗАЙЧЕНЦЕ.
Някой знае ли дали в зоологическата вече са прибрали животните? Че ние така и не сме отишли още, а Ева така се радваше на котките в Оряхово, че ми се ще да я заведа.
Хайде чао за сега!

# 12
Здравейте!!! Ние вече се върнахме в София след дълъг престой в Пловдив.

Какво закусва ли....? Ами кус-кус, кисело мляко с бисквити-много обича, кифлички, банички, попарка-не съм правила отдавна....май това в общи линии...Рядко яде само кисело мляко или плод

# 13
  • Sofia
Здравейте,
Я да питам аз вие пускате ли ги да гледат телевизия с някакви детски филмчета. Аз на Тея и пускам Ну погоди и Том и Джери. Гледа по 1-2 серии и после тича да играе, но иска да и оставя филмчетата да си се въртят въпреки че не им обръща никакво внимание. Не знам колко е полезно, но пък и доставя удоволствие и ходи след мен и ме кара да пусна я баю, я котето /на заека му вука баю и то благодарение на няколко реплики на вълка, а моето обяснение че е заек не важи/.

# 14
Само пред компютъра виси и тарси айчето и аууу-Ну погоди и Тобис-Телетобис...ерот време на време иска нову

Общи условия

Активация на акаунт