Варненски благотворителни деяния ІІІ

• 14 777
  • 340
  •   1
Отговори
# 180
Аз незнам къде трябваше да пиша, така че и на двете места...Ето проучването ми за хасето до нас

Цената на бялото хасе в магазина до Бизнес хотела е 3.60, 3.90 или 4.80 зависи от плътността на хасето. Цената за шев  на детски комплекти (долен, горен чаршаф и калъфка) ми казаха, че ще е 2.50, ако няма кой да ги шие (само не разбрах дали на комплект, трябва пак да питам, но това ако се налага). Ширината на хасето е 2,20. Дано съм се сетила за всичко, ако не пишете утре, ако трябва пак ще ида.

# 181
  • Варна
Хайде и тук да разпишем, че имаме дарени още 500лева от съпругът на Славена/не без нейно участие де Wink/. Мисията изглежда все по-възможна Hug!

# 182
Момичета, а има ли кой да залепи балатума? Мисълта ми е да не стане по-скъпо от ламинирания паркет? Щом ще е необходима нова замазка- това са пари за материали за замазка,труд за замазка, лепило за балатум и монтаж на балатум.

Не бях на срещата,може и да сте ги обсъждали тези неща...

# 183
За боя някой ще каже ли? Колко ориентировачно трябва ?

# 184
Писах в Добричката тема, дано някой се отзове. Боя - колкото има. Трябва да се боядисат дограмите и вратите. Да не забравяме и тоалетното казанче.

# 185
  • Варна
От днешната среща в касата постъпиха 80 лева още Hug! Чух се и с още мами, които ще дадат парички.

# 186
Да похваля днес и Гери.
Момичето е купило и аз утре ще занеса в Овчарово 36 кутии натурален сок и 6 кутии с вафли.
Браво Гери!  Hug Hug

# 187
  • гр.Добрич
Както бях обещала проверих в новия магазин в Добрич за цената на балатума. Тя е 8,50 за квадратен метър, а размерите са 3м., 3,5 и 4м. Така че ако мислите ще ви устройва, може да го вземете от Добрич.

# 188
Здравейте,
Идеята за завода в Русе е супер!Говорих с един познат, който в понеделник ще отиде до завода да провери.
За чаршафчетата - при цена 3.90 и разход 2.5м излиза почти 10лв само плата. Така че аз предлагам да купим готови, а с Мюриел да ушием перденца понататък - за да не кажете че се измъкваме Laughing

# 189
Току що се връщам от Добрич и Овчарово
Всички имате поздрави от г-жа Василева. Отново беше много сърдечна с нас. Малките мишоци бяха много сладки. Отново пяха и рецитираха стихотворения.
 HugЗанесохме соковете и вафлите от Гери. Аз купих банани и ябълки за около 25-30 лв, бонбони и два разглобяеми обръча за игра. Сестрата на съпруга ми купи един кашон с кроасани и дъвки, топки. С нас инцидентно дойдоха и семейни приятели. Момчето обеща да помогне с кухненска посуда, защото тиганите и тавите, в които готвят в дома са в окаяно състояние.
Относно балатума - в Добрич намерих балатум при дебелина 2,5 мм - 6.80 лв., като транспортът ще е за тяхна сметка. Василева каза, че в Добрич имало борса, от която купили балатума за физкултурния салон. Там балатумът бил много добро качество на приемливи цени.
За чаршафите - отново в Добрич намерих хасе /цветно/ за 2.80 лв за линеен метър при ширина на плата 220 см. НО приятелят, който днес дойде с нас в Овчарово каза, че ще се опита да ни уреди дарение на немски чаршафи. За това му трябва обаче една седмица. Предлагам да изчакаме, защото ако това стане, спестените пари ще ги дадем за нещо друго.
Такива ги свърших аз днес. Има и снимки, но ще мога да ги кача едва в понеделник, защото такъмите по фотото останаха в офиса.

# 190
Чудесно Онче- Бонче, супер новини  Hug ! Радвам се на всички отзовали се  Grinning.

# 191
  • гр.Добрич
Включвам се само да ви кажа, че това хасе от 2,20м. ако е от магазина срещу Стоматологията много се свива. Аз наскоро купувах за бебчо от него и като го изпрах се сви много и по дължина и поширина. Така че ако купувате, имайте го впредвид.

# 192
Браво Онче-Бонче! Ще чакаме още една седмица разбира се, ако не стане - хасето в Добрич е на супер цена... Да не би нещо да са се объркали??? newsm78
Завиждам ти че си видяла мъниците... искам и аз.....

# 193
Хасето беше на цена 4.00 лв. Аз съм извивач на ръце  Embarassed и смъкнах цената.
А малките наистина бяха много сладки. Не можах да им се нарадвам. Малко развалихме дисциплината с кроасаните, ама се надявам Василева да не ни се сърди.

# 194
http://good-times.webshots.com/album/554678943KHHjuu

това са снимките, които направих събота в Овчарово. Не са много, но пък са от сърце  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт