Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 897
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Бургас
skk, честито второ момченце! Устиска с лежането, така че бързо възстановяване и да си се чушкате с бебочко: здрав, папкащ, спинкащ и каквото още трябва Wink

Днес беше лудница и в нашия филиал - ни се следи за брой хора, ни нищо. И ми писна от разни регионални шефове да обикалят с бойна крачка из магазина и аха да мачкат клиенти по пътя си. Кой ден ще го плесна с тефтера му, не знам!

Боровинки нямаше, био домати също нъцки. Но пък най-накрая са заредили био портокали, които преди бяха страшно сладки и вкусни!

Подшушнаха ми, че съвсем скоро ще имаме нова екстра в Лидл+: очакваните бонуси, вързани със сумата ни при пазаруване!!! Засега от определени стокови групи, а по-нататък може и да стане при целия ни "оборот"... Чакам с нетърпение, барем се "отплати" цялото това харчене там Grinning

# 1 471
  • Mediterraneo
В Испания този месец има игра с натрупване на похарчената сума. Ама едни тъпи бонуси, а сумите големи. Първо май беше 50 евро- портокалов сок, за 100 евро буркан маслини, 150 евро Формил течен и при 250 евро 10% намаление от следваща покупка( до 5 евро отстъпка). Не, че не ги харча тези пари, ама да бяха по- мотивиращи компенсациите Simple Smile

# 1 472
fenyx, става с грюйер, гауда, бутеркезе, камамбер, и с най-обикновено бяло сирене става, моцарела, горгонзола и доста други, стига да е мазно сиренце.

# 1 473
  • Пловдив
Боровинки се ядат много вкъщи и зимата само от Лидл взимам - не съм попадала на кисели Smiling Imp А сме балкански чеда и боровинките лятото директно от храстите си ги ядем. Мисълта ми е, че ако не са хубави, най-малкото хобитите няма да искат да ги ядат, а фигурират редовно в седмичното меню за училище.
С 36% сметана днес правих торта - разби се чудесно (стоя в хладилника 2-3 часа преди това). Разтопих и един млечен шоколад на водна баня, разбърках със сметаната - получи се чудна торта!
Купих банани и не ми отчете отстъпката. Писах на спорта и почти веднага ми отговориха - купона е за био банани, аз взех обикновени Blush Блондинка съм No Mouth
Хумус с песто отново нямаше наличен.
И в "нашия" Лидл беше лудница днес Sad Такова скоростно пазаруване не съм правила отдавна, но много мразя тълпи по принцип, а в сегашната ситуация пък - съвсем.
На касата мъж и жена след мен едва не ми се качиха на врата... Полудях и гледах колкото се може по-бързо да изчезна, че не ми се влизаше в полемики...
Мъж ми гледаше чорапите, но от неговия размер имаше само от черните, та си остана бос Joy

СКК, честита радост и скорошно възстановяване!

# 1 474
SKK, честита рожба! Да сте здрави да се гледате. Памперси има от р-р1 , който е малко по-малък от този на Памперс. Аз до скоро все от там взимах памперси за малката. Стигнахме до 3-ка. Сега просто намерих Памперс на малко по-изгодна цена и ги сменихме. Ни като свършат отново се връщам на Лупилу. Много съм доволна. Гаф с тях не съм имала за разлика от Памперсовските.

Значи като ви чета и се радвам, че днес се отказах да ходя в Лидл. Много ужасно е събота и неделя, винаги. Но все се надявам, че народа малко ще се кротне. Аз ходих в петък и още на влизането чувах една служителка как се оплакваше на клиент, че дошли в 7:30 да се приготвят за отваряне(отварят в 8:00) и вече имало тълпа пред магазина. Думите й бяха -почти всяка сутрин е така, сякаш разпродаваме магазина, страшно много народ чака преди отваряне, а магазина не е от най-евтините.
Аз се включвам с въпрос по тези каноли- как се навиват по метална форма, не разбрах 😥

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 08:03 от BonniBonn

# 1 475
Аз се включвам с въпрос по тези каноли- как се навиват по метална форма, не разбрах 😥
И аз благодаря за идеята с канолите, отдавна не съм правила, ще спретнем с дребната Simple Smile

Има формички - фунийки или прави... Но ако нямаш става и снамачкано фолио за печене, оформено

# 1 476
Да, да, сетих се. Мерси!
Друг въпрос ми изникна-защо всички отбягват торбите за сутиени? Толкова ли са непрактични, че всички правоъгълни бяха изкупени, и стояха само тези?

# 1 477
Предполагам, защото другите са универсални и стават и за сутиени?
Аз си ги пера без торби Simple Smile Изобщо това нещо торби за пране ми идва безсмислено... Не съм видяла прична да ползвам.
Ама пък торба за сутиен, торба за гащи, торба за чорапи, торба за блузата с цветето... то повече торби от дрехи в пералнята накрая Simple Smile Simple Smile Вече се чудя какви ли не щуротии няма да измислят..

Оф аз отсега ближа рани за другата седмица, че ММ е приготвил дъъълъг списък с инструментариуми... Че за разлика от торбите за пране Joy, кутийките с джаджи за инструменти са бая ползвани вкщи...

# 1 478
Ааа, аз без торби за пране не мога - за дантелени дрехи, дрехи с мъниста и подобни. Дори за някои рокли с колан - на една рокля коланът се беше омотал в другите дрехи и я извадих разкъсана.

Днес има боровинки. 😍

# 1 479
  • София
Аз пък баш торби за сутиени исках, ама нямаше никакви останали при нас. Иначе на сутиените ми се скапва дантелата и за това ги искам, казаха ми, че за да не се скапва трябва да си взема торби. Явно ще е от Джъмбо. И аз похвалвам хумуса с чушки, следващия път ще взема и други видове. Много ми хареса, а аз изобщо не съм фен на хумуса.

# 1 480
Мрежите за пране са ми незаменими. Преди ползвах обикновена за сутиен, от предишно пускане купих специална (малко по-плътна според мен). Ползвам я, защото иначе се омотават презрамките в другите дрехи и се разтягат, докато ги освободя, освен това закопчалките правят дупки на бикините примерно или пък без мрежа ми се е случвало да падне банел и ме е страх да не се повреди пералнята.
Освен това, ползвам при дрехи с пайети, мъхести дрехи, бикини с дантела,тънки чорапогащи и чорапи, предпазват прането, според мен (прала съм и без мрежи и това са моите наблюдения).

# 1 481
  • Пловдив
Торби ползвам само за маратонки...инак връзките се мушат в дупките на барабана.

# 1 482
skk, честито бебе, много да ви е здраво!На теб бързо възстановяване!:hibiscus:
Аз днес ще пращам мм за някои неща като основно се надявам да има боровинки, ягоди и нарове. И аз досега не съм попадала на лоши боровинки от Лидл, взимам ги предимно за малката и свършват бързо.

# 1 483
  • София
Скрит текст:
Акумулаторната бормашина Performance (с големия куфар) 250лв - да сте я виждали някъде из София?
м.потници стават ли (3бр)?
предните бяха зле.
Днес търсех нещо по надпис и видях такъв, и на бормашината. Тя ли беше 200 лв? Може и да греша за цената, впечатли ме и затова я запомних, но може и на друго да беше тази цена. Това в Драгалевци.
Потниците са хубави. Когато са нови са по-меки, по-разтегливи, по-големи. Не знам дали е точно след първото пране, но след няколко, стават по-сбити. Първият комплект са от... може би преди 5 г, здрави са.
Да този, 250лв. Ще мина после да видя.

# 1 484
Понеже днес съм именичка, са ми пратили купон за Мерло. Ако някой го иска да каже.

Общи условия

Активация на акаунт