Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 627
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 1 740
Здравейте!
Опитах Кокосовия йогурт - доста е приятен, натурален си взех.
Сутиенът с дантелени презрамки го уцелих на размер, обаче не са ми удобни банелите. Ципурата беше много хубава. А днес ще пробвам да изпържа в маслена баня Цариградските кюфтенца, за да ги добавя към вече планувана вечеря. Преди това ще овалвам в брашно малко. Ким-чи-то е хубаво, отворих снощи едно бурканче.
Взех и пролетни рулца с пилешко. Чушки разбира се Simple Smile

# 1 741
  • София
И мен ме заинтригувахте със зелените чайове. Обаче аз съм срещала някъде, че имат слабителен ефект и за това винаги стоя далече от тях. Ама вече се чудя, да не би да ми е грешна информацията Забелязвате ли такова нещо?

# 1 742
  • София
И мен ме заинтригувахте със зелените чайове. Обаче аз съм срещала някъде, че имат слабителен ефект и за това винаги стоя далече от тях. Ама вече се чудя, да не би да ми е грешна информацията Забелязвате ли такова нещо?
Вчера пробвах този пържения ориз, не бих повторила, дано другите да са по-хубави.

Относно слабителния ефект, не съм забелязала такъв.

# 1 743
  • София
Аз лично не съм забелязала такъв ефект Smile

# 1 744
Аз също не съм обръщала внимание за себе си, но знам за лекия слабителен ефект на зеления чай.

# 1 745
Особено насипния има такъв, ефект, да

# 1 746
Аз пия зелен и черен чай Ахмад, не съм забелязала да има слабителен ефект. Има ободряващ ефект, по принцип не трябва да се пие вечер.

# 1 747
  • София
Супер, ще си харесам и аз един значи. Така или иначе чай не пием вечер. Моя корем е много чувствителен на такива неща и за това не смеех.

# 1 748
аз зелен чай не пия, та не ги знам. но тези някакси ме привлякоха. значи м.б. от жълтия да взема тогава.

# 1 749
И мен ме вкарахте в схемата с чая. Сега пия по-слабия. От нищо особено към неприятно ми е усещането от него на вкус. Втората кутия с по-силния ще го върна, не е отваряна.

# 1 750
  • вкъщи
Кокосовият йогурт ми е ужасен, специално ходих за него днес. Дъщеря ми хареса онези боклучавите полуготови спагети от 65 ст.

# 1 751
  • Бургас
На мен пак са ми пуснали ваучер за св.контра филе.
Онзи ден взех последните 2 тарелки. Исках три да взема,но уви!
Утре ще отида да взема.

Готвихте ли го вече, че и аз му се чудя на въпросното?
  Аз го направих  на шницели и мъжете само мучаха от удоволствие, докато дъвчеха Joy  Но само една тарелка взех, че да не се изкушаваме. Пържих за първи път от години, че много ми се бяха прияли такива шницели като от доброто старо време, както мама ги правеше (щото малко по-късно от тези добри времена, шницели се правеха само от кайма, смесена с брашно и не знам си какво, че от минимум материал да се наядем всички у дома...).

Видях и взех за проба малки кутийки сок от пресовани плодове. 2 вида са: портокал - 100% и ябълка 99,8% с малко витамин Ц
Скрит текст:

# 1 752
И мен ме вкарахте в схемата с чая. Сега пия по-слабия. От нищо особено към неприятно ми е усещането от него на вкус. Втората кутия с по-силния ще го върна, не е отваряна.

що бе, как е на вкус?

# 1 753
Ааа, не...и йогуртът ли е гаден?! Ами аз да не бях влизала в Лидл днес. Laughing Някой нещо против похваления къри сос? Flushed

Чаят - на гадни треви и рибено масло мирише. А ако стиснеш пакетчето за по-силна инфузия, загорчава неприятно. Това слабата версия. Силната ще се връща откъдето е дошла, както писах.

# 1 754
йогурта го гледах аз, но не ми хареса съдържанието и цената/грамажа. та не взех.

Общи условия

Активация на акаунт