Притеснявам се за това, което чух

• 6 200
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
Все пак, ако някой реши да поеме риска да пере, бих препоръчала да е в река. Най сигурно ми се вижда. Нали течащата вода отнася всички видове лоши енергии. Така хем дрехите ще са чисти, хем пречистени от енергии.

# 16
След потапяне в коя софийска река дрехите ще са чисти? 😃😃😃

# 17
Ще ме изтрият, ама да си кажа: всеки път се изумявам какви дъна може да удари човешката тъпотия, простотия, невежество, дори не знам как да го нарека, ама да не ви развалям забавлението, готина е дъската Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 21:36 от GlowFlow

# 18
  • Варна
Все пак, ако някой реши да поеме риска да пере, бих препоръчала да е в река. Най сигурно ми се вижда. Нали течащата вода отнася всички видове лоши енергии. Така хем дрехите ще са чисти, хем пречистени от енергии.
Ай ся и река, къде да я диря? В градския канал може ли, и той тече, особено след дъжд е бая пълноводен Joy В краен случай на морето, но веднъж една вълна ми отнесе гащите и вече не смея :roll eyes:

# 19
След потапяне в коя софийска река дрехите ще са чисти? 😃😃😃
Е, кой е казал да е софийска. Най-добре е някое планинско поточе. Тъкмо и излет ще си направите, свеж въздух ще подишате. И без това прането е хубаво да се случва макс 2-3 пъти годишно, все ще може да се отдели време.

# 20
  • Варна
Хора, кажете честно, това истина ли е?! Смея се с глас и сълзи. Даже в първия момент помислих, че е 1 април, а не 1 януари.

# 21
Аз понеже съм мързелива, намерих си едно птиченце, което ми каза, че на ръка не можеш да изплакнеш така добре сапуна, както в пералня и остатъците дразнят кожата и могат да доведат до проблеми.
Това вече ми звучи логично и обосновано!

# 22
Аз понеже съм мързелива, намерих си едно птиченце, което ми каза, че на ръка не можеш да изплакнеш така добре сапуна, както в пералня и остатъците дразнят кожата и могат да доведат до проблеми.
Това вече ми звучи логично и обосновано!
И решение е просто и логично. Спираш да ползваш сапун 😄 Само чиста вода на поточето.

# 23
Подвеждате жената. Не и казвате, че е важно местоположението на потока, както и че може да пере само в определени дни според лунния календар. После Вас ще вини, като се сбръчка или пъпчаса.
Аз лично бих окадила прането, след като изсъхне (в никакъв случай да не стои навън по тъмно).

# 24
Аз пък пера само в морето, без сапун и препарати. Морската вода е достатъчно солена и убива всички бактерии и микроби!

# 25
Малее аз като ползвам сушилня сигурно са двойно облъчени...
А аз се чудя, защо аджеба като си изпера чаршафите и ми се нарушава съня..
Пък туко що извадените от сушилнята изпрани дрехи като облека, и ме заболява глава.. А то какво било тц тц..

# 26
Главата е от 5Г-то, не ги бъркайте двете!!

# 27
Ще си кажете, ще си кажете Вие, къде и как перете 🤨🤨🤨.
Добре, че жената пусна тема, че да си кажем истината.
В духа на темата, според мен е важна и надморската височина. Под 1500 метра прането не може да се изпере така качествено. 😃😃😃

# 28
  • Варна
Аз пък пера само в морето, без сапун и препарати. Морската вода е достатъчно солена и убива всички бактерии и микроби!
ХаПсолютно е така, ама пак да повторя - крайно съсредоточено перете на морето. Че миг неФнимание и гащята ще отплуват към изгрева и ще акостират в Одеса Embarassed

# 29
Ама вие и гащи ли носите ?

Общи условия

Активация на акаунт