Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 885
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 455
Честито бебе!
Ще пробвам да направя фалшиви каноли. Че истинските каноли са едно от малкото аалдки неща, които не понасям изобщо

# 1 456
skk, честито бебе!
Мини шоколадчетата са 14-16, взимаме предимно кафявата опаковка.( в К. също ги има, там са 19-22, около 4лв.

# 1 457
  • София
Акумулаторната бормашина Performance (с големия куфар) 250лв - да сте я виждали някъде из София?
Скрит текст:
м.потници стават ли (3бр)?
предните бяха зле.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 09:49 от Starrydream

# 1 458
Ходих за боксерки в четвъртък и имаше, но са различни от преди, нямат вертикален шев отзад. Не взех, на мен точно кройката ми харесваше в предните - изглеждаха семпли, а добре стоят на тялото.

# 1 459
Благодаря ви момичета за бързите отговори! Страхотни сте! Flowers Hibiscus

skk, да е здраво и спокойно бебчето! Честито!

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 21:23 от MTV

# 1 460
  • София
Честито бебче! Да е здраво и да спинка ❤
Има малки размери-доволна останах.

Ходих днес до два филиала на Лидъл почти нищо нямаше от XXL седмицата и останах разочарована. И боровинки нямаше.

# 1 461
Skk,честито бебе и от мен!Да ви е живо и здраво и много да ви радва!
Лупилу взех веднъж,малката нямаше и 2 месеца и почти всеки ми пропускаше....после смених малко с английските и след това започнах да ползвам Памперс и така до днес.😊

# 1 462
Skk, честито бебче! Здраво и щастливо да расте! 🌹

# 1 463
Честито бебче! Да е послушно, да спинка, да хапва и да пълни лидълски памперси.

# 1 464
Днес търсех нещо по надпис и видях такъв, и на бормашината. Тя ли беше 200 лв? Може и да греша за цената, впечатли ме и затова я запомних, но може и на друго да беше тази цена. Това в Драгалевци.
Потниците са хубави. Когато са нови са по-меки, по-разтегливи, по-големи. Не знам дали е точно след първото пране, но след няколко, стават по-сбити. Първият комплект са от... може би преди 5 г, здрави са.

# 1 465
  • В градината...
SKK, честито! Ние на нашето дърто магаре оттам купуваме памперси. Има си и малки номера.

# 1 466
  • Бургас
Честито бебе! Спинкащо и кротко да е!

# 1 467
Skk, честито, да е здраво бебчето, както и цялото семейство, бъдете щастливи!

Да споделя, че бях взела от раклет сиренето от предната промоция, правих го на съответния рядко използван уред заедно с още няколко лидълски продукти (върху плочите отгоре метнах бекон, тиквички, моркови, гъбки) - добре се получи. Но този уред си е за разтопяване на сиренца, като скара само не става, би бил слаб - за готовите боквурстове например става, ама за нещо искащо повече печене не е много ок. Идеи с какво мога да заместя сиренето раклет, че веднъж годишно го предлагат, пък не съм попадала в други супери на такова (лидълското, особено това с чили е супеееер)?

# 1 468
Я, имало бебе в темата! Честито да ви е 007! Да расте здраво и щастливо! Flowers Bouquet

# 1 469
  • Стара Загора
Бях казала, че гащите при мен малко се свиват, ето снимах едни стари (тъмните) и едни от новите (светлите), като си мисля, че и преди съм снимала и разликата беше по-голяма. Иначе кофти дупчици остават конците от етикетите, предните, които си взех, с дантела, също са с дупчици, а по-старите ми (10 бр.) нямат такива, може би по-фино са ги пришивали към етикетите. Всеки път искам да си взема от бикините или така наречените боксерки, но в магазина ми изглеждат направо огромни.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт