Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 800
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 440
Влизам с въпрос за Памперси - в Лидл има ли малки размери или всички са от 4 нагоре. Само такива съм забелязала в брошурите, а и за баткото ползвах други.
Ако има малки номера 1ви/ 2ри размер, хубави ли са ако сте ги ползвали, естествено Simple Smile
Черпя ви виртуално, най-голямата агитка на Лидл България, защото станах отново мама. Наздраве Simple Smile
Ехааа, честито бебе!
Има и малки лупилу, но са кофти качество. Не са като преди2-3 години.
Пробвай английски памперси. По евтини и по качествени са.

# 1 441
skk007,
Скрит текст:

# 1 442
Да знаете случайно по колко бройки има в пакетите..ориентировъчно? Синковеца ще е рожденик идващата седмица и да знам колко пакета ще трябват...
Благодаря ви предварително за инфото🤗

# 1 443
  • софия
Ехаааа, skk007, честито ново бебе! Да ти е здраво, да спи, бързо да се възстановиш!

# 1 444
Да знаете случайно по колко бройки има в пакетите..ориентировъчно? Синковеца ще е рожденик идващата седмица и да знам колко пакета ще трябват...

всеки вид е с различна бройка. Преди често ги взимахме, ама скоро не сме. На едните май отзад пишеше колко са. Май сникърсите бяха най-малко,а кокосовите най-много, но хич не помня.... Виж отзад.

# 1 445
Честито, skk!!
Има памперси, да. Аз от там купих за родилното.

# 1 446
skk007, честито бебенце! Здраво, силно и щастливо детенце на расте и да го "закърмиш" с Лидл-о-манията, че да продължи традицията! BowtieHeart EyesHugJoy
MTV, кокосовите са 13-14, за другите нямам представа.

# 1 447
skk007, честито бебенце!
Аз днес съм разочарована от пазара. С нетърпение чакам съботата, като единствен ден, в който имам достъп до Лидъл и то всичко беше опоскано естествено. Освен това имаше страшно много хора и не можеш да припариш до витрините. Не можах да взема нищо от набелязаните неща, не видях къде са или просто са свършили, ама нищичко. Много се натъжих.

# 1 448
  • София

Пише на пакетите по колко са вътре - в синия са 15 със сигурност, другите май по 14 броя.
Честито бебе, skk🎉

# 1 449
  • Мадрид / София
Skk, честито бебче! Да сте здрави и щастливи! 🤱🏻

# 1 450

всеки вид е с различна бройка. Преди често ги взимахме, ама скоро не сме. На едните май отзад пишеше колко са. Май сникърсите бяха най-малко,а кокосовите най-много, но хич не помня.... Виж отзад.
Аз взимах тази седмица от тези ,които са микс вътре от всички видове-24 бр. са ( но са и най-скъпи- 5.99).

# 1 451
  • ВАРНА
Кой от азиятските сосове за уок от другата седмица ще препоръчате?

# 1 452
  • София
Честито бебче! Да е много здраво! Аз си отгледах бебето с Лупилу още от родилното, има си за всички възрасти. Вече е на две години. Само гащите започват от по-големи номера.

# 1 453
Skk,честито!Щастливо майчинство и щастливо бебе ти желая!Почнах да пиша за памперсите,ма и малката драпа и натиска и айде.Подложките за смяна на пелени са много хубави също .

# 1 454
Аз и на двамата съм слагала Лупилу , но английски

Общи условия

Активация на акаунт