Януарски сладури VІІІ

• 8 578
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от нас!
За хапването - хапва си почти постоянно - в движение,не мога да го накарам да седне и да яде ами търчи с пълна уста.
За говоренето - каквото и да му кажа или попитам неговия отговр е "НЯМА" или "НЯМА БЕ" #Crazy
Иначе доста дълго влачихме една кашлица и сополи,но вече всичко отшумява...
А,и най-новата беля на дребния - взе ,че счупи телевизора #Crazy #Crazy #Crazy - Думи нямам!Доста неща почнаха да му се трупат на сметката...кога ли ще се разплаща newsm78 Mr. Green #Crazy
Айде целувки от нас!

# 16
  • София
И Виктор хапва всичко и по много. Тежи 11.500 и е 83 см.
Лили, вие си имате тайфун у дома  Grinning

# 17
  • Варна
Здравейте Hug!
Ние се "консултирахме" днес и както винаги явно отглеждам гигант-15 кила и 89см. пък не яде чак толкова много и не се спира за минутка ooooh!. Лили, Мишо има в "актива" си вече разтопена електрическа резачка и фритюрник Crazy, карай- да са здрави. Моята маймуна не гледа никакви анимации, освен ако не пее някой- човекът е меломан и си "пада" по електронна музика/предимно/ и избрани работи от МСМ и Сити Simple Smile.
Целувки на всички дечица!

# 18
  • На небето
О, моя син е луд по филма Коли и го гледаше до скоро по цял ден. Сега вече го разреди. Да се похваля, че от както започнах да му давам от витамините за апетит КИДИ, започна да се храни повечко. Аз не вярвах на рекламите, но като видях рекламата се сетих, че ни го бяла предписала и реших така или иначе да му дам малко витамини, че и ние с баща му бяхме болни та да му подсиля организма. Ние сме сигурно вече 10кг. и 86см.
Днес паднах от смях с моя син. Отидох в другата стая и чувам дребния да се провиква „Мама ок, мама ок” в превод-(мама сок), и понеже се позабавих докато му сипя, баща му ми разказва какви реплики правил „няма мама” (мама я няма) „няма ок” (няма сок).  hahaha Joy Толкова е сладак когато се опитва да комуникира с нас. Днес ми вика „коти няма” (котето го няма). И след това „а ето” след като се появи. Или гледа колата на дядо си или на баща си и ми ги сочи и ми казва „коуа даду” (колата на дядо), „коуа тати” (колата на тати). А, ако го питаме за нещо което може да ни каже се заформя един разговор. И умира от кеф, някакъв доволен че говори с нас и може да ни отговаря компетентно. Голям е образ.  Hug

# 19
  • София
Здравейте,
Я да питам аз вие пускате ли ги да гледат телевизия с някакви детски филмчета. Аз на Тея и пускам Ну погоди и Том и Джери. Гледа по 1-2 серии и после тича да играе, но иска да и оставя филмчетата да си се въртят въпреки че не им обръща никакво внимание. Не знам колко е полезно, но пък и доставя удоволствие и ходи след мен и ме кара да пусна я баю, я котето /на заека му вука баю и то благодарение на няколко реплики на вълка, а моето обяснение че е заек не важи/.

Същия е Simple Smile На телевизора в стаята от сутрин до вечер текат неговите филми - къде се заглежда, къде изобщо не им обръща внимание, но да са пуснати задължително и недай си Боже аз да сменя канала да гледам нещо изпада в истерия. Много лошо го научих ама .................. Гледаше Лудата жаба и Телетъбис, но откакто му записах Baby Einstein  друго не признава Simple Smile
Божо също не страда от недохранване - 14 кг сме и яде 3 пъти на ден + солети, макси микс, Помбер, Зрънчо и т.н. между основните ястия Simple Smile

# 20
  • София
Я да се отчета в новата темичка, че не съм писала отдавна (ноооо чета редовно)
Относно телевизора - много обича реклами, просто не мога да го отделя, дори само да ги чуе и тича при телевизора, за да гледа....
Все още ползваме и биберон и памперси, въпреки че първото гледам да го ползваме само за заспиване.
С говоренето сме мнооого зле - почти няма разбираеми думи  Confused
Вмомента е на антибиотик, че лепнахме някакъв вирус и лекарката докато го види и веднага му го изписа  Cry иначе тия дни мисля да минем и на консултация, но като го гледам не е повече от 11 кг.
Днес ни беше последния ден на кухня и смятам да не му вземам повече купони - изобщо не останах доволна...
За ясла не ми се мисли - скоро няма да стане, че аз му подадох документите миналия месец...

# 21
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте момичета
аз влизах много набързо последно време, защото трябваше да учим за защитата и имах малко проблеми с новата бебка.
Вече сме семейство на магистри - защитихме дипломните работи в понедеблник с отлични оценки и двамата.
Сега ще съм по-активна, защото трябва да седя в къщи и да пия лекарства

Габи доста говори, всичко разбира и вече проявява инат. Яде когато тя пожелае и каквото си иска. Сутри може да пие малко прясно мляко с какао, обядва половината от сепата и второто от кухнята + малко от нашето ядене. Следобед ако види сестра ми да яде може да хапне малко или пие около 200 мл. боза. На вечеря изяжда останалото от кухнята и след заспиване изпивя идно мляко Млечко от 300 мл.

# 22
  • На небето
Ely-st  , голяма е сладурана дъщеричката ти. Една лъчезарна и с тази косица, много ми харесва.  Peace

# 23
  • Sofia
Деси честито дипломиране!!!

Tinka79 благодаря за комплимента  Simple Smile

Ivanichka Тея също не говореше докато беше с биберона, но като го срязах и тя сама го отказа и почна да говори. Сеха "четем" книжки с нея. "Четенето" се състои в разглеждане на книжки и посочване на животинките там и аз и казвам кое какво е и ги понаучи вече. Доста време и обяснявах че жаба и риба са различни, но сега ги различава /поне в нейната книжка/.

А днес с телевизора ме изуми. Дойде и ми вика "Пусни котето" т.е. Том&Джери, а аз беля картофи и не го пуснах и тя отиде и отвори DVD-то да си сложи диска /не че той не беше вътре/. Добре че бързо я видях че можеше да не проработи повече. Очи и на гърба си да имам пак няма да видя всичко което прави...

# 24
Деси честито дипломиране   bouquet

Алекс сега не обича да гледа телевизия. Може да погледа малко, ако някой му прави компания и то за кратко. Като по-малък много обичаше филмчетата "Бебе Айнщайн". Гледаше ги като хипнотизиран, а аз се наслаждавах на 30 минутната почивка. Сега пак се занимава сам - сглобява си конструктори, но за кратко. Най-обича двамата да правим нещо  Heart Eyes

За хапването нямаме проблеми - всичко си яде засега

# 25
Дора и Диего са фаворитите на Самуил сред анимационните герои. Заринали сме се в играчки Диего, чаши и чинийки с Диего, чаршафи с Диего, дискове с Диего и Дора... Crazy Съсредоточено гледа само една серия от 30 мин. След това ТВ върви само като фон.

# 26
  • София
Деси, честито! Хайде след някоя и друга година - семейство доктори!!!

Ева също гледа Том и Джери в захлас, бях се сетила за Патето Яки, но така и не остана време да го търся. Направи ми впечатление, че най много се смее, когато някой удари някого с тиган по главата. Като спре да гледа веднага го спирам.

За говоренето май и е трудно да казва К, защото на Котка и Топка се казват еднакво, също Копче и Топче. Знае значението на шапката понякога и казва ШАПА и много се чуди, защо наричам по същия начин и жабата.

# 27
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Габи се заглежда по Пчеличката Мая и игралния Пипи Дългото чорапче.

Говори много, но са и трудни буквите В и Р.

# 28

Здравейте!
След като се захлади вече ми хрумна да ви попитам дали заредихте гардерабчетата на децата с есенни дрешки и обувки?

С една дума какво пазарихте,от къде? И така малко подробности за есенния шопинг

пък после и аз ще се издам............

# 29
  • София
Aз още не съм правила сериозен пазар. Ева имаше няколко чифта дънки и джинси, които миналата година и ставаха но на някои от тях навивах крачолите. Явно се е издължила само, защото все още и стават, само дето някои са и леко окъсяли като 7/8, а други и стават точно без да се навиват. С ватените блузки е същото положението има доста, които преди навивахме ръкави, а сега са съвсем леко окъсяли. А на гащеризоните пуснах закопчалките надолу и също стават. Миналата година купих грейка в 2 части за ръст 80 и ще видим дали ще и става все още, т.к. е 85 см. в момента. Странно е как дори миналата година трудно и минаваше главата през някои деколтета, а сега я вкарва, не съвсем свободно, но много по-лесно.

Ева ужасно се мърля като излезе - цялата е изрисувана в тебешири, омацана в кал, трева и пясък. Използва навсякъде платформите за инвалидни и детски колички като пързалки и се спуска по дупе на тях. Направо ми е жал за дрехите. При всички случаи трябва да купувам Май единственото което съм взела са нови маратонки.

Общи условия

Активация на акаунт