Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 886
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 1 425
Много навалица. Прелетях набързо, взех само половината неща. Приложението не работеше, имало проблем ми каза какиерката. Добре, че нямах неща с купони и оферти...

Взех от новата сметанка. Забравих тефтерите.

Тези хжра не спят ли следобед Joy
Целият град се наврял там...

Мерки ли...смях.

# 1 426
Какво да се случва мерките ? Освен коридора за възрастните не знам да има други задължителни мерки отнасящи се до магазините.

# 1 427
Долче, благодаря, пак не съм видяла редактора 🤗.
Добре беше при нас заредено с биомасло, имаше достатъчно и от бадемите вчера. Много го харесвам това масло, затова набутах известно количество във фризера- хем под ръка да имам, пък и офертата си е оферта.

# 1 428
Мисля, че имаше преди няколко седмици ограничаване на броя клиенти. В Била се чакаше на опашка и се влизаше след като излезе клиент. Даже от щаба обявиха, че глобите ще са солени за всеки, който допуска струпване - това след скандала в Джъмбо. А преди седмица чаках на опашка и пред магазин Лили... Така че, какво стана, та изведнъж спряха ограничаването на броя клиенти?

# 1 429
Имам въпрос за бадемите. Вчера взех 2 броя с купони, днес мога ли да взема 6 броя или трябва да са 4?
КУПОНА е активиран веднъж,трябва с друг Лидъл + акаунт може би.
Аз взех 4 пакета днес ,касиера ме накара да сканирам Лидъл  + поне 6 пъти ,и после когато го накарах да провери дали е отчело купоните,оказа се ,че само 2 са пакета намалени и го накарах да махне другите 2.
Лятото взех от гъбите 5 кутийки за проба и на следващия ден взе още 15 бяха по 1.19лв.  за  0.250 гр. а сегашните са 4х0.125 гр.

# 1 430
  • В градината...
Взех само 9 черни шоколада, че не може повече.

# 1 431
Зечова, страхотна трапеза, но кажи моля тези фалшиви каноли готови ли са, и ако са домашно правени с какво тесто??

Добри ли са готовите ястия от азиатската седмица?
Не са по моя вкус, нито едно, но това може и да е индивидуален вкус. Азиятската кухня е много специфична и може просто вкъщи да сме свикнали с други неща, които купуваме постоянно. Италиянските неща от Лидъл много ги харесвам, но с азиатските не се погодихме.

# 1 432
Минавам само да кажа, че бурканите с червен пипер от понеделник, вече са и със киселина(мисля че лимонена пишеше) Sad

# 1 433
  • Бг-мама
Зечова, страхотна трапеза, но кажи моля тези фалшиви каноли готови ли са, и ако са домашно правени с какво тесто??

Добри ли са готовите ястия от азиатската седмица?
Не са по моя вкус, нито едно, но това може и да е индивидуален вкус. Азиятската кухня е много специфична и може просто вкъщи да сме свикнали с други неща, които купуваме постоянно. Италиянските неща от Лидъл много ги харесвам, но с азиатските не се погодихме.

Скрит текст:
Фалшивите каноли са от бутер тестото лидълското , което е 275 грама охладеното. Ползвах два пакета. Нарязва се на ленти и се увива около метални форми. Мажат се с белтък и се поръсват със захар. Пекат се на 200 градуса до зачервяване. Крема е половин кутия сметана от тая новата 36 процентовата , малко ванилия и една кутийка от малкото маскарпоне пак лидълското и половин чаша пудра захар. Това е стават 22-24 броя от тази доза и се изяждам два пъти по бързо от колкото се правят.

# 1 434
Минавам само да кажа, че бурканите с червен пипер от понеделник, вече са и със киселина(мисля че лимонена пишеше) Sad
В предните също пише, че са с лимонена киселина

# 1 435
С тези гащи ме подлудихте. Имаше 4-5 комплекта бикини останали  само размер Л ( боксерите свършили, стринг доволно много комплекти ). От тях в два комплекта  нямаше по един чифт. Взех два комплекта , да видим как да като качество. Бадеми нямаше, тортили също. Целия свят се беше изсипал а ние трябваше да минем набързо. Част от хората бяха отишли в лидл като на разходка.

# 1 436
  • Велико Търново
Влизам с въпрос за Памперси - в Лидл има ли малки размери или всички са от 4 нагоре. Само такива съм забелязала в брошурите, а и за баткото ползвах други.
Ако има малки номера 1ви/ 2ри размер, хубави ли са ако сте ги ползвали, естествено Simple Smile
Черпя ви виртуално, най-голямата агитка на Лидл България, защото станах отново мама. Наздраве Simple Smile

# 1 437
  • София
Честито,здрави да сте всички!
Много целувки от мен.
Спокойствие и уют.

# 1 438
Честито, да ти  е живо и здраво новото бебе.

# 1 439
SKК, честито!!! Да е много здраво и да има прекрасно детство! Heart Момченце, ако се ориентирам добре по снимката? Grinning
Точно така, и миналата година чушките си имаха лим. киселина, но не киселеят.

Общи условия

Активация на акаунт