Януарски сладури VІІІ

• 8 605
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
И от мен една прегръдка Hug Галче- дано всичко е наред до края и да гушкаш пухче!

# 76
  • Sofia
Честито Гале!!! Лека и безпроблемна бременност пък може да ти е подарък за РД!!!

# 77
  • София
Божеее, какви хубави новини  Grinning

Галя, честита бременност, лека и безпроблемна, а на финала най-хубавото бебе  bouquet

Кате, честита племеница, да е жива и здрава и много весели игри с батко Мишо  Grinning

Аз пък да се оплача Виктор от най-спокойното и добро дете се превърна в истински бяс. Само се чуди каква беличка да направи. И няма страх от нищо, катери се, скача без да мисли, непрекъснато съм след него, защото ще се пребие. Май, трябва да му купя парашут  Laughing

# 78
  • София
Май трябва да им купим по една клетка за звероукротяване  Laughing Добре, че поне времето тази седмица ще е хубаво да вилнеят навън. Иначе не помня дали се похвалих, че и Ева последва примера на Алекс и събори ТВ-то върху себе си. По чудо и двете са здрави.

Момичета, да ви се оплача, че ми се е свило сърцето. Аз от след края на кърменето си имах някакви циклични болки в едната гърда. Ходих на лекар май-юни (някъде там), но нали беше по здравна каса и безплатно - докторът ме скастри, че не отивам точно на 11-тия ден, прегледа ме набързо (само на ръка) и каза, че нищо ми няма. Но вчера, пак ме заболя и си напипах някакво топче, което като се натисне, боли ужасно.
Днес пак съм на лекар (този път във Вита) и ми е точно 11-ти ден, дано всичко е нещо невинно. Стискайте ми палци  Praynig

# 79
  • София
Благодаря на всички за милите пожелания!!!!

M_I_A спокойно, дано всичко да е наред! Пиши веднага като се върнеш. Стискам палци.

# 80
  • Варна
Миа, дано не е нищо сериозно Praynig!

# 81
Миа,какви са тези работи бе момиче!!!Веднага да пишеш какво е показал прегледа..стискам палци всичко да е наред!!!!!!!!

Аааа,е браво на Ева,тя пък да не види нещо Mr. Green Mr. Greenлеле,тия деца пощръкляват ли?пощуряват ли?...най-лошото е ,че Алекс налита на телевизора пак,оная вечер изпраска кинескопа с някаква пластмасова играчка и той даде фира за около час....абе май ще му види сметката окончателно...
..освен това разлива навсякъде, чупи чашите от които пие,пада постоянно...направо е малка лудница...

ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!!!

# 82
  • София
Миа,какви са тези работи бе момиче!!!Веднага да пишеш какво е показал прегледа..стискам палци всичко да е наред!!!!!!!!

Всичко е наред. Не знам какво става - прегледаха ме на ехограф, на мамограф и двама лекари ме опипаха и дори бучицата я нямаше. Кой знае какво съм напипала  Rolling Eyes Обаче си ме боли и те така и не ми казаха от какво. Можело да е дори от спане на дясната страна  newsm78 или от сутиените, които са ми поотесняли след като пак напълнях. Можело и хормонално да е и да мине от прогестеронов гел, ама аз казах, че не искам да си обърквам още повече хормоните и доктора се съгласи, че е по-добре първо да се консултирам с гинеколога си дали мога да мажа с това лекарство.

А дребните са големи изтребители в това спор няма, но все се надявам че като станат на 2 този гаден период ще отмине. Уж гледам да показвам кой командва, че да не се превърне този период в лигавене до 5-6 години, но понякога толкова се уморявам, че ми е все едно какво прави, стига да не е опасно за живота ни.

# 83
Mия радвам се, че си добре. Дано и болката скоро да премине  Peace

За съжаление като навършат 2 "лошият" период тепърва започва. Тук си има израз "ужасните 2 години". Алекс от-време на време се тръшка като не е на неговата, но не мога да се оплача  Grinning

# 84
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Миа радвам се че всичко е наред при теб.
Майка ми имаше пролетта една масна бучка подмишницата. Мълчи и само плаче, накрая едвам разказа какво и е. Оказа се че и преди е имала. Беше се притеснила, че се е изприщила от нещо и сигурно от това се е появила.

# 85
  • Sofia
MIA аз преди години имах същия проблем. Болките бяха около овулацията и след това всичко изчезваше. Бях така няколко месеца след което без лекарства изчезнаха. Година преди да родя Тея пак се появиха и аз пак на лекар и отново резултата същия - на хормонална основа. Имах и и след като престанах да кърмя за няколко месеца. Предполагам че и при теб е същото. Консултирай се с лекаря си, но щом като не е нищо сериозно просто смени сутиените с по-меки да не те притесняват и си гледай Ева спокойно. Milf е много права че ни предстоят ужасните 2 години. Дори и кротичките подивяват, а за тези дето не сядат на дупетата си не знам какво да казвам /и ние сме от тях/. Племенника ми е в тази възраст и се наложи пълна промяна на жилището. Телевизора е вдигнат на високо че да не може дори с топка да го нацели /не че не се опита/.

# 86
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз пък мога да похваля Габи. Малко си разхвърля играчките когато трябва да и ляга, но през останалото време ако е в къщи си събира всичко, ако намери салфетка бърше масата, изпъва покривката на легло ако има гънки и т.н.

# 87
  • София
И аз се радвам, че нищо ми няма, че вчера много се бях стреснала. Ely-st явно наистина е нещо аналогично.

Тук си има израз "ужасните 2 години". Алекс от-време на време се тръшка като не е на неговата, но не мога да се оплача  Grinning
И аз съм го чувала, ама мислех, че се отнася за подкарана втора година. Не че очаквам да ми стане лесно някога: сега ще са "ужасните 2", после детска градина, после първи клас, после кандидатстване в гимназия, после защо се е прибрала в 3 през ноща с 20 години по-възрастен от нея, и накрая дали я тормози свекървата  Laughing

Карате ме да се замисля пак за телевизора. Ева много обича да си играе с едни стъклени камъчета, но кога ли ще реши да замерва телевизора с тях...и тогава няма да му се размине.
И без това напоследък се опитва да бие децата на екрана, съвсем логично е да се опита да ги перне с играчка.

# 88
  • Варна
MIA аз преди години имах същия проблем. Болките бяха около овулацията и след това всичко изчезваше. Бях така няколко месеца след което без лекарства изчезнаха. Година преди да родя Тея пак се появиха и аз пак на лекар и отново резултата същия - на хормонална основа. Имах и и след като престанах да кърмя за няколко месеца. Предполагам че и при теб е същото. Консултирай се с лекаря си, но щом като не е нищо сериозно просто смени сутиените с по-меки да не те притесняват и си гледай Ева спокойно. Milf е много права че ни предстоят ужасните 2 години. Дори и кротичките подивяват, а за тези дето не сядат на дупетата си не знам какво да казвам /и ние сме от тях/. Племенника ми е в тази възраст и се наложи пълна промяна на жилището. Телевизора е вдигнат на високо че да не може дори с топка да го нацели /не че не се опита/.

Стига бе хора, какво по-ужасно от това може да има ooooh!! Не ме отчайвайте съвсем...

# 89
Здравейте  и от нас  Grinning
по загубих се малко, но това е защото нямам достатъчно време да влизам във форумите и да пиша.Момичета на стари години се хванах пак да уча и съм станала луда. Мина ми помага допълнително да вляза по бързо във лудницата.
Честито на бременните ни момичета. Много сте смели и Ви се радвам.
Честито за племенницата на Катето - много да и се радвате.
Мия радвам се че си добре и всичко е било фалшива тревога.
Поздрави !

Общи условия

Активация на акаунт