Януарски сладури VІІІ

• 8 593
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Много Ви благодаря за хубавите пожелания Hug! Бебето е страхотно! Бях забравила колко са хубави новородените и какви "мишлета" са Heart Eyes!

# 61
  • София
КАТЕ, честита ти племенница!!! Да ти е жива и здрава и мама бързо да се възстановява

Благодаря още веднъж на всички за поздравленията. Вчера бях на доктор и потвърди че съм бременна, но не вижда още ембрион /което малко ме притесни/, имам и кистозен фоликул в десния яйчник та ми предписа едни хапчета и следващия четвъртък пак ще ходя да ме гледа.
Та това е от мен ...

# 62
ГАля, нямам идея какво представлява кистозен фоликул, но се надявам да се оправи с хапчетата и да не навреди на теб и бебчо   bouquet Пиши в четвъртък като ти мине консултацията

# 63
Здравейте,
ние вчера имахме родителка среща в училището на Алекс  Grinning. Трите учителки в групата ни се срещаха със всяко семейство по отделно. Казаха им какви са наблюденията им върху Алекс и какви препоръки имат - в какви области има нужда от повече помощ. Това с което се справя добре - слушане и изппълняване на задачи  Grinning, участие в груповите занимания, хранене (самостоятелно), спане, рисуване и музика. Слабата му страна е говоренето. Имаме предвид, че е двуезичен, но все пак това е, скоето най-много трябва да се занимаваме в къщи и в училище. Учителката беша напраивила едни скали, психологични оценки за развитието на всяко дете. Тази оценка се прави 4 пъти в годината и целта е да се види как се развива детето. На мен ми беше много интересна и полезна срещата

# 64
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Милф много интересни неща правят при вас. Под училище имаш предвид детската градина нали?

# 65
Милф много интересни неща правят при вас. Под училище имаш предвид детската градина нали?

Да детска градина е, ама тук имат много странни названия за тях. На градината на Алекс й казват училище има например едно, което се кава "Почивен ден за майката"  Shocked, "Дневни грижи" за тези се сещам сега

# 66
  • Sofia
Milf по принцип двуезичните деца проговарят малко по-късно. Ако наблегнеш на говора и то на английски ще откаже да говори български. Тук го наблюдавах с не едно дете при това дошли доста големи. Разбират всичко, усмихват се, но отказват една дума да кажат на български. Ситуацията си е сложна...

# 67
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ето последните снимки на малкото ни бебе

А ето и корема

Миналата седмица купих много сладки ботушки на Габи и като отидохме на Илиенци ги видях с повече от 10 лв. по-евтини и ме хвана яд

Последна редакция: нд, 22 окт 2006, 19:42 от ДейзиГ

# 68
  • Варна
Деси, не се ядосвай Hug- много са хубави ботушките! И бебката на сестра ми, и твоите снимки на мъничката ми носят едно такова хубаво вълнение Heart Eyes. Ама няма да му се поддам де, с тази хала в къщи, още две години ще поизчакам да си порастне. Мишо иначе е много влюбен в бебето, постояно пита за него и като отидем я целува по ръчичката и я гали много внимателно Laughing. Опитва се да й дава биберона, или шишето, ама е грубичък и не си преценява силата. Много съм изненадана от държанието му, не знам защо очаквах да ревнува много/сигурно защото сестра ми и зет ми са постоянно около него от раждането му и много си ги обича/, но той е просто влюбен в Пламена.
Утре ще подавам документи за ясла, да видим какво ще стане. Просто на детето му е скучно с мен и си търси деца и ще пробвам. Целувки на всички януарчета!

# 69
  • На небето
ДейзиГ едни хубави чувства ми изплуват като видя коремчето ти и бебчето. Направо се разтапям... Ама мен хем ме сърби хем ме боли.  ooooh!
При последната консултация се оказа, че сме понапълняли - 10400кг. сме станали и 87см. Но сме болни отново.  Cry Изпитвам ужас всеки път когато е болен. Вчера чаках повече от 1 час пред лекарския кабинет в студа пред кабинета там е кучи студ и става ужасно течение. Ходихме и при друг лекар за второ мнение, понеже и нямам доверие на нашата педиатърка. И не знам с кого да я сменя. Sad Или му изписва лекарства които са изключително вредни или не го лекува адекватно и се влошава.  Cry

# 70
Tинка, от какво е болен Давид? Дано да се оправи бързо  Praynig

# 71
  • На небето

Ох, ами нищо конкретно не ни казаха. Но е хрема, гърло, загуби си и гласа, кашля.

# 72

Ох, ами нищо конкретно не ни казаха. Но е хрема, гърло, загуби си и гласа, кашля.

Съжалявам  Sad. Прилича на грип както го описваш  newsm78 Скорошно оздравяване   bouquet

# 73
  • София
Така привет и от мен ....

Деска страхотни са ботушките!!! Не съжалявай за цената.

Аз съм в 7-ма седмица, видях как бие сърчицето ... и така ...всичко наново ..

живот и здраве термина ми е на 31 май /само два дни след моя РД/

# 74
Супер новини, Галя   bouquet Леко бременеене

Общи условия

Активация на акаунт