Варненски благотворителни деяния ІІІ

• 14 767
  • 340
  •   1
Отговори
# 165
Моите изчисления са следните:
от 4,5 м хасе при ширина на плата 2,15 м би трябвало да излязат два комплекта от горен и долен чаршаф. При цена за м хасе - 3.80 лв., всеки комплект ще излезе по 8.55 лв.
Варианта с преправяне на чаршафи отпадна, тъй като го изчислили неправилно и при всички положения ще излезе по-скъпо.

# 166
  • Варна
Отчет  Hug:  Събрахме 760 лв днес Hug Hug Hug. Това общо с настоящата каса е 1006 лева, което никак не е малко Grinning!

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ/тук още не включвам банковите преводи- с тях сумата ще набъбне още и ще я отчетем тези дни/.

# 167
ее- супер новина
Бравоо!!!! и аз благодаря на всички!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
  • Варна
ее- супер новина
Бравоо!!!! и аз благодаря на всички!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И ние ти благодарим- с Вашата лекарствена сума съвсем сериозно става Grinning!

# 169
Браво!
А какво се реши на срещата вчера?

# 170
# 171
Аз обаче имам намерение да пиша само тук, защото иначе получавам раздвоение на личността  #Crazy

Балатум - 1,4 мм при ширина на ролката 3,5 м /или 3 м - не съм много сигурна/ - 4.80 лв.

# 172
# 173
Чета тука из нета, за разни настилки - линолеум ... Дали не е по-добро от балатума? За съжаление никъде не намирам цени ..

http://www.carpetmax.bg/balatumi.php?typem=11&name=22&lang=bg&p=0

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 14:15 от scorpionche

# 174
Снимки от снощните "безчинства"
http://entertainment.webshots.com/album/554592036pZvJbB

# 175
  • Варна
Чета тука из нета, за разни настилки - линолеум ... Дали не е по-добро от балатума? За съжаление никъде не намирам цени ..

http://www.carpetmax.bg/balatumi.php?typem=11&name=22&lang=bg&p=0

С КарпетМакс говорихме и чакаме отговор за отсъпка.
Оnche, това е много добра цена!

# 176
Долу до ведомствената на гарата има магазин за килими мокети, ще проверя и за балатум, ще питам и за отстъпки.. Към 130 квадрата ли бяха двете помещения? За спалните комплектчета какво ще правим?.. И за боя колко и каква?

Мондич и от мен едно голямо Браво!! И лек път Simple Smile

# 177
Балатума, за който бях споменала по-горе е от един магазин до гарата. Намира се до складовете с китайски джунджурии и детски играчки.

# 178
  • Варна
Деспина ми разказа, че Русенският завод, най-грамадният за балатум, бил продавал за 2-3 качество продукция, на която само боята , шарките били в повреда. Иначе бил кадърен. Дал да питаме някой русенка да отиде да провери тая работа, а от друга страна дали във Вн нямат фирмен нагазин, който да уреди един такъв въпрос.. Нямам време даже търсачка да пусна, но някой ентусиазъм може да провери кой е тоз завод и какви ги произвежда, аджеба!?

# 179

Общи условия

Активация на акаунт