Януарски сладури VІІІ

• 8 623
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Мацки да ви се похваля, видяхме се с Деси и мъжа и в Южния парк в събота случайно .... голяма веселба падна, децата си размениха играчките ... Ели се качи на колелото на Габи, а Габчето взе нейната количка за кукли, то щуряха, то чудо, целуваха се и се прегръщаха ....много ама много беше забавно.
Това ме настройва носталгично ...така и не успяхме да се съберм всички заедно /защото знам че поотделно сме се виждали повечето/ та да си запознаем децата.... ехххх

Кате как е Мишо? Нещо не пишеш, дано всичко да е ок и да му се е разминало.

Кейси твоят малък мъж как се представи в дебюта си в детската?

Здравейте Hug!
И на мен ми е мъчно, че близо две години само се каня и все не стигам до Вас, ама винаги като си реша да идвам нещо изниква Confused.
Добре е вече Мишката Галче Hug! Днес бяхме при педи-то и каза, че е почти напълно излекуван, но да си доизпие антибиотика и да си го гледам до края на седмицата за да е 100% излекуван преди да го пусна пак на ясла.
Миа Hug! Дано да е някакъв период това и по-бързо да свърши. Мен също никак не ме слуша напоследък Михаил и често крещя Crazy. Яд ме е на мене си,че не успявам да се овладея, ама той наистина слуша само като му викна ooooh!, иначе и да обяснявам кротичко- все едно си говоря сама. Мисля, че стачкува детето, че остана отново само с мен, но дано му мине стачката скоро.

# 181
  • София
Кате браво на теб и на малкия  Hug

Абе то и аз идвах на почивка в Албена ... ама време не ми остана да звънна ... ама такъв е живота ... радвам се че поне тук поддържаме връзка.

Ely вие с Тея няма ли да се връщате на към БГ?

# 182
  • София
... ама той наистина слуша само като му викна ooooh!, иначе и да обяснявам кротичко- все едно си говоря сама ...

E точно де! Има случаи, в които съм съвсем спокойна и добронамерена. Но когато аз "отстъпвам" тя "настъпва". Колкото съм по-добра, толкова тя е по-лоша. Трябва да се разсърдя или да повиша тон и тогава хитрушата почва да ми се подмазва: прави това, което е трябвало, идва да ме целува и прегръща, закачаме и въобще впряга целия си чар, за да ме размекне.

Днес ходихме за полиомелитната ваксина. Лекарката каза, че било по-добре и последния прием да е с инжекцията (не живите капки), но аз не съм много сигурна  newsm78 Имам чувството, че просто не е имала отворени капки и не и се отваряха за едно дете.
Има ли някой друг, при който и 5-те приема да са с ИМОВАКС ПОЛИО?
Хубавото е,  че това беше последната ваксина до 7 години.
Лошото е, че имаше толкова много болни деца, че дано Ева не лепне някой вирус.

Аз на този етап хич не искам да срещам детето си с вашите: вземе да ги удари нещо, да си развалим отношенията Wink

# 183
Кейси твоят малък мъж как се представи в дебюта си в детската?

Още плаче сутрин. Уж, за да не плаче много, баща му го оставя сутрин... Като ме види следобед, направо изпада в истерия... Добре че през деня се заиграва и е спокоен.
Сега чакам да минат поне първите няколко критични седмици  Grinning

# 184
  • София
Кейси ще му мине, убедена съм!! А ти какво правиш, похвали се или оплачи се   Laughing

# 185
  • София , Монтана
Здравейте майки,Аз съм Петя имам дъщеря родена на 07.01.2005 г.Не зная за какво си говорите но искам да стана и аз част от вас.Някой може ли да ми разкаже накратко за какво си  говорите.Много страници сте написали а нямам толкова време да чета,за което моля да ме извините.Много ми беше приятно да се запознаем. newsm51

# 186
  • Варна
Здравейте майки,Аз съм Петя имам дъщеря родена на 07.01.2005 г.Не зная за какво си говорите но искам да стана и аз част от вас.Някой може ли да ми разкаже накратко за какво си  говорите.Много страници сте написали а нямам толкова време да чета,за което моля да ме извините.Много ми беше приятно да се запознаем. newsm51

Добре дошла Hug!
Говорим си предимно за децата и за нас си. Напоследък се мотаем нещо с темичката, но това е нормално- времето е силно ограничено от децата. Ще се радваме и ти да си споделяш радости и болки Heart Eyes!

# 187

Добре дошли!!!

# 188
  • Sofia
Петя добре дошла!!!  bouquet

Галя на 23-ти вечерта поемаме с Тея за България. Няма да спим цяла вечер /по-скоро тогава ще летим над океана/, а после ще се разхождаме из Европа докато се довлечем уморени и нещастни на 24-ти вечерта в късни доби. Това не ме плаши толкова колкото раздялата на малките. Те се бият страшно много, но и само спят разделени. Ако единия го няма другия тича да го търси. Събуждат се с името на другия и ходят да се будят за да са заедно. Навън ги мислят за блиснаци толкова са неразделни. Това ми е болната тема в момента и огромния проблем.

# 189
Кейси ще му мине, убедена съм!! А ти какво правиш, похвали се или оплачи се   Laughing

хаха. Чудя се, какво да правя с толкова свободно време  Laughing Обикалям, рзхождам се из плажа, пътувам до съседния град да пия кафе  Crazy Ще ми мине  Laughing

Ели, лек път  Grinning

# 190
  • София
Добре дошла на Петя   bouquet
Както вече Катето ти е писала обсъждаме най-различни теми ...от предродилните болки /горедолу по това време се "запознахме"/, до първите дни на мъничетата в къщи, първите напъни да се хранят с лъжичка /в които MIA имаше огромни УСПЕХИ/, до първите стъпки и думички на малките ни слънчица. Не забравяме да споделим или излеем и чувствата си ...аз съм убедена че съм на път за лудницата ....но да не отегчавам аудиторията Simple Smile
Добре си дошла да споделиш всичко каквото те вълнува...

Ely бая път Ви чака с Тея ... не си спомням как ви се отрази часовата разлика, но знам че тя е доста трудна за преодоляване. Дано Тея намери нов приятел и тук .....

Кейси Кейси Кейси ...... защо ли попитах  Laughing

# 191
Петя, добе дошли при нас   bouquet Другите момичета са ти казали, че си говорим за всичко. Аз се присъединявам към поканата да си споделяш с нас каквото ти се иска

Кейси, сигурно бързо ще намериш с какво да си запълваш времето. Поне при мен беше така. Чудесно ми се отразяват 2та дни, в които Алекс е на градина  Grinning

Ели, лек път към България

# 192
  • Sofia
Благодаря ви момичета!!!

А за часовата разлика много трудно я преодоляхме. 2 седмици със съня, 2-3 дена че е в друго креватче, 2 седмици възпалени уши и течене на гной и антибиотици, 3 месеца проблеми с храната и 1 кг. свален. От всичко най- се притеснявам пак за ушите. Във Ванкувър летището е на остров в близост до планини /това за непросветените като мен че аз го видях това при кацането/, за да свали височината самолета обикаля над Тихия океан. Естествено възможно най-малко като разстояние. Моите уши едвам се пребориха с височината, а нейните не издържаха въпреки бибероните и водата. Сега съм приготвила близалки и бонбони да видим дали те ще се окажат по-полезни.
Приятелчета ще си намери, но това все пак беше братовчед и с който живяха 6 месеца заедно и един от друг се научиха на доста неща. Тея проговори благодарение на него - повтаряше неговите не моите думички защото неговите са по-лесни и не само това...

# 193
Здравейте момичета! newsm03

Аз съм от т.нар. новаци и реших да се присламча в дружинаката ви smile3525
Чета за рабойничествата на вашите геройчета и ми се струва, че все едно нашия дзвер на моменти описвате Grinning

Забавно е при вас Laughing

Иначе нашето маймунче е още един Алекс Велики и е роден на 18.01 ( от мен:lol:)
Е, хайде и доскоро писане Grinning

# 194
  • София
Добре дошли на Алекс и неговата майка хубава седмица се заформя Simple Smile с много нови "приятелки по съдба"

Тука как вали ...... егати ...сутринта въртях около 20 мин да си намеря място за паркиране ...направо бях луда  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт